Güçlü ve gururlu kadınlar lütfen bir cümle yazabilir mi ?

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
801
575
103
29
Çünkü ben öyle bir insan değilim
Çok gurursuzum,güçsüzüm
Bir dargın bir barışık giden bir ilişkim var
Hala onu hayatımdan atamıyorum
Bana zarar veren üzen bir insanı hala seviyorum
Tüm bunları hakediyorum belki de
23 yaşındayım ama yaşımın olgunluğnda değilim belki de
Lütfen beni kendime getirecek bir şeyler yazın
Gözyaşlarımı tutamıyorum...

Sen daha değerlisin. Senin gibiler hiç bir zaman Mutlu olamıyorlar. 55 yaşında tanıdığım bir abla var. Bildim bileli eşi ayrılmak istiyor, sevgilileri oluyor, evi terkediyor. Kadın yalvar yakar, araya büyükleri koyuyor, intihar tehditleri büyük dram. Ada'm dönüyor yine Mutlu değil. Çünkü yaptıklarını aslında kendine yakıştıramıyor. Sen de böyle olma. Kendini sev.

derdini anlat bakalım neden atmak istiyorsun neden atamıyorsun

Çoğu kadin -ki şu an kendini güçlü ve gururlu olarak tanımlayanlar dahil- yaşadığını yaşamıştır. "Şu an" ben de kendimi güçlü ve gururlu bir kadın olarak tanimlarim mesela ama tam da senin yaşındayken tam da dediğini yaşadım.

Şimdi dönüp bakınca hatırlamaya utandığım gucsuzlukler yapmışım. Ağlayıp yalvarmisim, değmeyecek insanı göklere cikarmisim. Öğreneceksin, eğer şu an yapamiyorsan itile kakıla güçlü olmayı ogreneceksin. Artik bi noktada ne oluyor diyecek ve silkeleneceksin. Değersiz hissetmeyi kendine yakistiramayacaksin. Şimdiden kolaylıklar dilerim

23 yaş çok büyük bir yaş değil bana göre. Korkmayın, hayat kendi doğrularını bir şekilde öğretiyor insana. Kendinizi çokta kasmayın. Hata yapmadan güçlü olamazsın. Çok güçlü kadın olmak diye bir şey yoktur. Herkesin kırılacağı zayıf bir yanı vardır. Aslolan o zayıf yanını tanıyarak hayata devam etmektir.

Zaman geçince ah kafam der bir daha aynı yanlışı yapmamak için gururumdan geçemiyorum dersin..Çünkü öyle kimse doğuştan gururlu değil bu hayatta..Sadece karşındakini gururlandıran olayı sen bilmiyorsun..Öncelikle kendine bu haksızlığı etme ...
Ikincisi bu tarz durumlarda o seni bırakmadan hayatından bir kalemde çekip gitmeden aklın başına gelmez umarım o bir an önce çeker gider bir daha görüşmez seninle

derdini anlat bakalım neden atmak istiyorsun neden atamıyorsun

Sebebi dediğim gibi gurursuz ve güçsüz olmam
insan sevdiği insanı bu kadar üzüp ağlatmaz
Belki de hiç sevmedi beni
Evlenecektik ama artık istemiyorum...
Aldatma,hakaret falan yok ilişkimizde ama öyle mutsuzum ki..
Hem onu çok seviyorum hem de onunla çok mutsuzum..

İnsanlar zayıflıklarını göre göre güçlenir ya zaten, kendini ezme bu kadar. 23 yaşındasın...

İmzama bak; Nefi'nin idama giderkenki rubaisi.

Türkçesini yazayım sana:
Ey gönül, hele şu dünyada adam gibi adam yok imiş.
Var ise de, gönülden anlayan sırdaş bulunmaz imiş.
Eğer bilge isen,şu dünya için asla gam çekme
Ve tut ki dünya diye bir şey de zaten yok imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…