Güçlü ve gururlu kadınlar lütfen bir cümle yazabilir mi ?

Bugün yarın o sevgilin gider unutur seni. Sende unutursun ama kendinden verdiğin taviz unutulmaz.
Bugün sana kıymet vermeyen yarın hiç vermez. Ne kadar süren bi ilişki bi kaç yıl emek mi vermiştin ? İsterse 20 yıl olsun. Saygısızlık ve Kadir kıymet bilmemek varsa canını yakıyorsa bırak. Ben bana saygısızlık eden birisini asla sevemem bunu nasıl başarıyorsunuz bilmiyorum. 20-30 yıl evli kalan insanlar ayrılıyor dünyanın sonu değil

23 yaşın bir daha geri gelmeyecek
Hayatını gereksiz insanlar için heba etme
Gençlik çok değerli ve çabuk geçiyor
Kendini ziyan etme, kimse senden kıymetli değil

Ne kadar erken bırakırsanız o kadar çabuk atlatırsınız.kendinizden taviz verdikçe sonradan pişman olma olasılığınız artıyor.hem kendi tavizlerinize üzülürsünüz hem ayrılığa işler sarpa sarar.tek düşünmen gereken olmuyorsa olmuyor en kısa zamanda nasıl en az zararla bunu atlatabilirim?eskiden daha duygusal yaklaşırdım şimdi işler çıkmaza girince karşımdakide gereken çabayı göstermiyorsa,çekinik kalıyorsa ben harekete geçip inceldiği yerden kopsun diyorum gururunuzu çiğnemeyin,çiğnetmeyin.

Eger kendini seversen ve cizgilerini belirlersen, seni uzen insanlara haddini bildirip sen kimsin ki beni uzuyorsun dersen, cizdigin kirmizi cizgileri asacak olan kim olursa olsun hoopp bi orda dur bakalim dersen sen de guclu ve gururlu bir kisi olabilirsin. Hic zor degil emin ol. Ilk adimi onune gelen ilk olayda yap. Ve surekli kendine ben guclu ve gururlu biriyim kimse beni uzemez herkes haddini bilecek de. Hatta bunlari sesli soyle kimi zaman bagirarak soyle. Daha da guclendigini kendin göreceksin.

Güçlü olmak istiyorsan kimseden bişey bekleme. Bi insanı 3 şey birinlerine esir eder: sevilme isteği, beğenilme isteği, takdir edilme beklentisi.
Bunları açık ettiğin, karşındakine gösterdiğin sürece savunmasızsın. Her yerden yara alırsın.

Canım bazılarını dayak, bazılarını küfür bazılarını da ölüm korkusu kendine getirir. Bazıları da kendine gelemeden kaybolup gider.
Sen bunları bekleme, yani illa yüzünü gözünü patlatmasını, ana avrat küfretmesini bekleme, bas git. Hayır dünyada erkek nesli azalmıyor ki bu kadar takıntı yapıyorsun.
En iyisini seçip yoluna devam etmen lazım, çürük çarıklarla uğraşma

Hayattaki aci tatli tecrubelerinle guclenebilirsin, gururun nerelerde kullanman gerektigini ogrenirsin. Yani kuzum bu yasadiginda sana aci da olsa bir tecrube kazandirdigini bilerek hayatina devam etmelisin ki guclendigini hisset. Hic kimse dogar dogmaz guclu olmuyor malesef. Kendine zaman ver, bu arada kisisel olarak kendini tani, sev ,Allahin yarattiklarinin ne kadar degerli oldugunu oku, arastir, kisisel gelisim kitaplari var mesela tavsiye ederim sana .. Sen kendine deger verip sevmedikce karsindaki insanlarinda seni sevmelerini ve deger gostermelerini bekleme olurmu...Bu kadar kendinide birakma; HIC KIMSE VAZGECILMEZ DEGILDIR..bunu soyle kendine.. yeterki kendinden vazgecme....kucucuksun daha sen kuzum.. Hayat zaten yeterince zorluklarla karsilacaksiniz ilerde,simdiden kendine daha cok yuk etme, degmeyecek kisi icin.. bunu sana hediye ediyorum

Mutsuz olmak bence aldatmakla hakaretle eş değer karşındaki insan sana mutsuzluk veriyorsa zor

Ben de yalnız kalmaktan öyle korkuyorum ki...

Bu yaşıma kadar asla kendi doğrularım ve çizgilerimden ödün vermedim
Kimse için gururumu da ayaklar altına alamam
Hayata bir defa geliyorum,ağlamaya üzülmeye kahrolmaya değer mi yahu
Hemen o yataktan çıkıp kendinize gelin,değerinizin farkına varın.

Seni üzen biri için yaşı döküyorsan sevilmeyi hak etmiyordur hayatında şutla
Kötüler olmasa iyilerin değerini anlamazdık

Erkeklerin nesli tükeniyor da bizim mi haberimiz yok ?

Şöyle bir silkelen ve kendine gel!

Gerçek bir ilişkiyi yakaladığında bu günlerini gülerek ve utanarak hatırlayacaksın... Kimsenin oyuncağı değilsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…