- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Biraz deli olmaktan kimseye zarar gelmez:) baktınız olmuyo güz
Biraz deli olmaktan kimseye zarar gelmez:) baktınız olmuyo güzel delirin. Kesin çözüm:)
el delirin. Kesin çözüm
Off aynen öyle aynen. Yani bir lafıma kolayca çıkarım da bulunup iftira hazır. Neden biliyor musunuz çünkü alıştırmışız sürekli güleryüz gösterecez, sürekli eziz ezik sırıtacaz. Bir kere yapmayınca buna ne oluyor da diyorlar. Bilmiyorum ki eşe çok yüz verince o da farklı olmuyor sanki. Kendime çekilicem gibi tamamen kendi dünyamaKendinizden bahsederken kendimi buldum. Sanki ben anlatmışim gibi. Ama ben şöyle bir karar aldım. Herkes istediğini rahatça diyebiliyor ama ben diyince kötü oluyor. Beni istediği kadar eleştiriyorlar ama ben eleştirmeme müsade yok. Ha bide işleri olunca iyi olmayınca da bir bahane bularak tekme yi atiyorlar. Kolay iftira atıyorlar. Artık kimseyle görüşmemeye karar verdim evrimle cocugumla canım sıkılıp arkadaşım istiyor TV izlerim . Annemin dediği şey. Canın mı sikildi git çocuklarının çoraplarını ütüle. Yani boş vaktin olmasın ki arkadaşa ihtiyaç duyma. Arkadaşların mi var yada mecbur gorustugun oturuo dinliyorum konuşmuyorum. Bana sıra gelince soru sorulunca üstten düzgünce cevaplamaya karar veriyorum.aile arkadaş komşu kişilerden problem oldu bu şekil. O yüzden annemle kardeşimle evimle eşimle çocuklarımla ilgilenecegime karar verdim. Kimsenin beni uzmesine izin vermeyeceğim. Ve gerçekten insanlar sınırlarını zorladiysa mesafe köy ve çekinme. Ben geregeinden fazla insanı pohpohluyorum seviyorum değer veriyorum galiba. Ne bilim sevdiğimi de çok severim. Demekki sevmemek gerek o kadar