- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Normalde evliliklerde kısasa kısas tavrını sevmem ama bence haketmiş. Kredi kartına yüklensen biraz. Kılık kıyafet alsan internetten buzdolabını doldursan çeşit çeşit pasta kek yapsan? Ev kredisi zor belki ama araba alsanız en azından eşiniz de veremez..Eşim 4000 falan aliyo.kredi kartimiz var.ben alisverisimi kredi kartiyla yapiyorum.esim ailesine nakit gönderiyor. Nakit harçlık ta verir verebildigi kadar.birseyimi eksik etmek istemez ama zaten ister istemez oluyor. Suan biz 700 lira kira oduyoruz zaten
Canım korem,ben hep fedakarlik yaptim biliyo musun, benim dugunum bile olmadi.kuru bi nikahla evlendim.cok cektim bu ailesinin dokuntusundenn.esim bekarken amcasina kredi kartlarini veriyor.amcasi da 40 milyar borcla kartlari evlendikten sonra bize veriyor.ve odemiyor.bu zamana kadar borç odedik durduk.Allahtan vicdanli biri yardim etti ki rahata erdik.cok sagolsun.sonra da ailesi basladi bu duzen boyle devam ediyor.edecekte galiba.kaderim mi kötüydü bilemedimAllah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm böyle şeyler yaşamana.Konuş eşinle, sizin geleceginiz, evliliginiz Allah nasip ederse bebeginiz icin birikime, yatırıma ihtiyacinız olmayacak mı? Eğer bunları o düşünemiyorsa sen de bu yüzden o tatlı canını sıkma. Neden onlar biraz daha rahat yaşasın diye, Kendi ihtiyaclarindan kısıyorsun? Ne eşin ne de ailesi kıymetini bilecek.
esim kredi karti alamiyor.amcasi yüzünden.zamaninda kartlarini amcasina vermis,oda borç yapmis.odeyemedigimiz için,kendisi de odemedigi icin banka kartta vermiyor kredi de suan icin.benim var kredi kartim.750 tl limitli.zaten o paranin da hepsi harcaniyor.esimin aldigi maas 4000.ama evimize harcadigimiz para aylik 1500 falanNormalde evliliklerde kısasa kısas tavrını sevmem ama bence haketmiş. Kredi kartına yüklensen biraz. Kılık kıyafet alsan internetten buzdolabını doldursan çeşit çeşit pasta kek yapsan? Ev kredisi zor belki ama araba alsanız en azından eşiniz de veremez..
Kıyamam canım benım.Canım korem,ben hep fedakarlik yaptim biliyo musun, benim dugunum bile olmadi.kuru bi nikahla evlendim.cok cektim bu ailesinin dokuntusundenn.esim bekarken amcasina kredi kartlarini veriyor.amcasi da 40 milyar borcla kartlari evlendikten sonra bize veriyor.ve odemiyor.bu zamana kadar borç odedik durduk.Allahtan vicdanli biri yardim etti ki rahata erdik.cok sagolsun.sonra da ailesi basladi bu duzen boyle devam ediyor.edecekte galiba.kaderim mi kötüydü bilemedim
Amin Allah razi olsun canım benim.cok sagolKıyamam canım benım.
Herşey eşinde bitiyor aslında.
Ailesine o fırsatı beren o.Ne diyim bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun, Rabbim gönlune göre versin.
Cok teşekkür ederim canım benim.cok dogru bi noktaya degindin,kendi evliliginin acısını bizden cikariyor dedigin gibi.ben huzurlu degilim onlarda huzurlu olmasın.eskisi gibi lafı kaldirmiyor bunyem.böyle konuşmaları duyunca vücudum titremeye basliyor kalp atislarim hızlanıyor.esime dedim bak ben fena oluyorum birgün ölür kalırım diyorum ama napim ailem onlar atamam diyor.at demiyorum zaten diyorum ama seninde bir yuvan var artik diyorum.ev almak icin de yaşı daha gencmis o kadar borca giremezmis.ki ailesine bakmak istiyor.onlara bakarak gururlaniyor herhalde anlayamadimCoco sana sarilmak istedim
Annem de sen gibi bu konudan yillarca cekmis. Esini kendi adiniza borca sokman lazim bence. Ev kredisi olur vs. Odemek zorunda olur paranin gittigi yer belli olur.
Ayrica cok yuzsuz bir gorumcen varmis dayisina guvenip mi yapmis cocugu? Kendi evliliginin bedelini sizin evliliginize odetmeye calisiyor. Ayrica asalak gibi siirt e gelicem bana ev tut ne demek yaAllah sabir versin.
Öyle mi diyosun.. Sırf bu yüzden sacma mi olur evlilik bitirmekPara gönder diye zorlamak nedir ya.... ne diim ki canım ... Allah yardımcın olsun .. ama bi evlilik böyle bitmemeli diye düşünüyorum ..
Belki batıda olsam calisabilirdim ama neticede dogudayiz daha tam bilmedigimiz alisamadigimiz bir şehir.evet değişmeyecek bunu bende anladim.defalarca sinir krizi gecirsemde bosancam desem de yine vazgecmedi.gecmeyecekte.hele bi gondermesin ooooo hemen ararlar baskı yaparlar.ki esimde bakmak istiyor zatenEşiniz asla düzelmez çocuk olsa da düzelmez buradan öyle hissettim ben.
Taa çocukluktan işlemisler çünkü bunu kafasına.
Gerekirse boşanir ama gene ailesine para gönderir ne yapar eder.
Ben sırf bu sebepten gayet de bosanirdim ayrıca calismaya izin vermemek ne demek ?
Hem sefil bir hayat yaşayacağım hem calismayacagim bu adam için değmez.
Yani seni çok anlıyorum bak .. benzer bi durum benim başımda da var .. ama esin çok iyi biriymiş ya .. ne bilim bitmese iyi olur ya mutlaka başka bi çözüm olmaliÖyle mi diyosun.. Sırf bu yüzden sacma mi olur evlilik bitirmek
Eşimi seviyorum,o da beni seviyor biliyorum.ama bazen insanin gözü sevgiyi görmüyor.kinlesiyorum ailesine karsi.dogal olarak esime de yansiyor bu.onlar yüzünden defalarca birbirimizi yiprattik.benim evimde hep huzursuzluga sebep oldular.Allaha havale ediyorum hepsiniYani seni çok anlıyorum bak .. benzer bi durum benim başımda da var .. ama esin çok iyi biriymiş ya .. ne bilim bitmese iyi olur ya mutlaka başka bi çözüm olmali
Evet ışte bende buna bi çözüm bulamiyorum.4 senedir de yapamadim.esimin yillarca beynini yikamislar zaten.degismiyo olmuyo.kaderim buymus diyip cekicem galibaÇingeneler birleşmiş her taraftan saldırıya gecmiş resmen..Bu ne arsizliktir..Bu ne yuzsuzluktur..Biraz utanılir ayıp ya..Bence eşinizi asla bırakmayın ama bu insanlara nasıl mesafe konur bilemedim..Kapıdan kovsaniz bacadan girerler yüzsüz yüzsüz!!
Ahh elime verseler...iste olmuyor.dilini kopartasim geliyor bazen gorumcenin.adı batasicaŞu kadina haddini sen bildir bence. Kendini iyice sapıtmış
Bizim ki borca da girmiyor.ama araba fikrini bi aklina sokmaya calisayim belki olur.ev aldiramiyorum zaten.hem kredi cekemiyor suan,hem ev almak icin gencmis daha.insallah rabbim bulunduğum bu girdaptan kurtarir beniBu para ve aile mevzulari çok çetrefilli oluyor.Allah yardımcınız olsun.benim bir arkadaşım da böyle durumdaydı tek fark eşini sömüren kendi ailesiydi.kizcagiz eşini araba borcuna soktuda öyle kurtardı yakasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?