gül gibi giden evliliğim kabusa döndü

Kaç yildir evlisiniz?
Esinizin sizden önce ilişkisi olmuş mu?
Bir anda olabileceği gibi virüs kuluçkaya da yatabiliyor. Aylar belki yıllar sonra lezyonlar çıkabiliyor.

Bagisikliginizi kuvvetli tutun. Düştükçe atak ortaya çıkar ve genital bölgenizde lezyonlar çıkar.hatta belki cikmayadabilir. Temizliginize ekstra hiyjen gösterin. Sabun duş jeli kullanmayın doğal sabun olabilir.

Kesin bir tedavisi yok. Etki azaltici ilaç var .

Mesela benim bazen 3 ayda bazen 6 bazen senede 1 lezyon çıkar.

Virüsün şiddetine gore yıllarca da olabilir aylarcada bu virüs sizinle. Sadece içerde kuluçka da.

Birbirinizi suçlamak yerine bunu aşmaya bakin ..
Mesela biz esimle alıştık. Hic yadirgamiyoruz :)

Ay cnm esine cok sasirdim var mi bole bisey ya tamam cinsel yolla bulasabiliyor ama bunun yaninda bi cok yollada bulasabiliyor neden takildiki cinsel yola hayret
Hem internetten okudu diyorsunuz yaziyor hersey ayrintisiyla umumi tuvaletten bile bulasabiliyor hem %60 kadinlarda mevcut zaten bu virus

Y YesimRose konuyu okuyunca kendi başımdan gecenler aklıma geldi.bende doktora gittim ve aynı virüstrn şüphelendi doktor.ben içerdeyken eşime demiş cinsel yolla bulaşır diye.daha test sonucu filan cıkmadan arabaya bindik ve eşim bana dediki beni aldatıyomusun.o an keşkke yer yarılsada ölsem diye düşündüm.o anı hiçbir zaman unutamam.ewe gelene kadar yolda öylece aglıyodum.test sonucu çıksada eşimin yüz seklini görsem diye bekledim.ve bekledigim gibi negatif cıktı.bu doktorların patavatsızlıgını anlamak cok zor.belki test pozitif cıksaydı doktor yüzünden boşanmıştık.cünkü diger ihtimalleri eşler umursamıyo.agdacıdan,hamamdan,klozetten bulaşabilen bişey çünkü

Oncelikle cok gecmis olsun bende de sigil var 10 yildir hemde ilk baslarda bende sizin gibi cok kafama taktim ama fazla buyutmeyin bu havlulardan falan da geciyo veya baskasinin ic camasirini fln giydiyseniz onlardan falan ben suana kadar gidip yaktirdim tekrar cikinca yine yaktirdim korkacak bisi yok sadece sen takip edeceksin baktinki buyumeye basladilar gidip kadin dogumcuda yaktiricaksin esinin kuruntulari yersiz herkeste olan bisi bu bulasici bi vurus zaten nerden geldini ne bilecez

Allah kolaylik versin, cok zor bir durum gercekten. Haklinizda hayirlisi olsun insallah

Esin şimdi %90 kısımda cinsellik le olan takılmış madem buna emin eşiniz %10 nedenini neden araştırıyor ve başka dr danismiyor bence bu olayı birde söyleyin eşinize belki kafasında soru boşu boşuna yoruyor

Eşiniz biraz cahil mi? Sorgulamadan etmeden size karsi kafasinda boyle birsey olusmasi ya cehaletten ya size karsi guven duygusu barindirmamasindan

Eşiniz biraz cahil mi? Sorgulamadan etmeden size karsi kafasinda boyle birsey olusmasi ya cehaletten ya size karsi guven duygusu barindirmamasindan
aslında bana güvenir ama sanırım bu olaydan önce gördüğü o rüya kafasında azda olsa bir soru işareti oluşturdu? virüsü öğrendikten sonra gitmiş neredeyse yarım aylık maaşını organik ürünlere yatırmış ne bulursa almış. o virüsü girdiğine girecegine pişman edeceğim deyip durdu bunlar aslında bana çok moral vermişti. ama sonradan böyle benden şüphe ediyormuş gibide davranmaya başladı. gerçi hiç beni aldattınmı diyede açıkca sormadı . ne olacak bilmiyorum bu krizi bir aşabilsek

O nasıl Dr öyle, ben de yaşadım bunu, rahim ağzım alındı benim, bu cinsel yollada bulaşır, tuvaletten de, bende kocamı boşasaydım o zaman, saçmalık

Bu durmlardan dolayı hastalandığına bile üzlmeye vaktin olmamıştır.
beyninde bambaşka sorular uçuşurken bazı olayların farklı geliştiğini görmek cok üzmüştür eminim..
Ama siz Üzülmeyin lütfen her şerde bir hayr demişler, er ya da geç rabbim sizi aydınlığına çıkarıcaktır.

Belki eşinizin evlilikten önce yaşadığı bir iliski nedeniyle ona bulaştı, ondan da size bulaştı da ortaya çıkması şimdiye denk geldi...

Evet önce eşinde bu hastalık var mi onu öğrenin. Gerçi birlikte olduk ogrendikten sonra demişsin ama. Yani hiç bir belirti vermeden ogrendiyseniz belki uzun yıllardır taşıyıcı zaten esin.

Diger türlü eğer eşinde yok sende varsa onu da nerden kaptigini araştır. Sadece AVM tuvaleti olarak düşünme. Herhalde orada ki tuvaletlere oturmuyorsundur.

Mayo denemis veya satın aldığın iç çamaşırlari yıkamadan kullanmış olabilir misin. Ya da evine düzenli gelen bir misafir, temizlik veya bakıcı vs aynı klozet kullaniyorsunuzdur. Oralardan bulaşmış olabilir mi?

Esinizin pozitif tasiyici olmadigini nerden biliyorsunuz? Kari koca birlikte test olmaniz lazim. Oyle klozetle filan olacak bi is degil yani olur ama cok cok nadir bi durum

Nasıl yani bilimsel veriler bir tarafa rüya mı etkili oluyor yaşantınızda? İyi de rüya bu yani
Siz de bir rüya görün o Zaman
Tövbe ya rabbi ya
Her şey ortada iken bir rüya yüzünden böyle davranan eş
O zaman " allahım ne olur eşim benle ilgili kötü rüya görmesin" diye dua etmelisiniz ölene dek

Esinizin pozitif tasiyici olmadigini nerden biliyorsunuz? Kari koca birlikte test olmaniz lazim. Oyle klozetle filan olacak bi is degil yani olur ama cok cok nadir bi durum
Dogru ama zaten artık onada kedin bulaşmıştır. Ya testte yanlışlık var yada çok nadir olan bir durumla karşı karşıyayız aklıma başka olasılık gelmiyor

Hastalari bilinçlendirmekle birlikte bu doktorlarida bilinçlendirmek gerek... Bu hastalik sadece cinsel yolla değil, idrar yollari enfeksiyonu , eşinde enfeksiyon, ya da eşinin genital bölgesinde egzama ciktiysa cok özür diliyerek söylüyorum genital bölgede tükürük olmasi bile yetiyor.... Çünkü kuzenimdede HPV var evli bile değil, böbreğinde kum vardi ve idrar yollarindaki hastalikla olmuş . Başka doktora gidin bence eksik bilgi vermiş

Bosuna dert etmişsiniz canım ben evlenmeden önce ben de bi dünya genıtal siğil çıktı Dr aynen cinsel yolla bulaşır dedi. Ki ben o zaman bakıreydım yani bi yerde de çok nadiren doğum kontrol hapının yaptığını da okumuştum Dr da söyledim hatta olabilir mi diye çünkü bende pcos vardı ve bu haplardan içiyordum o zamanlar. Çok küçük bi ihtimal demişti. Yine işyerinden bi arkadaşımda da çıktı muhtemelen bizim işyerinde bı şey vardı ki zaten Avmde çalışıyorduk. Wc den bulaşma ihtimali yüksek

havuzdan bile bulaşıyor
eşiniz madem internetten araştırıp duruyor diğer bulaş yollarını da iyi okusun

Eşinden eminsen kendinden şüphelenmek gerek ozaman.

Benim eşimde siğil fatketmiştik 4-5 aylık evliydik ben internetten bakıp hpv virüsü olduğunu görmüştüm bizim doktorda cinsel ilişkiden olabileceğini söyledi ama bu konu üzerinde çok kafa yormadık hemen kontrole gittim siğil filan yok dedi ama testte yapmadı o Zaman üç doz bu hpv aşısını olmuştum sonra eşimde ki siğiller geçti virüs bende var mıydı yok muydu bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…