• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gücüm yok cesaretim yok nasıl olacak bu iş(bebek tedavisi)

ne gücüm var ne cesaretim başlamak istiyorum ama ayaklarım ileri değil geriye gidiyor annem artık durma başla zaman kaybetme diyor bu kadar durmamın sebeplerinden asıl olanı muayeneden korkmam vajinal ultrasonu bile beceremiyorum canım aşırı derecede acıyor( çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ondan kaynaklı mı olur bilmiyorum)dr lar vajinismus musun diyorlar vajinal ultrasonu beceremeyince ben nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum ufacık muayeneleri bile beceremezken.psikolojik olarak iyi deilim benden sonra evlenen eş dost akraba herkesin bebeği oldu bi ben hayatımı yoluna sokamadım aile olamadım kendimi tam anlamıyla dipte hissediyorum yığıldım kaldım sanki .aslında bu ben deilim bu kadar güçsüz deilim ama yapamıyorum arkadaşlar lütfen bana yardım edin destek olun çok ihtiyacım var.

ah canim lutfen bende ayni durumdayim besbucuk senedir evliyim son uc senedir drlardayim. ayni senin gibi vajinal muayene olamiyorum ama karindn baktiriyorum. sende dr la konus ve su ic mesane doluyken karindan baktir. napalim ille alttan bakacak diye bir kural yok. ben konusup ustten anlasiyorim gayet guzel bakiyor. erteleme sakin zaman kaybetme elinden geleni yapmassan vicdan azabi duyarsin. usenme bebegine kavusmak istuyorsan ogunleri hayal ederek basla. cevreyi dw bosver herkesin bebegi olabilir napalim bizmi sectik allahdan gelen derdin dermani olmazmi. pes etme sagligin yerinde tedavi bile olamayanlar var canim .gucu yetmeyen veya drlarin tedavisini iptal ettigi. toparlan ve hemen vakit kaybetmeden baslarsan belkide seneye bi zamanlar bebisin kolaarinda olacak. ben ocakda basliyorum kis kiyamette ama ah nasil hevesliyim bir bilsen.
arkadasim biz yikilirsak nasil aile olucaz esin de uzulur guclu olmam zorundasin biz aileyiz ne demek o eziklligi at uzerinden. kendini sakin suclama bu bir imtihan vakti zamani gelmemis allahin hikmetindwn sual olunmz. seni okadar iyi hisssdiyorum diyim inancinl a yre saglam bas bu zorlu mucadele bana allah ol demeden neyaparsak yapalim biseyin olmayacagini ogtetti. seninde olacak bebegin mutlaka olacak silkelen ve allaha teslim et kendini. ben anne olucam de devam et yoluna allah halimizi goruyor olmayacak duayi ettirmezmis rabbim...

bende bunu düşünmüştüm. Çünkü bir gün ilkez yumurtalik testi yaptığımda, heyecanla eşimi aradım. Sevindi ve sonra tüh dedi!
Niye, ne oldu dediğimde; siritarak ehhh sorun sende değilse, ozaman bende olabilir dedi gıcık:9: şimdi oda benimle doktora geliyor:16:
Arkadaşada demedim daha önce bir sorunu vardı diye ama ameliyat olmuştu gerçi. Ve dediğin gibi sorun eşinde olma şansı büyük.
ben zaten sıkıntılıyım bi eşimde de sıkıntı varsa yandık arkadaşlar:))

k.v yüzünden deil hem bebek hem depresif hissetme v.s. ama kv. de çok sıkıyor bu da bi gerçek .k.v evde olduğumu biliyor bende açıyorum bugünde aradı evde misin diyor inan bana yoruldum bahane bulmaktan yalan söylemekten ama o gelmekten yorulmadı

Orda kimsen yokmu kayin valide dışında? Bir aktive gibi bir şeye katilsan, Kendini eve kapatma
Kayin valide seni nasıl sikiyorki? Ehh kuzum sende uyuyor nrsi yap.

Sizi okadar iyi anlıyorum ki
Dörtbuçuk yıllık evliyken aldım kızımı kucağıma şükürler olsun.
İnanın vajinal ultrasyondan okadar korkuyodum ki,kendimi resmen kasıyordum.
Ama şimdi diyorum ki kızım için çektiğim her zorluk değmiş ya. minik prensesim içindi herşey.

Rabbim en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin.

Son düzenleme:
ben zaten sıkıntılıyım bi eşimde de sıkıntı varsa yandık arkadaşlar:))

Sendeki sorun çözülecek bir sorun:) bu kadar kendine yüklenme. Herkesde ola bilir.
Eşindede çözülecek şeyler bunlar. Sen bir an önce muhane ol lütfen,
Eyer herşey temiz görünürse, bir süre sonra eşinide bir muhaneden gecirirsin.

ah canim lutfen bende ayni durumdayim besbucuk senedir evliyim son uc senedir drlardayim. ayni senin gibi vajinal muayene olamiyorum ama karindn baktiriyorum. sende dr la konus ve su ic mesane doluyken karindan baktir. napalim ille alttan bakacak diye bir kural yok. ben konusup ustten anlasiyorim gayet guzel bakiyor. erteleme sakin zaman kaybetme elinden geleni yapmassan vicdan azabi duyarsin. usenme bebegine kavusmak istuyorsan ogunleri hayal ederek basla. cevreyi dw bosver herkesin bebegi olabilir napalim bizmi sectik allahdan gelen derdin dermani olmazmi. pes etme sagligin yerinde tedavi bile olamayanlar var canim .gucu yetmeyen veya drlarin tedavisini iptal ettigi. toparlan ve hemen vakit kaybetmeden baslarsan belkide seneye bi zamanlar bebisin kolaarinda olacak. ben ocakda basliyorum kis kiyamette ama ah nasil hevesliyim bir bilsen.
arkadasim biz yikilirsak nasil aile olucaz esin de uzulur guclu olmam zorundasin biz aileyiz ne demek o eziklligi at uzerinden. kendini sakin suclama bu bir imtihan vakti zamani gelmemis allahin hikmetindwn sual olunmz. seni okadar iyi hisssdiyorum diyim inancinl a yre saglam bas bu zorlu mucadele bana allah ol demeden neyaparsak yapalim biseyin olmayacagini ogtetti. seninde olacak bebegin mutlaka olacak silkelen ve allaha teslim et kendini. ben anne olucam de devam et yoluna allah halimizi goruyor olmayacak duayi ettirmezmis rabbim...
vajinal muayene benim için kabus cidden acı hissediyorum karından bakın dediğim zaman vajinal daha ayrıntılı böyle olmaz alış diyorlar inan beni çok soğutuyor tedaviden bu durum.işallah sen de olumlu sonuç alırsın allah emeklerini boşa çıkarmasın....

Orda kimsen yokmu kayin valide dışında? Bir aktive gibi bir şeye katilsan, Kendini eve kapatma
Kayin valide seni nasıl sikiyorki? Ehh kuzum sende uyuyor nrsi yap.
benim ailem başka semtte burda arkadaşım komşularım var ama her zaman gidilmiyor sonuç da akşam akşam geldi oturdu tepemde zaten canım sıkkın hergün geldiği için numarada bahane de tükeniyor canımm

Sizi okadar iyi anlıyorum ki
Dörtbuçuk yıllık evliyken aldım kızımı kucağıma şükürler olsun.
İnanın vajinal ultrasyondan okadar korkuyodum ki,kendimi resmen kasıyordum.
Ama şimdi diyorum ki kızım için çektiğim her zorluk değmiş ya. minik prensesim içindi herşey.

Rabbim en kısa zamanda meleğinizi kucağınıza almayı nasip eylesin.
amin .sizde güle güle büyütün kızınızı.
vajinal ultrasonda tek zorlanan ben miyim bi de kafayı buna takar oldum dr lar çok garipsiyor hatta kocanla beraber olabiliyor musunuz diye bile sordular kendimi kötü hissettim

Sendeki sorun çözülecek bir sorun:) bu kadar kendine yüklenme. Herkesde ola bilir.
Eşindede çözülecek şeyler bunlar. Sen bir an önce muhane ol lütfen,
Eyer herşey temiz görünürse, bir süre sonra eşinide bir muhaneden gecirirsin.
geçen sene dr doğal yolla zor dedi tüpe başla dedi işallah tüpe başlamaya da bi mani çıkmaz hayırlısı olsun...

vajinal ultrasonda tek zorlanan ben miyim bi de kafayı buna takar oldum dr lar çok garipsiyor hatta kocanla beraber olabiliyor musunuz diye bile sordular kendimi kötü hissettim

Kesinlikle yalnız değilsiniz bu konuda.
Benim doktorumde söylemişti,ilişki sırasındada bukadar kasılıyomusun diye.

İnanın ben özele gitmiştim doktorun biri beni dahada korkutmuştu.
Bazı doktorlar çok anlayışsız oluyor malesef.
Daha sonra iyi bir doktor buldum ve inanın beni okadar iyi anlıyordu ki
vajınal ultrasyonda okadar dikkat ediyordukı,korkum o doktorum sayesinde geçmişti
tedavimin üçüncü ayında hamile kalmıştım.

Kesinlikle yalnız değilsiniz bu konuda.
Benim doktorumde söylemişti,ilişki sırasındada bukadar kasılıyomusun diye.

İnanın ben özele gitmiştim doktorun biri beni dahada korkutmuştu.
Bazı doktorlar çok anlayışsız oluyor malesef.
Daha sonra iyi bir doktor buldum ve inanın beni okadar iyi anlıyordu ki
vajınal ultrasyonda okadar dikkat ediyordukı,korkum o doktorum sayesinde geçmişti
tedavimin üçüncü ayında hamile kalmıştım.
bi kez devlet hastanesinde bi kez de özelde oldum ikisinde de aynı oldu dr ların tepkisi de aynıydı birazda onların bu tutumu beni iyice soğuttu bu kadar acı çekmen normal deil dediler neyse ne olursa olsun katlanmak zorundayım başka yolum yok işallah bende sizin gibi tedavimden güzel sonuçlar alırım

ed
hic kotu hissetme ben acikca soyluyorum artik ssk ya gitsem neyse de ozelde gayet sert konustum. ben alttan muayene olamiyorum keyfimden deyil olabilsem heralde olurum dedim. yapamicaksiniz gidicem dedim dra kibarca tamam dedi bakti yani. erkekler daha anlayisli oluyor kadinlar beter mi beter.ben asilamami anestezili yaptirmistim hemsire basladi anestezi niye aliyosun grk yok. vajinismus problemin mi var falan bende sizi ilgilendirmez parsiyla deyilmi dedim cok meraklisiniz bide sizinlemi ugrascam. kapadi crnsini artik kimseye taviz vermiyorum hadlerini bildiriyorum. hersey bebegimiz icin kimse umurunda olmasin. insallah burdan paylasiriz mujdemizi canim...

inşallah en kısa zamanda o gücü içinde bulursun canım.. Rabbim sana ve tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin......... ama inan ve başla inşallah en kısa zamanda mükafatını alırsın..

Merhaba
ilk evliliğimde tüp bebek tedavisi görürken (cinsel ilişki yaşanmamıştı) bende bır takım ıslemlerı narkozla yaptırdım
hıc ama hıc asagı bolgemden ellenmeden 3 deneme yaptım ve alt bölgem ellenmeden dogurdum
bu iş paraya bakar ve durumunu anlatmaya bana cok hassas davranmıslardı

buarada ben şimdi ilişki durumum yolunda diyim yani normal
vajinal muayne olabiliyorum canımda aman aman cok acımıyor

ed
hic kotu hissetme ben acikca soyluyorum artik ssk ya gitsem neyse de ozelde gayet sert konustum. ben alttan muayene olamiyorum keyfimden deyil olabilsem heralde olurum dedim. yapamicaksiniz gidicem dedim dra kibarca tamam dedi bakti yani. erkekler daha anlayisli oluyor kadinlar beter mi beter.ben asilamami anestezili yaptirmistim hemsire basladi anestezi niye aliyosun grk yok. vajinismus problemin mi var falan bende sizi ilgilendirmez parsiyla deyilmi dedim cok meraklisiniz bide sizinlemi ugrascam. kapadi crnsini artik kimseye taviz vermiyorum hadlerini bildiriyorum. hersey bebegimiz icin kimse umurunda olmasin. insallah burdan paylasiriz mujdemizi canim...
amin inşallah.inan anlattığın gibi anlayışlı insanlar bulursam hemen başlarım tedaviye başlayamamın baş sebebi bu muayene olayları dr lara söyletince hiç hoş karşılamıyorlar nasıl olacak v.s gibilerinden laflar. bende geri adım atıyorum.vajinismus olduğumdan şüpheleniyorlar.aslında bakarsan biz zaten bu yolda para harcamayı göze aldık önemli olan beni bu şekilde tedavi edebilcek dr bulmak.ama yazdıkların umutlandırdı beni sağol

Merhaba
ilk evliliğimde tüp bebek tedavisi görürken (cinsel ilişki yaşanmamıştı) bende bır takım ıslemlerı narkozla yaptırdım
hıc ama hıc asagı bolgemden ellenmeden 3 deneme yaptım ve alt bölgem ellenmeden dogurdum
bu iş paraya bakar ve durumunu anlatmaya bana cok hassas davranmıslardı
para önemi değil aslında yeterki anlayış gösterecek dr olsun.sen 3 deneme yapmışsın demekki mümkün böyle bişey çünkü bana böyle olmaz alışacaksın yoksa tedavi göremezsin dediler.bu arada hikayen ilginmiş

buarada ben şimdi ilişki durumum yolunda diyim yani normal
vajinal muayne olabiliyorum canımda aman aman cok acımıyor
alıştın mı tamamen yoksa zorlanmalar oluyor mu

aynı sorun bendede var cnm üzülme tek sen değilsin.ben ilk vajinal muayenemi kızıma hamileyken oldum çatı muayenesiydi.ve dr. bu durumda normal doğum yapamazsın dedi çatım normal olduğu halde.

şimdi 2.yi istiyoruz 17 aydır olmuyor bir dr.u denedim bebek istiyorsan alışman lazım dedi vaj.ultrasonda daha anlayışlıydı ama bazı aksiliklerden dolayı bıraktım başkasına gittim gittiğim dr.u beğenmiştim taki vaj.ultrason kısmına kadar kadın bana çok hakaret etti git bile dediki özel hastane o öyle yaptıkça beni iyice gerildim ağlaya ağlaya çıktım dr.un odasından ondan sonra dr.a gitmeye korkar oldum.
o çatala çıkmak zaten insanın psikolojisini bozuyor birde normal ilişki tamamda vajinaya parmak ,usg sokmak bana çok zor geliyor.

gittiğim 2 dr. da bayandı bu sefer erkek dr.a gideceğim bu ay regli olunca aşılama istiyoruz.durumumuda anlatacağım zaten usg ye belki dayanırımda aşılama yapmadan rahim ağzını açmak için bir alet takılıyor o çok zor benim için işte oyüzden anestezili aşılama istiyorum zaten bir sürede yatıp dinlenmek gerekiyor .uyumuş olurum biraz.

aynı sorun bendede var cnm üzülme tek sen değilsin.ben ilk vajinal muayenemi kızıma hamileyken oldum çatı muayenesiydi.ve dr. bu durumda normal doğum yapamazsın dedi çatım normal olduğu halde.

şimdi 2.yi istiyoruz 17 aydır olmuyor bir dr.u denedim bebek istiyorsan alışman lazım dedi vaj.ultrasonda daha anlayışlıydı ama bazı aksiliklerden dolayı bıraktım başkasına gittim gittiğim dr.u beğenmiştim taki vaj.ultrason kısmına kadar kadın bana çok hakaret etti git bile dediki özel hastane o öyle yaptıkça beni iyice gerildim ağlaya ağlaya çıktım dr.un odasından ondan sonra dr.a gitmeye korkar oldum.
o çatala çıkmak zaten insanın psikolojisini bozuyor birde normal ilişki tamamda vajinaya parmak ,usg sokmak bana çok zor geliyor.

gittiğim 2 dr. da bayandı bu sefer erkek dr.a gideceğim bu ay regli olunca aşılama istiyoruz.durumumuda anlatacağım zaten usg ye belki dayanırımda aşılama yapmadan rahim ağzını açmak için bir alet takılıyor o çok zor benim için işte oyüzden anestezili aşılama istiyorum zaten bir sürede yatıp dinlenmek gerekiyor .uyumuş olurum biraz.
evet bazı dr lar çok anlayışsız alışman lazım yapmak zorundasın gibi cümleler kurabiliyorlar cidden anlamıyorlar ben yapabilmeyi çok isterim ama ultrason canımı acıtıyor öyle olunca işi cinselliğe bağlıyorlar.hakaret etmeye ne hakkı var onu anlamadım bu arada yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama kadınlar daha anlayışsız oluyorlar.sen benden tecrübelisin doğum yapmışsın daha cesur olman lazım:) daha kolay başlaman lazım .işallah güzel sonuçlar alırsın aşılamayıda anesteziye yaparsın durduk yere acı çekmenin anlamı yok

Back
X