Güçlü kadınlar yorum yazabilir mi lütfen?

Quennofsky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
34
13
3
31
Merhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
Ama yapısı gereği tanıdığımdan beri 55 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip biri.Ağır,ciddi,düz mantıklı ve odun biri.İlk zamanlar aşktan gözüm bunları görmese de artık gözüme batıyor.Aşırı duygusal ve hassas bir insanım bazı fedakarlıklar istiyorum.Ama onun için işi daha önemli...Biliyorum yorucu bir işi var ama peki ben? Dün gece gayet güzel konuşuyorduk ben yatacağım iyi geceler dedi.Şaşırdım çünkü bunu hep ben söylerdim yani konuşmayı ben bitirirdim.İyi geceler bir sorun yok değil mi diye yazdım.Cevap yazmamış cevabımı sabah 8 buçukta görmüş.Bu nedir şimdi?

İşin kötü yanı herkes bizden söz nişan vs.bekliyor ama ben emin değilim
Alışkanlıktan mı,onu sevdiğimden mi yoksa elalem ne der diye mi onla birlikteyim bilmiyorum.Daha fazla ilgi istiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum
Bu gece onunla bununla ilgili son bir konuşma yapmak istiyorum nasıl gireyim söze nasıl bir mesaj yazayım Biterse nasıl güçlü olacağım yardımcı olur musunuz bana lütfen

Bu sefer de o ıyı geceler demıs, neden iyi gecelere anlam yükleyip sorun mu var diyorsunuz. Sorunu varsa acık acık söylesin, iyi geceler de sorun aramak ustune fazla dusmek anlamına gelir.

Bır dargın bir barısık olan ılıskılerde saygı olmuyor genelde. Saygının olmadigi yerde, sevgı takıntıya dönüşüyor ve saglıksız evlilikler oluyor.

Emek harcadım senelerım gıttı biyolojik saatim derken, bu bitik ılıskı evlilikle taclanıyor
Konusun, belki sızı durduracak tatlıya baglayacaksınız. Ama bıtıksınız bılmıs olun.

Haklısınız ama böyle olsun istemiyorum.Ya bir şeylerin düzelmesi için çabalamalıyız ya da bitsin istiyorum ama kendimde bu cesareti bulamıyorum

Burda hergün sevgisizlikten ve ilgisizlikten yorgun düşen kadınlar konu acıyor.

Mesela en son inFlamess bununla ilgili yazdı. Gelirse tecrübelerini anlatır.

Ayrılmanız 2 kelimeye bakarken böyle olan adam ; ayrılmanız bir hakimin karşısında derdinizi anlatmak kadar zorken ne olacak sizce??? Mesela 5 sene sonra 10 sene sonra ne olacak...

Iyi düşünün.
Ayrılırsanız 1 kere üzülürsünüz.

Evlenirseniz her gün.

Kişileri istediğimiz kalıba sokamayiz ki ,kabul edecekseniz bu şekilde edin ,edemeyeceğinizi düşünüyorsanız birbirinizi üzmeden yolunuzu ayırın .Sonradan bu sekilde davranmaya başlamadı sanırım .

Hayır dediğim gibi tanığımdan beri böyleydi biraz romantik ilgili olsun istemiştim...

Haklısınız çok yanlış biliyorum ama çevrenin ne dediğini çok takıyorum bu yaşta bile evliliğe geç kaldığıma inandırdılar

Bence oturup her seyi konusun iyi kotu.Sonra mutsuzluklarinizi belirtin sebeplerini de ortaya dökun.O bunlara karsilik ne soyleyecek bir dinleyin karara varin.

Kimin iyi geceler dediği bu kadar önemli mi? Sorun ettiğiniz konular bu ve benzeri şekildeyse, sevgiliniz için de hayat zor olmalı.

Onun haricinde sevgiliyken duygusal olarak tatmin olmadığınız biriyle evlenmenin bir manası yok bana göre. Etrafın ne dediğinin ne beklediğini bu önemi yok, önemli olan sizin ne istediğiniz.

Aşiri mi bekliyorsunuz?
Hep sevgiler ayni dozdami gider diye düşünuyorsunuz.
Hayir.
Ilişkiler hep ayni rutinde gitmez..
Belki yorgun belki işi var kisa kesmek istedi.
Yani çok aşiri ilgi bekleyen biri iseniz karsidaki degismez. Herkesin kendine has sevgi şekli var biraz eğilim gösterir ama yuzde yüz değil.
Ilişkilerde hep düz bi cizgi yok..
Iki kişinin ayri ayri duygularla birlestirdiği kesiştiği hisler var.
Tabiki konuşun anlamaya calisin.
Ama ne istediginizi de iyi bilin. Evlenince bunalima girmeyin.

Bence oturup her seyi konusun iyi kotu.Sonra mutsuzluklarinizi belirtin sebeplerini de ortaya dökun.O bunlara karsilik ne soyleyecek bir dinleyin karara varin.

Aslında defalarca konuştuk ben senin gibi duygusal olamam diyor yapım sert diyor
Bilmiyorum değişir mi

Hayır dediğim gibi tanığımdan beri böyleydi biraz romantik ilgili olsun istemiştim...

Bu kişiyle kendi isteğiniz ile berabersiniz ,yani huyunu suyunu kabul etmiş oluyorsunuz haliyle .Bir kişi romantikse romantiktir.Sonradan romantik olunacağını düşünmüyorum zira iğreti durur.

Başka bir probleminiz yoksa ,bunu çok kafanıza takmayın ,bu şekilde kabul edebiliyorsaniz mutlu olmaya bakın derim naçizane .

tanıdığından beri böyleyse evet aşkın bitmiş ve artık aslında onunla olamayacağın yavaş yavaş su yüzüne çıkmış.
aşk sonsuz değil tabi ki ama belli ki ruhlarınız da birbirine uygun değil. ben eşimle 13 senedir birlikteyim, aşk eskisi gibi yok evet ama sevgi, saygı, ilgi, keyif, huzur var mesela. sıkılmadık birbirimizden.. gibi gibi..
bu şekilde sürdürmek zorunda değilsin. yaşın çok genç kimsenin ne dediğinin bir zerre önemi yok çünkü bu hayatı sen yaşayacaksın başkaları değil..

Çevremin ne dediğini çok takıyorum bana evde kalmış muamelesi yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…