Merhaba,vajinal ultroson yada muayene asla aci vermez,tabi eger doktorunuz sizi hor davranmiyorsa.bazi doktorlar hassas davranmadigi icin aci olabilir yada siz kendinizi cok kasiyirsunuz.ayrica saglik sorunlariniz yuzunden asla cekinmeyin.bendeki bu cekingenlik ilk evlendigim yillarda vardi,o haldeyken kac doktor degistirdim.bende uzunca bir sure denedim,kac doktor gezdim,kac kur denedim hicbiri ise yaramadi.sonra berbat bir ruh halinde oldugum halde tedaviye basladim,tup bebek klinigine basvurdum,onlar git once lapiraskopi ol dediler,icinde birsey varsa temizlesinler diye.omrunde hic operasyon gecirmemis biri olarak,korktugum halde yaptirdim.iyilesince hic ara vermeden basladim,hep tereddutteydim ama bu surecte nedense hic dusunmedim,ilaclarimi kullandim,randevularima gittim ve doktorum ne diyorsa onu yaptim.en ufak ya olmazsa dusuncesi hic aklimdan gecmedi,nedense tedavi boyunca bayagi bir cesaret geldi bana.eger cesaret edip baslamasaydim,gene birsey yapmadim diye hayiflanacaktim,durum boyleyken sonuc negatif olsa dahi denedim ugrastim,cabaladim diyebilecektim.cok kolay bir yol degil bu,insan cok yipraniyor,uzuluyor,gucsuz kaliyor,ama caba sarfetmezzek korkularla yasarsak hic birseye ulasamayazki.cok sukur,tedavim ilk denememde olumlu oldu ve hamile kaldim,bastan beri kolay bir hamilelik olmadi cok badirelet,hastaliklar atlattik bebegimle,ama geldi gecti cok sukur.iyiki bu seferde yilmadan tedavimi olmusum,cunku oncedende cok denedim ama hep erteledim,onu bunu bahane ettim,ilk basladigimda Boyle gozu kara olsaydim belki dahada erken cocugum olabilirdi.neyse bu gunumuzede sukur,dogru zaman bu zamanmis.
Biraz uzun olsada,denen o ki,cesaretinizi toplayip baslayin,ve esinizi mutlaka bu surece sagol edin,tekbasina ugrasirsaniz,hep bahane bulur,ertelersiniz.doktorlardanda ,muayenedende bu kadar korkmayin ve eger bir doktor yada hastanede kendinizi iyi hissetmiyorsaniz degistirin.cok iyi doktorlar var,arastirin,sorun ve bir an once baslayin:) allah yardimciniz olsun,tez zamanda sizde bebeginize kavusun insallah..
Biraz uzun olsada,denen o ki,cesaretinizi toplayip baslayin,ve esinizi mutlaka bu surece sagol edin,tekbasina ugrasirsaniz,hep bahane bulur,ertelersiniz.doktorlardanda ,muayenedende bu kadar korkmayin ve eger bir doktor yada hastanede kendinizi iyi hissetmiyorsaniz degistirin.cok iyi doktorlar var,arastirin,sorun ve bir an once baslayin:) allah yardimciniz olsun,tez zamanda sizde bebeginize kavusun insallah..