- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi tuanarosele
-
iyi hoşta yazdıklarınız yüzünden güçlü bir kadın oldugunuzu düşünmeniz yanlış bence eger gercekten güçlü olsaydınız bu sekilde düşünmezdiniz zaten. sizinkisi şartlar böyle gelişmiş bu sekilde boşanmış ve yolunuza devam ediyorsunuz bu zaten olması gereken bunun için ekstra bir özveriye gerek yokki ne zaman kendinize yetersiniz illa başkasına ijhtiyaç duymazsınız mutlu olmak için o zaman güçlü bir insn olursunuz kendinizi kandırmayın bence iki yıl çok az bir süre yılıp başka bir omuz arayacak kadar biraz kafa dinleyin.[/QUOT
çokYalnızlığı; hayatınızı sorgulamak yerine,hayatınıza birini alarak aşabilirsiniz;ama sorguladığınız kadınların da hiç derdi yoktur denebilir mi! ,Bu boşanmış kadın psikolojisini,aşın lütfen;çevrenizdeki evlilikleri izlemekten de vazgeçin; bakın nasıl mutlu oluyorsunuz!ben haketmedim,falanca(fare) bu evlilikte nasıl beceriyor,nasılda kişiliksiz ,ben daha güçlüydüm daha kişilikliydim bu hesapları hele hiç yapmayın....bunu dizginlemek elinizde!
:) tatlım vik vik yapmıyorsan eşine neden üstüne alınıyorsun senEv hanımıyım akşama kadarda keyif yapmıyorum kukla da değilim eşim eve geldimi de fare gibi vik vik yapmıyorum..
Şimdi şurada bir vik vik yaparsam dünyanın kaç bucak olduğunu görürsünüz..
Haddinizi bilin ev hanımlarınada lat atmayın..
çok
:) tatlım vik vik yapmıyorsan eşine neden üstüne alınıyorsun sen
Bende şu anda yalnızım ve güçlüyüm. Adam gibi kocayı bulsam bende sözünden çıkmam. Zekilik, akıllılık ne alaka ben doğru insanı bulamadım diye o kadınlara ne fare ne de aptal yakıştırması yapmıyorum. İnsanın kocasına naz yapması da güzel bişey. Allah olmayan isteyen herkese adam gibi adam versin daha ne diyelim.Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Aslında pek seni geren bir mesele yoktur burada gibime geldi.. Sonuçta dünkü konunda öyle güçlü olmadığını anladık, yani eşinin yeni sevgilisi konusu..Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum. Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
ben de seninle ayni fikirde degilim malesef. kadin erkek diye ayrimi nedense guc konusunda yapiyoruz ama sunu unutuyoruz iki cins de insan. kaya gibi sert olmak zorundayiz gibi bir algi oturtulmaya calisiyor biz kadinlara ozellikle. yalniz kalan kadin ben cok gucluyum erkek de guclu kadindan kaciyor diyor. yok oyle birsey mantikli olgun bir adam gucten neden kacsin sadece erkek degil tum insanlar mutsuzluktan kacar.Canım sen anlatılanı yanlış anlamışsın. Güçlü kadın demek mutsuz kadın demek değil, her ne şartta olursa olsun mutluluğun koşulu olarak başkalarını görmeyen ve hayatta ki tüm sorumluluklarını kendi üstlenebilecek güçteki kadın demektir. Bu kadınların aradığı kendilerine bakacak, naz kapris yapacağı bir erkek değil, bir hayat arkadaşı, bir dosttur.
Ama erkeklerin güçlü kadınlarla birlikte olamaması konusunda haklısın çünkü, zayıf bir erkek, karşısındaki kadının kendisinden güçlü olduğunu hissediyorsa yetersizlik hissi duymaya başlıyor. Adamlar da haklı tabii, karşısında kendisinden hiç bir şey talep etmeyen, ayakları yere sağlam basan bir kadın var, aklını neyle çelecekler :)
Şartlar eşitse, hem adam hem kadın güçlü ise işte o zaman değmeyin keyfine...
Sözün özü, güç mutsuzluk getirmez.
evde oturupp fare gibi vik vik yapan derken bence buralar karışmıştır bi bakayım karışmadıysa ben karıştırıcam.Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
istemsizce guldum :)evde oturupp fare gibi vik vik yapan derken bence buralar karışmıştır bi bakayım karışmadıysa ben karıştırıcam.
sençok
:) tatlım vik vik yapmıyorsan eşine neden üstüne alınıyorsun sen
evde oturupp fare gibi vik vik yapan derken bence buralar karışmıştır bi bakayım karışmadıysa ben karıştırıcam.
ben de seninle ayni fikirde degilim malesef. kadin erkek diye ayrimi nedense guc konusunda yapiyoruz ama sunu unutuyoruz iki cins de insan. kaya gibi sert olmak zorundayiz gibi bir algi oturtulmaya calisiyor biz kadinlara ozellikle. yalniz kalan kadin ben cok gucluyum erkek de guclu kadindan kaciyor diyor. yok oyle birsey mantikli olgun bir adam gucten neden kacsin sadece erkek degil tum insanlar mutsuzluktan kacar.
bak aciklama yapmaya calisayim sana. her istegi bir baskasina bagli insan mutsuzdur cunku o insan gun gelir onun isteklerini yerine getirmez ama kendi isteklerini kendisi yerine getiren insan mutludur. basarisiz da olsa bunun kendi hatalarindan dolayi oldugunu ve duzeltmesi gerekenin kendisi oldugunu yani daha kolay ve ulasilabilir birseyin duzeltilmesi gerektigini ( yaklasim dusunce hareket) farkedip o sekilde de mutlu olur. gucluyum gucluyuz guclu olucaz diyip kendimizi cikilmaz kuyulara hapsediyoruz. depresyon da bu surecte basliyor. beni ne mutlu eder diye bakmadan beni guclu kilan ne olur diye hesaplara girisiyoruz. ve bu defa kendimize karsi yaptigimiz dayatmalarla mutsuz oluyoruz.
ben yillarca bu hataya dustum. simdi daha yeni yeni farkediyorum bunu. guclu kadin faturasini kendi yatiran kadin degil ya bu ay fatura yuksek geldi ama bu ay da acayip film izledim ne de guzel yaptim ondan galiba yuksek geldi canim sagolsun diyen kadin bence
evde oturupp fare gibi vik vik yapan derken bence buralar karışmıştır bi bakayım karışmadıysa ben karıştırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?