- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Teşekkür ederim darısı çalışıp hakeden herkese nasip olsunBereketli olsun
Ben şahsen maaşımı çeker koltuklara oturtur çay ikram ederdim
Neden edeyim?isimden memnun değilim dedim mi?alışmak da zorlaniyorum dedim herkes bir tutturmuş istifa edinIstıfa edin o zaman.
Bereketli olsun
Ben şahsen maaşımı çeker koltuklara oturtur çay ikram ederdim
az kalmıs sabredın :) hayırlı olsun ısınızMerhabalar,
Yıllarca atanma hayali kurdum çok ağladım sızladım.2 aydır başka bir şehirde lojmanda yaşıyorum.esim yaşadığımız yerde kaldı.o özel sektör çalışanı ve gelmesi suvat ayını bulacak.ama ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum. Ülke durumuna göre mühendis olarak atanmış oluo çok iyi maaş alıyorum.bunun için binlerce kez şükür ediyorum. Ama buraya alışamıyorum. Ailem geldi bu skintili durumu anlayıncaya kadar yanında olacaklar.beni kendine getirin rica ediyorum
Işiniz için gittiğiniz yerden memnun değilsiniz.Mutlu degilsiniz yani sebebi işiniz.Isiniz olmasa orada olmayacaktınız değil mi?Sinire gerek yok sakin!Neden edeyim?isimden memnun değilim dedim mi?alışmak da zorlaniyorum dedim herkes bir tutturmuş istifa edin
Neyine alışamıyorsunuz?Merhabalar,
Yıllarca atanma hayali kurdum çok ağladım sızladım.2 aydır başka bir şehirde lojmanda yaşıyorum.esim yaşadığımız yerde kaldı.o özel sektör çalışanı ve gelmesi suvat ayını bulacak.ama ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum. Ülke durumuna göre mühendis olarak atanmış oluo çok iyi maaş alıyorum.bunun için binlerce kez şükür ediyorum. Ama buraya alışamıyorum. Ailem geldi bu skintili durumu anlayıncaya kadar yanında olacaklar.beni kendine getirin rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?