- 12 Mayıs 2014
- 6.177
- 3.525
- 198
- Konu Sahibi Quennofsky
-
Adamın uykusu gelmiş uyumuş ne var bunda? Ben mi anlayamadm olayıMerhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
Ama yapısı gereği tanıdığımdan beri 55 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip biri.Ağır,ciddi,düz mantıklı ve odun biri.İlk zamanlar aşktan gözüm bunları görmese de artık gözüme batıyor.Aşırı duygusal ve hassas bir insanım bazı fedakarlıklar istiyorum.Ama onun için işi daha önemli...Biliyorum yorucu bir işi var ama peki ben? Dün gece gayet güzel konuşuyorduk ben yatacağım iyi geceler dedi.Şaşırdım çünkü bunu hep ben söylerdim yani konuşmayı ben bitirirdim.İyi geceler bir sorun yok değil mi diye yazdım.Cevap yazmamış cevabımı sabah 8 buçukta görmüş.Bu nedir şimdi?
İşin kötü yanı herkes bizden söz nişan vs.bekliyor ama ben emin değilim
Alışkanlıktan mı,onu sevdiğimden mi yoksa elalem ne der diye mi onla birlikteyim bilmiyorum.Daha fazla ilgi istiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum
Bu gece onunla bununla ilgili son bir konuşma yapmak istiyorum nasıl gireyim söze nasıl bir mesaj yazayımBiterse nasıl güçlü olacağım yardımcı olur musunuz bana lütfen
Sizin mesleğiniz nedir ve ilişkiden ne bekliyorsunuz?Merhaba kızlar bir dargın bir barışık yürüttüğüm bir ilişkim var.Ben 25 yaşında o 29.
Ama yapısı gereği tanıdığımdan beri 55 yaşındaki bir adamın ruhuna sahip biri.Ağır,ciddi,düz mantıklı ve odun biri.İlk zamanlar aşktan gözüm bunları görmese de artık gözüme batıyor.Aşırı duygusal ve hassas bir insanım bazı fedakarlıklar istiyorum.Ama onun için işi daha önemli...Biliyorum yorucu bir işi var ama peki ben? Dün gece gayet güzel konuşuyorduk ben yatacağım iyi geceler dedi.Şaşırdım çünkü bunu hep ben söylerdim yani konuşmayı ben bitirirdim.İyi geceler bir sorun yok değil mi diye yazdım.Cevap yazmamış cevabımı sabah 8 buçukta görmüş.Bu nedir şimdi?
İşin kötü yanı herkes bizden söz nişan vs.bekliyor ama ben emin değilim
Alışkanlıktan mı,onu sevdiğimden mi yoksa elalem ne der diye mi onla birlikteyim bilmiyorum.Daha fazla ilgi istiyorum sevildiğimi hissetmek istiyorum
Bu gece onunla bununla ilgili son bir konuşma yapmak istiyorum nasıl gireyim söze nasıl bir mesaj yazayımBiterse nasıl güçlü olacağım yardımcı olur musunuz bana lütfen
Tam olarak böyle geçen bir nişanlılık döneminden sonra evlendim 1 ay sonra boşanma davam var.
İnanın bana insanlar hiç değişmiyor,hayatımın hiç bir döneminde sabit katı fikirli biri olmadım işin içinde insan varsa asla net olunamaz dedim ve insanlar değişmez diyenlere değişebilir diyordum.Benimki değişmedi haa aslında değişti ama kötü yönde.ona evliyken onu özlediğimi söylerdim ikimizde işlerimize gidince ki o kadar seviyordum ki gerçekten özlüyordum hemen akşam olsa da ona kavuşsam diyordum bana hiç bende özledim demezdi biliyomusun insan gönül almak için bile olsa söyler hoşlandığımı biliyor ama onun için bile yapmazdı bir kaç günlüğüne onsuz şehir dışına bir ziyarete gitmiştim daha uçağa biner binmez özlemiştim o kadar çok seviyor ve özlüyordum düşün ama acaba onu boğuyormuyum diye eskisi kadar söylemiyordum neyse işte oraya gidince ayrı kaldık ya doya doya söyliyim dedim söylüyorum özledim seni aşkım falan adamda tık yok.en son dayanamadım dedim ki ya ben sana hep böyle diyorum bana kendiliğinden söylemeni geçtim karşılık vermek için bile özledim demiyosun sen beni özlemiyomusun hiç dedim ya evliyiz zaten hergün aynı evden çıkıp gidiyoruz işlere ,zaten hayatımız hep birlikte niye sana özledim diyim ki yalan mı söyliyim dedi o kadar üzülmüştüm ki..
bu sadece 1 örnek
bu adam hep böyle idi nişanlıyken daha iyiydi tabi bu kadar değildi ama o zamanlarda da keşke bana daha çok ilgi gösterse dediğimi hatırlıyorum.evlenince inan bana daha duyarsız oldu.
bende senin gibi nişan atmaktan etraf ne diyecek diye korkuyordum şimdi bak ayrılıyorum.
evlenip ayrılmak başka nişan atmak başka yol yakınken seni rahatsız eden davranışlara sahip erkekten uzak dur.
inan bana 4 yılda kendi değerimi ,değeri bırak insan olduğumu unutmuşum sevileceğime özleneceğime beğenileceğime olan tüm inancım yitip gitmiş ve ben gerçekten etrafınca beğenilen güzel denilen bir kadınım dünden beri bu forumdayım kendime geldim.bunu sana kimsenin yapmasına izin verme.
benim gibi yaşayanların atlattığını gördükçe desteğini gördükçe eski beni hatırladıkça kendime geliyorum.
sende kendine gel iyice düşün kendini tanımadan evlilik yapma derim ben.
bazı kadınlar ilgisizde çok güzel evlilik yürütebiliyor onlardansan tabi ki sevdiğin insanı bırakma.
ama benim gibi sevgisizken solup giden bi kadınsan kendinin farkında ol ve iyi değerlendir bu dönemi ve kararını.
benimde evlendiğim insan kimseye yan gözle bakmayan işi gücü yerinde maddi durumu iyi etrafınca çok iyi denilen bir erkekti.
ama inan bana bunlarla bir evlilik yürümüyor.
ailesinin kararlarını sorgulamadan uygular karısını hiçe sayar ailesinden izin almadan tatiline gidemez karısını mutlu edecekse bile ailesinden çekindiği için edemeyen benim düşüncelerim mantıklı gelse bile sırf kadın lafı dinlemiş olmamak için onu uygulamayan cahil bir ailede yetişmiş kariyerli bir adamdı.
evinin yuvasının düzeninin onu çok seven gül gibi karısının değerini bilemedi.
Ayrıldık ailesinden korkusuna barışmak bile istemedi biliyormusun.
Şu hayattan en iyi öğrendiğim şeylerden biri ne kadar olumlu yanı olursa olsun pısırık evine karısına sahip çıkamayan erkekten ve karısına sevgisini saygısını göstermeyi ayıp sayan erkekten kaçacaksın arkadaş.
hala ayrılık sebebimi duyanlar inanamıyor ne yani aldatmamış dövmemiş kumar oynamamış evine misler gibi bakıyordu kimseye yan gözle bakmaz ahlaklı çocuktu ondan ayrılınır mı diyorlar.
kimse benim sevgisizlikten öldüğümü ,o adamın benden çocuk istemediği için benimle birlikte olmadığını,beni her fırsatta annesiyle kız kardeşleriyle kıyaslayıp ezdiğini , bana saygı duymadığını ,benimle 1 tane bile gelecek planı olmadığını ve tüm bunların beni nasıl yıktığını anlayamıyor.
ama inan bana bunlarda insanı aldatılmak kadar dövülmek kadar çok yaralıyor hatta emin ol daha çok yaralıyor.
ruhuna yediğin o tokatların izleri yanağına yiyenlerin ki kadar kolay geçmiyor.
Daha 25 yaşındasın tam benim evlendiğim yaştasın lütfen ama lütfen kararını iyi değerlendir.
hiç dağılmana değmez ama bunu benim yada birbaşkasının söylemesi birşeyde ifade etmez biliyorum.Dağıl ama dağınık kalma en kısa sürede toparlan hayatına yoluna bak.İnan bana nişan atmak bana şuan çerez gibi geliyor,benim durumumda çalışmadan ayrılan,ailesinden destek görmeyen,çocuğu olan yani benden daha zor durumda olanlara öyle geliyordur.Çok teşekkür ederim mesajınızın ekran görüntüsünü aldım ne zaman canım yansa okuyacağım
Dün gece ayrıldık darmadağın haldeyim ama dediğiniz gibi ileride daha çok üzüleceğim
Şimdideysen bitirmek en doğrusu
mutlu değilsen ayrıl ama bence sorun sende sanki, bende senin gibiydim hiç bi yararı olmadığı gibi zararı coktu bu takıntının.Sureklu ilgi isterdim.Ama öyle olmuyor işte karşımızda ki de bir insan.. ilgi göstermeye programlı bi ayıcık değil
hayırlısı olsunSadece sorun ilgi değildi çok zıt karakterli insanlardı olmadı ayrıldık...
hiç dağılmana değmez ama bunu benim yada birbaşkasının söylemesi birşeyde ifade etmez biliyorum.Dağıl ama dağınık kalma en kısa sürede toparlan hayatına yoluna bak.İnan bana nişan atmak bana şuan çerez gibi geliyor,benim durumumda çalışmadan ayrılan,ailesinden destek görmeyen,çocuğu olan yani benden daha zor durumda olanlara öyle geliyordur.
Bak ben iyileşmeye başladım sende iyileş hem daha gençsin hemde daha ilişkinin çok başındasın.Yaparsın emin ol.
Ama kararından emin ol kapris mi yaptın yoksa gerçekten tahammül edemeyeceğin davranışlar sergileyen biri mi var etrafında bunu iyi analiz et.
Allaha sığın,bol bol dua et o kadar iyi gelecek ki.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur yaralarını çabucak sararsın.
Etrafın ne diyeceğinden çekindiğinde şunu asla unutma nişan atınca 5 konuşan evlenip ayrılınca 5000000 konuşur.
Hangisini tercih edersin ? aslında hiç takma diyeceğimde işin içindeyken öyle olmadığını biliyorum onun için o seni korkutan düşünce aklına gelince dön ve ona bu soruyu sor.
Doğrudur benimde sadece sevgisizlik diyerek ifade edebildiğim ama maruz kaldığım çok ağır psikolojik şiddet oldu.size sadece 1 tanesini yazdım.sevgisini gösteremeyen insan bizim gibi sevgiyle yaşayan kadınlar için çok zorlayıcı oluyor.Dua edeceğim bol bol
Burada anlatmadığım bir sürü sorunlarımız vardı aşamadık
Evlenince ayrılmaktansa şimdi ayrılmak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?