Güçlü Olmam Lazım...

Baştan sona katılıyorum bu yoruma.Bana dicek bişey kalmamış.Başkalarını düşünerek yaşamak, sana sürekli aldatılan bir kadın olmaktan baska hic birsey kazandırmaz.Üstelik yasınızda daha 26 . Çok yanlış düşünüyorsunuz.

Canım benim şanslısın çok şükür ama farzı misal sen tecavüze uğramadın diye tecavüz yok sokaklar güvenli diyebilirmisin işte ben bundan bahsediyorum . Derdim polemik yaratmak değil sadece bu benim düşüncem yanlış anlaşılmasın ben düşüncelerinize saygı duyuyorum

Yoo siz demediniz ben dedm
Siz sadece cinsel yonden aktif olalım manasinda dediniz

Benim demek istediğim kadın 4×4 lukte olsa sizin deyiminizle susmayi da bilse aldatacak adam aldatır

Ve yine sizin deyiminizle o bir nefislerine karşı koyamayarak aldatır erkekler (bir tek bu dediginize katılıyorum)

Bence aldatilmak kadının değil erkeğin problemli olduğunu gösterir

Bugün kızlarla yazısan yarın fiiliyata döker kişinin niyeti bozuk olmayagorsun yazık ya evlisin çocuğun var napmaya çalışıyo anlamadım Afedersin bi hayvana benzeticem eşini d...z gibi

Abes olacak biraz ama o.pluk kadına yaftalanmis biseyken erkeğin bu yaptığı ne oluyor

Ben biraz acımasız olacağım malesef.boşanmazsan yine yapacak.canın her seferinde daha çok acıyacak.dersen ki görmemezlikten gelirim kızım için diye ozaman biZi konu açıp yorma..

Evet bende buna katılıyorum

Ömrüm mu bi de ömrüm mu diyor o kıza. Adamdaki keyfe bak ya. Yemin ediyorum sallandircaksin bi tanesini bak bi daha yapabiliyorlar mi.

Reelde bisey yapmadiysa ve pişmansa affedilebilir belki cocugun hatrina ama ilk hatası da degil herhalde sanırım. Şaşkın herif ya. Tüy dikmiş bi de.

Allah kimsenin başına vermesin tabi ki.. kesinlikle ben de polemik içerisine girmiyorum ama erkeklerin bu halini biz kabul edersek normalleşir bunlar.. ewt var bu tarzlar hem de haddinden fazla ama kabul etmeyelim diyorum ben. hadlerini bilsinler. erkek değil insan olsunlar diye diyorum

Artık affetseniz bile bu işin sonu gelmez.Çoknüzüldüm adınıza artık daha da çoğaldı bu vakalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…