- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Atanmış bir mühendis olarak siz beni kendime bir getirsenizde inşallah bende atansam.Merhabalar,
Yıllarca atanma hayali kurdum çok ağladım sızladım.2 aydır başka bir şehirde lojmanda yaşıyorum.esim yaşadığımız yerde kaldı.o özel sektör çalışanı ve gelmesi suvat ayını bulacak.ama ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum. Ülke durumuna göre mühendis olarak atanmış oluo çok iyi maaş alıyorum.bunun için binlerce kez şükür ediyorum. Ama buraya alışamıyorum. Ailem geldi bu skintili durumu anlayıncaya kadar yanında olacaklar.beni kendine getirin rica ediyorum
Şöyle düşünün; şuan yaşadığınız yerde bu ülkenin sınırları içinde, aynı dil konuşuluyor, aynı kanunlar geçerli, aynı ülkenin vatandaşısınız. Yaşadığınız şehrin güzel yanlarını düşünün. İnanın ülkemizin her şehri ayrı güzel.
Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Hatta İstanbul’un en iyi semtlerinde okudum, büyüdüm. Başka bir şehirde mümkün değil 10 günden fazla kalamam diyordum ki tayini çıktı eşimin ve Diyarbakır’a yerleştik. 3,5 yıldır buradayız görev yaza bitiyor ama biz uzatacağız... Gerçekten Diyarbakır’a aşığım... Sevmek, alışmak istedikten sonra inanın insan ufacık bir köye bile alışır. Tüm Diyarbakırlı kardeşlerime selam olsunBu şehri hiçbir Diyarbakırlı benim kadar övemiyor vallahi artık bir plaket ve fahri Diyarbakırlı ünvanı bekliyorum
Alisirsinizz....oralardan ayrılma vakti gelince bir de bunun için üzülürsünüz...hayat bu...ya eşinizin yanınıza tayin olabileceğin bir işi olmasaydi? Sukretmek içinizi ferahlatır.5 bin üstü maaşım var bankaciyim özel bir bankada her an sutlanabilirim.eli yüreğinde buyuksehirde yaşamaktansa doğuda lojmanda olmak pariste yaşamak gibi benim için:) aileniz de yaninizdaymis şubata birşey kalmadi surda :) hayırlı olsun işiniz yeni hayatinizNeden edeyim?isimden memnun değilim dedim mi?alışmak da zorlaniyorum dedim herkes bir tutturmuş istifa edin
Ablam 7 yıl atanamadı evlendıkten sonra 27 gun atandı 4 yıldır ayrılar bebek bıle yapamıyolar.Bebek yapmaya karar verdıler dış gebelık gecırdı.Yanı sukret canımMerhabalar,
Yıllarca atanma hayali kurdum çok ağladım sızladım.2 aydır başka bir şehirde lojmanda yaşıyorum.esim yaşadığımız yerde kaldı.o özel sektör çalışanı ve gelmesi suvat ayını bulacak.ama ben hiç iyi değilim sürekli ağlıyorum. Ülke durumuna göre mühendis olarak atanmış oluo çok iyi maaş alıyorum.bunun için binlerce kez şükür ediyorum. Ama buraya alışamıyorum. Ailem geldi bu skintili durumu anlayıncaya kadar yanında olacaklar.beni kendine getirin rica ediyorum
Allah yardımcıniz olsun.cok çalışın çok biliyorum zor sureclerAtanmış bir mühendis olarak siz beni kendime bir getirsenizde inşallah bende atansam.
Istifa etmeyi düşünemem bile çok emek harcadım çok çalıştım bu noktaya gelmek icinBende bir zamanlar doğuda küçük bir ildeyken aynı sizin gibi istifa etmeyi falan düşünmüştüm... ama etmedim, iyiki etmemişim, yalnız değilsiniz...
Allah yardimciniz olsun biluorum o duyguyu. Kpssye çalışın şartlarınızı bilmiorm amaKeşke yerinde olsam
Not:İşssiz bir mühendisim
O yüzden üzülme
Haklisiniz hayatını zindan ediyorum kendimeAğlayıp sızlayıp vakit öldürüyorsun .Ailene de ihtiyacın yok .Gez toz sinemaya git alışveriş yap .Çocukta yok heralde .
Hey Allahım.
Şartlarım aslında başka insanlara göre çok iyi.lojmanda kalıyorum fabrikama yakın çok uygun kira veriyorum.ki çok skinti çektim hem maddi hem manevi kendimi düzeltmeye calisacamKendinize uğraşlar bulun. Sosyalleşebileceginiz herhangi bir şey yapma durumunuz var mı ne de olsa memursunuz özel sektörde calisanlara göre vaktiniz vardır şanslısınız. Spor pilates kurslarına yazılabilir ya da resim müzik gibi sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Kafa dengi bir arkadaşınız varsa çıkın gezin yürüyüş koşu yapın. Ya da mesela dans edin sıkıldıkça yazın. Evinizin düzeni ile ilgili değişiklikler yapın. Ferah huzur veren bir yer yaratın kendinize. Yapacak o kadar çok şey var ki yeter ki bir kalkın ayağa gerisi gelir. Kişisel gelişim kitapları okuyun faaliyete geçmenize çok yardımı olacaktır. Bende üç yıldır atanmayı bekliyorum sizin yerinizde olmayı isteyen çok insan var malesef. Hayatınızın iyi taraflarını görün.
Istifa edemem çok emek verdim tırnaklarıyla geldim bu noktaya inanın.masa basında çok ağladım.insallah kısa sürer bu durumİstifa falan etmeyin ne emekler vermişsiniz dır eğer durumunuz kötüye giderse uzmandan destek alın bu süreci atlatıp alisacaginiza inanıyorum. Buarada bende özel sektörde sizin durumunuzu yaşadım zordu ama atlattım o süreci merak etmeyin sonsuza kadar sürmüyor insanoğlu herşeye uyum sağlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?