- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi tuanarosele
-
Konu sahibi
Kendini yanlış ifade etmişsin
O kadınlar her kimse, bu kadar içinde kalıyosa sende vik vikle madem fare gibi
Ama bir kesimi ele alıp genelleme
Evde otursun veya çalışsın, bir kadının karakteri oturmuşsa fare gibi vik viklemez
Tamam kocacım, olur kocacım, markete bile çıkmam kocacım diyen kadınlar arasında çalışanlarda var ayrıca
@HanimKelesimiGetir belki de annene yakın yaşlarda
Klavyenizinde edebi olsun bi zahmet
NOT: Bende çalışıyorum ama çalışıp çalışmamam benim karakterimi, değerimi etkilemez.
vazgeçtim klavyenin ağzı torba değil ki büzesin hem bende çalışıyorum ki ama canım isterse vikviklerim kime neBuralar karışır artık
Cevap veriyorum ikinci gruptakiler daha akilliÇok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Cevap veriyorum ikinci gruptakiler daha akilli
Ben de buyuyunce onlardan olcam
Not;yasim 32
Cevap veriyorum ikinci gruptakiler daha akilli
Ben de buyuyunce onlardan olcam
Not;yasim 32
vazgeçtim klavyenin ağzı torba değil ki büzesin hem bende çalışıyorum ki ama canım isterse vikviklerim kime ne
Essek kadar oldum hala bir halti cozemedim kuzumaramızda kalsın daha fazla büüyümeden halletmelisin bu işi :)
Bende çözemiyorum yaEssek kadar oldum hala bir halti cozemedim kuzum
Bende çözemiyorum ya
Zaten erkek gibi yetiştim ben babama bile vik viklemiyodum
Bence kk ya konu açalımVikvikliyormuş gibi yapsak o gruba girer miyiz
Kafa yok bende de kafaaaaBende çözemiyorum ya
Zaten erkek gibi yetiştim ben babama bile vik viklemiyodum
Yemiyor erkekler anacim bi dene sen yine deVikvikliyormuş gibi yapsak o gruba girer miyiz
Bence de içinde olacak insanınYemiyor erkekler anacim bi dene sen yine de
Dogustan vikvik olmaliydik
evet evet ben de tam onu diyorum iste. ya kasmayin guclu olucam diye. mutsuzsan ki konu sahibi belli ki mutsuzsun mutluvolacagin biseyler yap. gucsuz ol senin tabirinle mesela agla aglamak guzeldir. dua et. kisacasi hayat kasmak icin cooookkkk kisaGenelleme yapılamaz ama erkek güçlü kadından kaçıyor kısmı pasif, kişiliği oturmamış, eşini ezmeye meyilli erkekler için geçerli bir ifade bence. Çünkü bazı adamlar o kadar basit ve sığki karşısındaki insan, kadın, erkek, eş, sevgili, arkadaş veya akraba hiç birinden haz etmez. Bu noktada olay güç değil karakter meselesi bence.
Bence kk ya konu açalım
Konu sahibi nezdinde vikviklemek nasıl oluyo soralım, öğrenelim
Yemiyor erkekler anacim bi dene sen yine de
Geyik bölümüne açın benceKonu sahibinin vikviklemek konusunda epey fikri var gibi. Bir tarif etsin deneyelim. İçime dert oldu. Açalım bir konu.
Geyik bölümüne açın bence
Yoksa bu gagayla ben ban yerim
Bence çalışan kadınlar arasında da vik vikleyenler var ki
kk yeni bir tabir kazandı gibi))Yemiyor erkekler anacim bi dene sen yine de
Simdi vikvikler gelip bizi paralar bakKonu sahibinin vikviklemek konusunda epey fikri var gibi. Bir tarif etsin deneyelim. İçime dert oldu. Açalım bir konu.
Eyvahlar olsun şu dünyadan ağız tadıyla vikviklemeden nasıl giderim
Allah vikvik sansi versin cumlemizekk yeni bir tabir kazandı gibi))
vikviklemek
vikvikleyen kadınlar
kesinlikle doğuştan gelen bir özellik bence de.Allah vergisi yani:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?