- 21 Ocak 2020
- 34
- 13
- 3
- 31
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Bu sefer de o ıyı geceler demıs, neden iyi gecelere anlam yükleyip sorun mu var diyorsunuz. Sorunu varsa acık acık söylesin, iyi geceler de sorun aramak ustune fazla dusmek anlamına gelir.
Bır dargın bir barısık olan ılıskılerde saygı olmuyor genelde. Saygının olmadigi yerde, sevgı takıntıya dönüşüyor ve saglıksız evlilikler oluyor.
Emek harcadım senelerım gıttı biyolojik saatim derken, bu bitik ılıskı evlilikle taclanıyor
Konusun, belki sızı durduracak tatlıya baglayacaksınız. Ama bıtıksınız bılmıs olun.
Kişileri istediğimiz kalıba sokamayiz ki ,kabul edecekseniz bu şekilde edin ,edemeyeceğinizi düşünüyorsanız birbirinizi üzmeden yolunuzu ayırın .Sonradan bu sekilde davranmaya başlamadı sanırım .
Burda hergün sevgisizlikten ve ilgisizlikten yorgun düşen kadınlar konu acıyor.
Mesela en soninFlamess bununla ilgili yazdı. Gelirse tecrübelerini anlatır.
Ayrılmanız 2 kelimeye bakarken böyle olan adam ; ayrılmanız bir hakimin karşısında derdinizi anlatmak kadar zorken ne olacak sizce??? Mesela 5 sene sonra 10 sene sonra ne olacak...
Iyi düşünün.
Ayrılırsanız 1 kere üzülürsünüz.
Evlenirseniz her gün.
Aşk sevgi, ilgi, saygı yoksa bitiyor zaten o evlilik. Şimdi ilgisi olmayan adam evlenince asla ilgilenmez..
Demem o ki mutlu olamazsın anlattığına göre.
Bitirin. İnanın yuk gidecek omuzlarınızdanHaklısınız ama böyle olsun istemiyorum.Ya bir şeylerin düzelmesi için çabalamalıyız ya da bitsin istiyorum ama kendimde bu cesareti bulamıyorum
Bence oturup her seyi konusun iyi kotu.Sonra mutsuzluklarinizi belirtin sebeplerini de ortaya dökun.O bunlara karsilik ne soyleyecek bir dinleyin karara varin.
Hayır dediğim gibi tanığımdan beri böyleydi biraz romantik ilgili olsun istemiştim...
Hayır dediğim gibi tanığımdan beri böyleydi biraz romantik ilgili olsun istemiştim...
Kimin iyi geceler dediği bu kadar önemli mi? Sorun ettiğiniz konular bu ve benzeri şekildeyse, sevgiliniz için de hayat zor olmalı.
Onun haricinde sevgiliyken duygusal olarak tatmin olmadığınız biriyle evlenmenin bir manası yok bana göre. Etrafın ne dediğinin ne beklediğini bu önemi yok, önemli olan sizin ne istediğiniz.
Çevremin ne dediğini çok takıyorum bana evde kalmış muamelesi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?