- 26 Ağustos 2018
- 1.548
- 1.121
- 133
- 34
- Konu Sahibi Civciv saliha
Çok değişik bi yerde yaşıyorum yatak odası takımı aldık çizik kırık geldi aylarca aradık aldığımız yere gittik en sonda çizik olanı değiştirebildik anca. Başka eşyalar aldık vaktinden çook sonra geldi. Eve taşındık evde sürekli sorunlar çıktı vaktiyle doğru düzgün yapmadıkları için. Her gün yeni bi soruna uyanırken hamile kaldığımı öğrendim sevindim. İnsan seviniyor, heycanlanıyor.. Doktora gittim o da ne dr yok gitmiş. Yerine merkezden her gün farklı dr geliyor. Sen sabah 8de gidip sıra alıyosıb dr en erken 10 da geliyo aç aç bekliyosun 2 saat hamile olman hiç önemli değil. Sonuç çıkıyor e-nabıza düşmüyor nedendir bilmem. Drdan yalvar yakar istiyosun sonuç senin sonucun neticede vermiyor danışmadan al diyor. Danışma dr vermiyo diyorum bön bön suratımı bakıyor ama inatla vermiyor sonucu lanet okuyup çıkıyosun özele gitcem diyosun özel bi ton para. İki sefer idrar sonrası peçeteye yeşil akıntı geldi netten baktım doktorunuza gidin diyor. Hangi doktor kara kara düşünüyorum şimdi. Korkuyorumda. Napcam ben bilmiyorum gecenin bu saati elim karnımda hindi gibi düşünüyorum