- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Pskpsikolog
Canım benim mesajlara be yorumlara da göz attımAslında sadece bu yazdıklarım değil bunlar birikmişler. Babam okumuş bir insan kütüphanesi olan bir adam ama bana yaşattıkları yediğim hakaretler dayakları bahsetmicem. Zaten buraya konu açmıştım çok eskiden sağolsun herkes bana çok destek olmuşlardı. O hesabıma ulaşamıyorum ayrıca teşekkür etmek isterdim. Uzun olacağı için başa dönmeyeceğim. Bulunduğum şehire atandım. Babamla tek kelime etmiyorum 2,5 yıldır en azından hakaret dayak yok.
Şu an başka problemlere boğuşuyorum patlama noktam sonuncu anlattığım oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum neden böyle oluyor hiçbir anlam veremiyorum sadece ben deşil çevremdekiler bile hayret ediyor.Mesleğim var çevremdekiler çok beğeniyor beni. Herkes hayret ediyor kimsenin hayatımda olmadığını söylüyorum. İnanmıyorlar. Körler mi diyorlar. Bazen o kadar inanmıyorlar yemin ediyorum yok diye.
Şimdiye kadar çok teklif geldi. Ama bunlar sadece benim olabilir dediklerim. Görücü usulüde gelen çok oldu. Ama sadece iki kişiyi tek beğendim onlarda benim fotoğrafımı görüp gelmişler sonra dönmediler. (Gayet güzel ağırladım ve güleryüzlü davrandım)
-Ondan sonra bi çocuk çıktı karşıma sevdi sonra istemedi.
-Başka biri çıktı manyağın teki çıktı. Ayrıldım. Başkası bana yanaşıp ilgi duyunca gidip söyleyeceğim o kızla ben çıktım diye. Psikolojik baskılar yaptı hep. İş ortamımda herkese kötülemişti beni.
-Üniversitede bi çocuk ilgiler alakalar bana açılmadı ama herkes farketti bu çocuk seni seviyor diye.Bir gün baktık ki bölümden bi kızla çıktı kapıdan. Bir daha bakamadı yüzüme utancından.
-İşyerinden beğendiğim biri oldu adam ilgi duyuyor bakıyor hiçbirşey yapamadı. Sonra aile yaşantısına uzak bir kızla çıkmaya başladı
-Başkası yine açıldı bana hoşlanıyorum diye sonra geri manevra yaptı ben seni çok beğeniyorum ama yaşantılarımız farklı bir de ben evliliğide düşünmüyorum seni üzemem dedi.
-Biriyle görüştüm oturduk konuştuk ilgili ilgili davrandı çok beğenmiş ama başka bahane buldu olumsuz cevap verdi.
-Yine biri açıldı görüşmek istedi tamam dedim oturduk konuştuk kalkarken çok memnun olduğunu tekrar görüşmek istediğini söyledi. Tekrar görüşürse çok sevinceğini falan söyledi sonra dönmedi. Sonra konuşunca olmaz dedi
-En son biriyle birbirimizi çok beğendik evlilik planları güzel sözler ailesine anlattı. 20 gün görüştük sonra yapamam dedi olmuyor napsak olmayacak dedi
Bunda bişey yok üzme kendini yıpratma
Ben de son zamanlarda öyleydim ama Allah karşıma Harika birini çıkardı mutluyum ben de 32 yaşındayım merak etme düzelicek