Gücüm kalmadı

Ne olacak bu ayşecik'in hali mermer suratlı seni Bizim tenimiz öyle olmadığından kıskanıyoruz yanlış anlama
Fondotenlerin en acigi koyu duruyo moralimi bozuyo bu durum bazen. Cok da uzulmeyin yani bunun da kotu taraflari var

Bence d

Hanımlar ;
Konu sahibinin önceki konularında gördüğüm bazı şeylerden ben de rahatsız olmuştum.
Ama biraz abartmıyor musunuz ?
Konunun başından beri doğru dürüst konu ile alakalı mesaj yok neredeyse.
Gerçek olmadığını düşünüyor olabilirsiniz ama kimsenin elinde net bir kanıt yok sonuçta.

Ayrıca doktorlar da uzaydan gelmiyorlar.Sizin benim gibi insanlar,farklı değiller yani.Arada sırada nefes almaya,duygularını istedikleri gibi dile getirmeye hakları var.

Ben senin olayları durumları çok abartığını düşünüyorum. Mesela yolda giderken herkes sinanla bize bakıyor, birbirimize çok yakışıyoruz falan demiştin.

Bir süre avatararına Sinan la resmini koymuştun , dönüp dönüp bakılacak bir çift değildiniz hiçde.

Hayatını , kendinide dertlerinide bu durum gibi fazla abartığını düşünüyorum.

Senin gibi üyelerin hala ne işi var burada
Dişime göre değilsin ne demek !!! Sen ne amaçla buradasın konu açanı alt edip kendini tatmin etmek için mi !!!! İşsizlik başına vurduysa git hıncını reel hayatta çıkar Mune

Teşekkürler

Hanımlar kavga etmeyin ya
Tamam ara sıra şakalaşma olur konu sahibi şakayı kaldırıyor zaten ama abartılacak birşey Yok bence kalp kırmaya gerek Yok

Sinanla degil dayımla foto koymuştum

Ösym kaç yıl önce ygs lys sistemine geçti

Sen öss den bahsediyorsun hâlâ

Yine hafta sonu olması sebebi ile liseliler siteye akın etmiş :)
Kaç sene hangi sistem oldu bilmiyorum ben bi kere girdim kazandım. Ama siz sınav sisteminin nabzını tutuyosunuz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…