- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi tuanarosele
-
evet ya bu da yeni kk sloganı oldu.Allah vikvik sansi versin cumlemize
istemsiz guldum bu kısma bende ev hanimiyim şuan calismiyorum ama emin ol her isimi kendim yapiyorum . Yapmadığım bi gidip para kazanmak. Çok şükür güçlüyüm ama mutsuz muyum hayır el elde bas basta oturup vikviklesem mutsuz olurdum sanırım zira boyle tanıdığım bayanlar varGerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
milletin acısına yaptığın yoruma bak ya sabırEv hanımıyım akşama kadarda keyif yapmıyorum kukla da değilim eşim eve geldimi de fare gibi vik vik yapmıyorum..
Şimdi şurada bir vik vik yaparsam dünyanın kaç bucak olduğunu görürsünüz..
Haddinizi bilin ev hanımlarınada lat atmayın..
Hanım abla yeri gelmişken söylemek istedim idolümsün , sana saygım sonsuz.Tatlım!
Resmen hakaret var burada..
Benim böyle bir sorunum yokki üstüme alınayım..
derdini anlatırken neden ev kadınlarına laf attın ki şimdi?Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
samimi bir iki arkadaş kocanın yerini tutar. merak etme...Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Çok yoruldum güçlü görünmekten . Bende diğer kadınlar gibi şımartılmak , naz yapmak istiyorum. Bu hayatı ben seçtim belki evet ayrılalı 2 yıl oldu... Güçlü olmak yoruyor insanı ; dışardan bakıldığında kimseye eyvallahım yok kendi işimi kendim yaparım gibi görünsemde gece tamda bu saatler sıcak bir omuza ihtiyacım olduğunu anlıyorum . Yalnızlık çok zor , derdini sevincini hüznünü sırrını paylaşabileceğin bir hayat arkadaşın olmaması çok acı. Neden biz kadınlar güçlü olmayı seçeriz neden hayatı sırtımıza yükleriz . Gerçekten biz mi akıllıyız zekiyiz yoksa dışarda gördüğümüz o kukla gibi oynatılan kocasının sözünden çıkmayıp evde akşama kadar keyif yapan kocası geldiğinde fare gibi vik vik vik konuşup naz yapan kadınlar mı akıllı
Bu nasıl bir üslup ya.Kafa yok bende de kafaaaa
Alem mal gibi gider evlenir erkenden bir vasfi da yoktur el ustunde tutuluren cok da onlara yaniyorum ben
Sen kendini koyma o kategoriye? Her erken evlenip vasifsiz olan kocasinin el ustunde tuttugu kadin sen degilsindir herhalde niye uzerine aliniyorsun?Bu nasıl bir üslup ya.
Erkenden evlenen mal mıdır yani?
Vasfım var,erken evlendim şimdi ne oldum ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?