Eksik olma yavrucum sizin gibi birinden boyle bir seyi duymak onure etti beni(!)Vay canina haklisiniz. Yilin uyesi unvaninizi sonuna kadar hak ediyorsunuz
Fondotenlerin en acigi koyu duruyo moralimi bozuyo bu durum bazen. Cok da uzulmeyin yani bunun da kotu taraflari varNe olacak bu ayşecik'in hali mermer suratlı seniBizim tenimiz öyle olmadığından kıskanıyoruz yanlış anlama
Bence dSen beyazsan profilinde arkada görünen tarçın renkli hoş kız ne renk çözemedim. Saydam sanırım. Seni anlamayan insanları sen de anlama bence. Kendine faydan olmazsa kimseye olmaz. İlk başa kendi önceliklerini koy
Senin gibi üyelerin hala ne işi var buradaValla ben degil de sen kendin biliyorsun yalan soyledigini icin nasil rahat anlam veremiyorum.
Bizim icin degil ha
Kendin halusinasyonlarinla fazla rahatsin ..
Sana bisi diyim Mi o sinan tas catlasa kuafor hadi olmadi cafe sahibi falandir
Bilemiyorum belki sanayide bi dukkan
Ama aslaaaaaaa doktorla asik atcak bi meslegi yok .
Benden bu kadar
sIkIldim ..
Acmiyorsun
Zekice cevaplarin yok
Disime gore degilsin ..
Sen ki kendini bu kadar ovecek insan yeri gelmis
Bi ogrenci kimligi atamicaksin ha
Biraz daha calis solmaz
Ay pardon aysenaz
Opuyorum
TeşekkürlerHanımlar ;
Konu sahibinin önceki konularında gördüğüm bazı şeylerden ben de rahatsız olmuştum.
Ama biraz abartmıyor musunuz ?
Konunun başından beri doğru dürüst konu ile alakalı mesaj yok neredeyse.
Gerçek olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama kimsenin elinde net bir kanıt yok sonuçta.
Ayrıca doktorlar da uzaydan gelmiyorlar.Sizin benim gibi insanlar,farklı değiller yani.Arada sırada nefes almaya,duygularını istedikleri gibi dile getirmeye hakları var.
Sinanla degil dayımla foto koymuştumBen senin olayları durumları çok abartığını düşünüyorum. Mesela yolda giderken herkes sinanla bize bakıyor, birbirimize çok yakışıyoruz falan demiştin.
Bir süre avatararına Sinan la resmini koymuştun , dönüp dönüp bakılacak bir çift değildiniz hiçde.
Hayatını , kendinide dertlerinide bu durum gibi fazla abartığını düşünüyorum.
Sizin beni gerçekten anladıgınızı düşünüyorm teşekkürlerHanımlar kavga etmeyin ya
Tamam ara sıra şakalaşma olur konu sahibi şakayı kaldırıyor zaten ama abartılacak birşey Yok bence kalp kırmaya gerek Yok
Kaç sene hangi sistem oldu bilmiyorum ben bi kere girdim kazandım. Ama siz sınav sisteminin nabzını tutuyosunuz galibaÖsym kaç yıl önce ygs lys sistemine geçti
Sen öss den bahsediyorsun hâlâ
Yine hafta sonu olması sebebi ile liseliler siteye akın etmiş :)
Senden büyük Allah varSkorları görelim, el ele tutuşup 3 kere cımbız demelisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?