- 25 Aralık 2012
- 2.031
- 1.661
- 133
ne gücüm var ne cesaretim başlamak istiyorum ama ayaklarım ileri değil geriye gidiyor annem artık durma başla zaman kaybetme diyor bu kadar durmamın sebeplerinden asıl olanı muayeneden korkmam vajinal ultrasonu bile beceremiyorum canım aşırı derecede acıyor( çikolata kistinden dolayı ameliyat oldum ondan kaynaklı mı olur bilmiyorum)dr lar vajinismus musun diyorlar vajinal ultrasonu beceremeyince ben nasıl kalkıcam bu işlerin altından bilmiyorum ufacık muayeneleri bile beceremezken.psikolojik olarak iyi deilim benden sonra evlenen eş dost akraba herkesin bebeği oldu bi ben hayatımı yoluna sokamadım aile olamadım kendimi tam anlamıyla dipte hissediyorum yığıldım kaldım sanki .aslında bu ben deilim bu kadar güçsüz deilim ama yapamıyorum arkadaşlar lütfen bana yardım edin destek olun çok ihtiyacım var.
ah canim lutfen bende ayni durumdayim besbucuk senedir evliyim son uc senedir drlardayim. ayni senin gibi vajinal muayene olamiyorum ama karindn baktiriyorum. sende dr la konus ve su ic mesane doluyken karindan baktir. napalim ille alttan bakacak diye bir kural yok. ben konusup ustten anlasiyorim gayet guzel bakiyor. erteleme sakin zaman kaybetme elinden geleni yapmassan vicdan azabi duyarsin. usenme bebegine kavusmak istuyorsan ogunleri hayal ederek basla. cevreyi dw bosver herkesin bebegi olabilir napalim bizmi sectik allahdan gelen derdin dermani olmazmi. pes etme sagligin yerinde tedavi bile olamayanlar var canim .gucu yetmeyen veya drlarin tedavisini iptal ettigi. toparlan ve hemen vakit kaybetmeden baslarsan belkide seneye bi zamanlar bebisin kolaarinda olacak. ben ocakda basliyorum kis kiyamette ama ah nasil hevesliyim bir bilsen.
arkadasim biz yikilirsak nasil aile olucaz esin de uzulur guclu olmam zorundasin biz aileyiz ne demek o eziklligi at uzerinden. kendini sakin suclama bu bir imtihan vakti zamani gelmemis allahin hikmetindwn sual olunmz. seni okadar iyi hisssdiyorum diyim inancinl a yre saglam bas bu zorlu mucadele bana allah ol demeden neyaparsak yapalim biseyin olmayacagini ogtetti. seninde olacak bebegin mutlaka olacak silkelen ve allaha teslim et kendini. ben anne olucam de devam et yoluna allah halimizi goruyor olmayacak duayi ettirmezmis rabbim...