Kusura bakma destek istemişsin ama sanırım doluyum,bunları yazmak geldi içimden.
sadece dua edin ve tedavıye baslayın..Allah verecektir en hayırlısını en dogru zamanda...
çok sağolun dua iyi gelir hem belki ruhsal durumumudasadece dua edin ve tedavıye baslayın..Allah verecektir en hayırlısını en dogru zamanda...
Kusura bakma destek istemişsin ama sanırım doluyum,bunları yazmak geldi içimden.
bende erteliyorum bayram geçsin yılbaşı geçsin şu olsun bu olsun şu kürüde bitireyim diye ama zaman kaybı bi faydası da yok bana hem tutuldum kaldım sanki bu konuda parmağımı bile oynatmak gelmiyor içimden.kendime de kızıyorum geceleri aklıma geliyor hem üzülüyorum hem de uğraşmadığım için kendimi suçluyorum bebek görünce de durumum aynı senin gibi allah yardımcımız olsunBende aynı durumdayım arkadaşım
Yaşım da ilerliyor ama cesaretim yok,hep erteliyorum.
Aslında benim cesaretsizliğim hayal kırıklığına uğramakla ilgili.
Her bebek gördüğüm de ister istemez gözümden yaşlar süzülüyor.
Bi arkadaşımın kardeşi doğum yaptı 2 gün önce.
Hediye aldım bebeğe(birsürü) abarttım biraz biliyorum.
Hala yollayamadım,paketlerinden çıkarıp bakıp duruyorum.
Allah yardımcımız olsun.
ne gücüm var ne cesaretim başlamak istiyorum ama ayaklarım ileri değil geriye gidiyor annem artık durma başla zaman kaybetme diyor bu kadar durmamın sebeplerinden asıl olanı muayeneden korkmam vajinal ultrasonu bile beceremiyorum canım aşırı derecede acıyor( çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ondan kaynaklı mı olur bilmiyorum)dr lar vajinismus musun diyorlar vajinal ultrasonu beceremeyince ben nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum ufacık muayeneleri bile beceremezken.psikolojik olarak iyi deilim benden sonra evlenen eş dost akraba herkesin bebeği oldu bi ben hayatımı yoluna sokamadım aile olamadım kendimi tam anlamıyla dipte hissediyorum yığıldım kaldım sanki .aslında bu ben deilim bu kadar güçsüz deilim ama yapamıyorum arkadaşlar lütfen bana yardım edin destek olun çok ihtiyacım var.
amin çok sağol tüp bebek topiklerine bakındım soracağım 1-2 şey vardı sordum işallah burdaki arkadaşlar umut olur bana cesaret olur.eşim bu konuda acele etme diyor halen bana bunu demesinin nedeni ise benim psikolojik hezeyanlarımı en iyi onun bilmesi o da erteliyor kafasında hem bebek istiyor hemde erteliyor durumumuz iyi deil yanicanım burdaki tüp bebek topiklerine filan girsen daha çok yardım alırsın aslında belki dr hastane önerileri olur ya da ne biliyim nasıl başlaman gerekiyor prosedür nedir onu öğrenirsin .B elki aynı sıkıntıyı yaşayanlardan daha iyi somut yöntemler gelir.benim sana önerim bunu eşinle birlikte karar verip birlikte hareket etmenizdir onun psikolojik desteğinin yerini hiçbir dost tutmaz.ben şahsen basit bir hastalıkta dr.a gidileceğinde en çok eşimi isterim onla daha rahat olurum .Allah yardımcın olsun hayırlısıyla en kısa zamanda bir bebiş versin sana....
sen bana bakma millet gayet normal bi şekilde yaptırıyor vajinal ultrasonu benim canım yanıyor neden kaynaklı bilmiyorum dr da bişey demiyor ama beceremiyorum ben 2.5 senedir uğraşıyorum hiç gebe kalmadım 29 yaşındayım kistim var sende sorun nedirmerhaba canim,
vajinal ultrason gercekten can acitiyormu:44:
bendede bir vajinal sorun var, ama tam cozmus degiliz, bazi nedenler yuzunden benim cok yakinda vijinal ultrasyonum vardi..
cok yorulmus buldum seni.
yasini ve gebeligi ne kadar ugrastiginizi ogrene bilirmiyim
sen bana bakma millet gayet normal bi şekilde yaptırıyor vajinal ultrasonu benim canım yanıyor neden kaynaklı bilmiyorum dr da bişey demiyor ama beceremiyorum ben 2.5 senedir uğraşıyorum hiç gebe kalmadım 29 yaşındayım kistim var sende sorun nedir
evet sıkıyorum aslında ben ameliyat falanda geçirdiğim için bu dr olaylarından çok soğudum onunda etkisi vardır ilişkide ağrımıyor dr sordu. kafama herşeyi ilk evlendiğim günden beri taktım çünkü bekarkan ameliyat oldum o yüzden kafam bi kez bile rahat olamadı bu konularda ilişkiye bile konsantre olamıyorum aklım bebekte psikolojide çok önemli biraz rahatlasam belki faydası olacak .bi de bundan 2 ay önce acayip bi adet kanaması geçirdim içimden biyik 2 tane parça geldi 6 7 tane ağrı kesici aldım o da beni etkiledi acaba düşük mü oldu diye ( o ay taşınmıştım ağır falanda kaldırdım)belki kendini cok fazla sikiyorsundur, olamazmi..
vardir mutlaka bir sebebi. benimde cinselikte bile agriyor, ama dert etmiyorum.
isterse ultrasyondada bile daha kotu canim acisin, yeterki bebisim olsun diyorum..
tatlim belki hersey normal olmasina ragmen sen sirf kafaya takdigin icin, olmuyor olabilir.
herseyi olacagina burakanlar, pat diye oluyor.
belki yumurtalik testi haric, hic bir seyi takip etmezsen
gebe kalma sansin daha cok buyuk olabilir.
yasinda henuz cok iyi...
amin çok sağol.hem geçmiş olsun hem de bebeğini güle güle büyüt:)dediğin gibi maddi manevi zor bi süreç bazı şeyleri yaşamayan insanlar anlamıyor gerçekten bende istiyorum bazı şeyleri ama yok ayaklarım hep geri gidiyor kendime de kızıyorum duygularım karma karışık. o muayene korkuları utanmalarda cabası işallah bende senin gibi cesaretimi toplar bu işlere başlar ve bebek sahibi olurumSeni çok iyi anlıyorum. Tüp bebek maceram 3,5 yıllık evliyken başladı, aynı senin gibi sürekli erteliyordum hem maddi hem manevi açıdan toparlanmak gerekiyordu. Ama sonunda baktım olacak gibi değil bismillah deyip başladım. Tüp bebeğe başlayana kadar jinekoloğa hiç gitmemiştim, utangaçlığı korkaklığı tahmin edebilirsin. Hatta ilk muayenede bacaklarımızı kapatabilmemiz için verilen örtüyü havlu gibi dolamıştım belime o kadar cahildim bu konuda :) Gel zaman git zaman alıştım, evlat sahibi olabilmek için alışmak zorundaydım. Velhasıl kelam ilk deneme sonuç hüsran transfer bile olamadan, ikinci tedavi sonuç negatif yine hüsran. İkiden sonra ara verdim o ara rahim ağzı kanseri tehlikesi atlattım, ameliyat oldum. 1 sene çok zor şeyler yaşadım. Bir yandan sağlığım bir yandan içimdeki bebek özlemi. Ağladığım zamanların haddi hesabı yoktur. Ameliyattan 5 ay sonra yeniden başladım büyük umutlarla. Allah'ım bu kez nasip etti şükürler olsun. Sana diyeceğim o ki bu korkunun üzerinden gelmeye çalış, eşinle birbirinize destek olmanız çok çok önemli. Bu yol hem maddi hem manevi çok meşakkatli bir yol. Allah yardımcın olsun. İnşaallah sen de en kısa zamanda başlar ve sağlıkla hamile kalırsın.
amin inşallah belki de bir anda gitmem lazım düşünmeden sorgulamadan .rabbim güç ve cesaret verir inşallah sağolunAllah isteyen bütün kadınlara nasip etsin inşallah...
haydi bismillah diyip başlamalısın, ben her kadının içinde çok büyük bi güç olduğuna inanıyorum. özellikle bu konu için...
amin çok sağol.hem geçmiş olsun hem de bebeğini güle güle büyüt:)dediğin gibi maddi manevi zor bi süreç bazı şeyleri yaşamayan insanlar anlamıyor gerçekten bende istiyorum bazı şeyleri ama yok ayaklarım hep geri gidiyor kendime de kızıyorum duygularım karma karışık. o muayene korkuları utanmalarda cabası işallah bende senin gibi cesaretimi toplar bu işlere başlar ve bebek sahibi olurum
evet sıkıyorum aslında ben ameliyat falanda geçirdiğim için bu dr olaylarından çok soğudum onunda etkisi vardır ilişkide ağrımıyor dr sordu. kafama herşeyi ilk evlendiğim günden beri taktım çünkü bekarkan ameliyat oldum o yüzden kafam bi kez bile rahat olamadı bu konularda ilişkiye bile konsantre olamıyorum aklım bebekte psikolojide çok önemli biraz rahatlasam belki faydası olacak .bi de bundan 2 ay önce acayip bi adet kanaması geçirdim içimden biyik 2 tane parça geldi 6 7 tane ağrı kesici aldım o da beni etkiledi acaba düşük mü oldu diye ( o ay taşınmıştım ağır falanda kaldırdım)
bu arada senin sıkıntın nedir kaç yaşındasın umarım en kısa zamanda hamile kalırsın incir ve soğan kürlerini yap faydasını görenler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?