Gücüm kalmadı

Sen de kendi ailene para gönderme kararı aldığını söyle eşine. Onlar beni büyüttüler,yetiştirdiler de.. Çalışmamı sen istemiyorsun. O halde senin maaşından aileme para göndermem gerekiyor de.. E öyle ya sen de ağaç kovuğundan çıkmadın!

Bu sebepten boşanılmaz ama sinir stres sahibi olunur Cocom be

Yaa sen ne sekersin tatlicadim benim :) evet bunu da düşünmedim değil.hatta her ay senin ailene gonderiyorsak benim aileme de gonderelim dedim.vazgecer belki diye.tamam cok sıkıntı da olunursa yardim edilir ama her ay para gondermem.o benim gorevim degil abinin görevi dedi.ben kendi aileme bakmakla yukumluyum dedi.

Zaten psikolojim alt üst olduu.panik atak oldum.bilemedim napicami.ama cok dogru dedin.onun ki ana baba da ben de ağaç kovugundan cikmadim ya.hoş para kalmiyor ki ailesi yüzünden.kenara 3 5 kuruş biriktiremeyiz biz

Abinin görevi ne demek?! Sen de evlatsın.

Coco bak bu gibi konularda insanın kendini doldurması çok kolaydır. Düşünüp düşünüp bişey değiştiremiyosan,yaslan arkana izle. Ama hiiiçç sıkılmadan.. Bak bakalım ne zamana kadar bu para aktarım işi devam edebilecek.. Sizin çocuğunuz olduğunda,eşin babalık duygusu ve sorumluluğuyla dolduğunda,onlara gidecek her kuruş paranın,çocuğunun nafakasından gideceğini anlayacak ve bu konuya yeni bir düzenleme getirecektir.

Esas sen çookk tatlısınnn

Görümceye bak.

Boşanmak istiyor. Kocana ev tutsun diyor. Belli ki evi de kocan geçindircek. Ohhh ne güzel valla. Oğullarımın 4 dayısı var daha bugüne kadar bir çöp görmedim. Bu ne yüzsüzlük. Pesss!!!!

Kocana resti çekeceksin. Gerekirse büyük oynayıp yeter artık boşanıcam diyeceksin. Kararlılığını görmeli.
Bu kadar suistimal olmaz. Sen atak yapmadığın sürece bu ölene kadar dürecek bunu bilesin.

Gitsin anne babasının yanına yerleşsin haspaya bir de ayrı ev mi açacakmışsınız. Eşiniz iyi boşan gel anne babama sen bakarsın desin de görsün anyayı Konya'yı biraz. Kendi yüzsüz çocukları ondan yüzsüz

Yeğende ablada biyere kadar.
Ayrıca hiçte almak zorunda değil.
Onlar alışmış sömürmeye iş eşinde bitiyo.
Biyere taksite ödemeye falan girin onlara gönderecek para olmasın eşinde.
Ozamanda borçlamı gönderecek

Insallah canim benim.bende diyorum belki çocuğu olduğunda değişir. Ama hepten kötü olur mu diye de korkuyorum.nasilsa cocugumuz var beni birakamaz yuvasını dagitamaz diye düşünüp hersey daha mi sarpa sarar bilemedim

Demek ki ne yapacaksin kocanin kazandigi butun parayi harciycaksin. Arabaniz varmi bilmiyorum ama. Araba istiyorum ehliyet alicam filan birseyler uydur. 50 lira verdigin seye 100 verdim de. Mumkun oldugu kadar biriktirmeye calis derim ben
Nasil biriktireyim mesela? Zaten kalan para 1 aylık kira ve ev masraflarina falan yetiyor anca.mesela nemlenderici veya cilt serumu almak istiyorum.hepsi 500 lira falan eder.alayim da onlara kalmasin diyorum.ama esimde diyecekki ne gerek var cok para durumumuzu bilmiyor musun falan diyecek

Bunu da denedim.hatta dün o kadar patladim agladim ki,bosanicam artik dedim.bana dedigi sey,abartma coco,hersey zaten zamanla duzene girer dedi.hala gondermiycem demiyor bak.susmus beni dinliyor başını yere eğip. Desene tamam gondermiycem tamam bundan sonra onlara hayir demeyi ogrencem.ama demiyor

Benim bu lanet gorumceye bi care bulmam lazim.ama napicam bilmiyorum

Arabanız var mı? Araba borcuna girseniz. Eşiniz tsk personeliyse inditimler oluyor onlardan yararlanırsınız. Hem mal sahibi olursunuz hem kimse sizden para isteyemez
Eşim polis.ev almaya yanasmiyor zaten.belki bende araba alir umidiyle israr edicem artık. Haram olmaz mi ya benim gönlüm yokken verilen para sence? Neticede benim de rizkim var o parada.haram mi olmus olur helal mi

Aynen.esim dedi anamin babamn evine git diyor.hayır ben babamla yasamam diyor.kayinpederim cok konuşur alkol alinca.almasa da konuşur bağırır surekli.eee sen babamla yasamam diyorsun,ama benim yasamami istiyorsun.kendi öz babasini istemeyip benim üstüme bindiriyor.hak mi bu adalet mi?senin kendi babana tahammulun yokken benim nasil olsun ki

Allah yardimciniz olsun. Ozellikle o görümce adina gercekten zor.
Peki ne kadar para istiyorlar istediklerinde?
Bir de sana diyim boyle bagira cagira bana gonder diyen insanlar demek ki alışmış yani utanmalari yok. Ben babamdan bile isteyemezdim mesela degil ki abi abla vs. O insanlar degismez.

Ben olsam esimle 4 seneden sonra hala arpa boyu kadar yol kat edemediysek; paralari elinde komazdim.
Mesela bu ay bak samar oglani olmus ailesi tarafindan parasi yok diye. Elbet birgun gorucek "param yoksa demekki ben bir hicim gozlerinde' diye. Yani demem oki ; yollanilicak para koyma. Onlardn once sen de esine " suna para lazim, bunada lazim,cikarkem para koy eve" de.
Magazalarda car cur et demiyorum. Lazim de evin bi kosesine koy.

Evet degismeyecekler.ölene kadar bakmak zorundasin diyorlar.aylik gonderdigimiz para 500 ün altina inmez mesela.700 800 olabiliyor bazen.kayinpederime 1000 lira gonderdigini biliyorum.gorumcemde dün 350 lira.istedi

Aslinda suan doğu gorevindeyken para biriktirmek isterdim ama arkasindaki bu yamyamlar olduğu sürece bu imkansiz.en iyisi bol bol harcamak galiba.mesela 50 liralik kazak alicaksam 100 liralik alabilirim.ya da 500 liralik alışveriş yapacaksam mutfaga 1000 liralik yapabilirim,eşim gık mık diyecek ama dinlemiycem artik onu

Ama aylik 500 tl ekstra alisveris butceyi zorlamazmi? O ev yine cekip cevrilmeli. Bende evet para isteyin, ama hepsini harcamaktan yana degilim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…