Gücüm kalmadı artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelik olarak herkes kendini düşünmeli. Sen demeden de o hız yaparak, trafiği tehlikeye atacak hareketler yaparak hem kendi canini hemde başkalarının canini tehlikeye atıyor olduğunu bilmeli. Kendini önemsemiyor ki senin uyarını önemsesin. Illa aklı başına gelmesi için bir badire atlatması gerekiyor herhalde.

Araba konusunda karışmayın, çünkü zaten karışsanız da dinlemiyor olduğunu hareketleriyle belirtmiş. Sınav konusunda da o da kafasını dağıtmak istemiş olabilir. Bu kadar sıkma taraftarı değilim.

Periyodik olarak bittim gittim yoruldum tükendim kırıldım diye konu açıyorsunuz. Sizin sorununuz ne biliyo musunuz aslında apaçık sizi istemeyen sürekli sizin yerinize farklı bişeylerle ilgilenen bi adamla birliktesiniz ama bunu göremiyorsunuz ve her defasında tükenmişlik sendromuna giriyorsunuz.

Hayatınızın merkezine değmeyen adamları koyarsanız ve ısrar kıyamet devam ederseniz bu konuları daha çooook açarsınız o gök değil evren komple çöker üstünüze.
Görmezden geldikçe siz herşey görünmez olmuşsunuz. Karşınızda sizi seven biri yok malesef...

iliskin ile ilgili yorumum yok umrumda degilde ama su sokakta hiz yapip masum çocukları insanlari ezen serseriler var ya sevgilinde onlarda biri işte Allah akil fikir versin kendine birsey olsa keske zerre acimam çünkü hiz yaparsan sonun belli bunu idrak edecek yaştadir ama masum insanlarinda cani yanıyor ya en cok bunu düşündüm herseyi mikemmel bir hiz yapmasi var diyorsun ya kendi zevki icin başkasının güvenliğini hiçe sayan biriyle nasil berabersin onu düşün bence

Ben sevgilinizin kendinden cok baskasina zarar vermesinden korktum.ya oyle hareketler yaparken bu birinin hayatinin bitmesine sebep olursa cok uzucu gercekten ihbar edin onu alsinlar elinden ehliyetini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X