aldatılan herkes de nedesen oğlum/kızım babasına çok düşkün diyor. e heralde düşkün olacak çocuk bu. çok ekstrem bi durum değil yani. babası oğlum/kızım annesine çok düşkün boşanmayayım/aldatmayayım diyor mu?
sadece sanalda aldatılmış gibi duruyosunuz. eğer affedicekseniz fazla yüz göz olmayın bence. hemen ailelere anlatmayın. yok affetmiycem diyorsanız da geri adım atmayın.
nekadar iğrenç muhabbetler ya..hiç utanmıyor mu bunu yaparken..
bencede bir süre annenlerde kal..
aldatan kadın veya erkeklerin...... ne diyeyim bilemedimki..bedduada etmeyeyim bari....
Hepiniz haklısınız.Affedilecek bir şey değil zaten bu.Sadece tek istedığım sızden beni motıve edecek güçlü olmamı sağlayacak kelimeler.Evlenmeden önce iyi tanıyın eşlerinizi deniliyor.Tam 8 sene tanıdım gözü benden başkasını görmeyen bir adam.Sadece onu bu hale ben getirdim galiba aşırı değer verdim.İşi özel söktör benim maaşımın yarısı alıyor.Bunun eksikliğini yaşamasın diye sürekli ona sürprizler yaparım.Kendim 500 tl lık telefon kullanırken ona 2000 tl lık alırım.Hak ettım ben bunu.
ay aldığınız telefonla filan ne alakası var? kendinizi suçlamayın. şımartmasanız aldatmayacak mıydı? içinde varmış adamın yapmış yani.
Eşinizle adamakıllı konusun ya bu hareketlerine son versin ya da bu şekilde ömür geçmez. Sanal gerçeğe donemeyecek mi saniyosunuz.şu an iş yerindeyim.Dışarıdan bakıldığında evli mutlu içimde ise ne fırtınalar kopuyor dokunsa birisi ağlıcam.Kımseye de anlatamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?