Cilt Bakımı Ürünleri Gül suyu mucizesi...tek geçerim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kalliope85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
164
208
103
İzmir
arkadaşlar, piyasadaki onlarca peeling, yaşlandırmayı kırışıklığı önleyen krem filan hepsi hikaye.. çoğu çok azcık etki ediyor ama dünya parası...

gerçek gül suyu bulursanız (rosense olabilir. yahut lokman hekimlerde güzel bi marka veya ısparta'dan gelmişse hele..kısacası su karıştırılmamış sek olsun :34:) en güzeli budur.

bu gül suyunu buzlukta ufak buz kaplarından birine doldurun. bildiğiniz buz kübü gibi gül suyu küpleriniz olacak.

gece yatmadan yüzünüzü bi güzel temizleyin, yıkayın. ardından bu buz olmuş gül suyunu yüzünüze sürün. bitene kadar. aman soğuk diyip bırakmayın.

denemesi bedava değil , ama çok daha ucuz (diğer yöntemlere göre)
ben de 3 aydır yapıyorum. inanılmaz pürüzsüz ve kadife gibi bir yüzüm oldu.
ben de bunu yazlıktaki komşumuzdan biliyorum. kadınçok kilolu. ama her sene misler gibi gül suyu kokuyor yüzü öpünce fark ediyorum. ve müthiş kırışıksız, yaşına rağmen mükemmel bi cildi var. sordum bi gün. dedi böyle böyle, dondurup sürüceksin. ne siyah nokta kalıyor, ne gözenek...

zaten doktor bi arkadşım da demişti, "evet gözenekleri sıkılaştırır cilde de faydalıdır" diye. gerçekten çok faydasını gördüm. tavsiye ederim.

Bende gül suyunu yüzümü yikadiktan sonra genelde ya pamuk ile ya da direk elimle kolonya sürer gibi sürüyorum bayadirda böyle yapiyorum yüzümde bi sorun yok ama yanak oyuklarinda kirisiklik deniliyosa ona bazen cok belirgin oluyo sevmiyorum iste onlar hala var birde dedigin gibi deneyeyim belki gecirir onlarida

gül suyunun cilde faydalarını duymuştum ama buda güzel bir yöntemmiş denemek lazım ama hakiki gül suyu bulmak lazım tabi :44:

Ben de çok memnunum gül suyunun etkilerinden ama ben düzenli olarak temizlemiyorum unutuveriyorum iki gün sonra.Saça da iyi geliyor ayrıca..
Bu buzlu yöntemi deneyemem çünkü annem nefret eder gülsuyunun kokusundan.Buzluğa koyarsam beni gebertir :1: Benim de aklıma şey geldi, acaba şişesiyle buzdolabında saklasak gülsuyunu.Madem soğuk olması önemli kan dolaşımı açısından.. :44:

ben ıspartada okurken cilt için satılan gül suyundan aldım hani özellikle belirttim cilt için diye ayrı ayrı satıyolar. kullandım gerçekten güzel temizledi pamuğun rengi değişti:1: ama gelin görünki yüzümü çok fena sivilceler kapladı neyin nesi anlamadım

kizlar bende yazin kuzenimden ogrendim gul suyunun faydaliklarini, ve hemen aldim. ama gercek gul suyumu degilmi bilemiyorum ama etkisinide goruyorum. yuzumu piril piril yapiyo. bende pamukla suruyorum yuzume ve guzelce suruyorum.

bi arkadas gul suyunun sacada iyi geldini demis... o nasil oluyo?? yani saca direk gul suyu mu surmek??

evet bnde kullanıyorum ipek gibi yapıyo cildi ama %100 gülsuyu olmasına dikkat edilmeli..bn rosense kullanıyorum en güvendiğim marka bu konuda diğerlerini bilmiyorum..ztn üzerlerinde yazıyo bu marketlerde fln satılanlar genelde gül esansından oluyo.. gül suyu yazıyo üstünde ama ona dikkat edin esansdan olmıcak..%100 gül distilesi fln yazmalı..bn dolapta tutyorm şişeyi pamukla sürüyorum..

kizlar bende yazin kuzenimden ogrendim gul suyunun faydaliklarini, ve hemen aldim. ama gercek gul suyumu degilmi bilemiyorum ama etkisinide goruyorum. yuzumu piril piril yapiyo. bende pamukla suruyorum yuzume ve guzelce suruyorum.

bi arkadas gul suyunun sacada iyi geldini demis... o nasil oluyo?? yani saca direk gul suyu mu surmek??

O arkadaş benim. :) Hemen açıklıyorum. Öncelikle yumuşacık yapıyor saçı. Benim kendi uydurduğum bi tarif vardı çok da memnun kalmıştım.Hatta konu da açmıştım.Biraz büyükçe bir bardağa çayın suyundan koyuyorum, üzerine de gülsuyu döküyorum.Bazen çayla birlikte ısırgan,kök zencefil falan da kullanıyorum.Banyodan çıkarken saçlarıma döküyorum ve durulamıyorum.Eğer biraz bekletip durulayacaksam içine biraz elma sirkesi de koyuyorum. O zaman hem parlatıp hem yumuşatıyor. O suyu döker dökmez fark ediliyor zaten tarak falan kayıp gidiyor nerdeyse.Tabi herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum.. Bide sarmısaklı şampuanımın içine de döküyorum ben gülsuyu.Öyle de epey faydasını gördüm.

bende dünden itibaren yapmaya başladım gülsuyunu dondurup eriyene kadar yüzüme sürüyorum:61: sonucu buraya yazarım:40:
gülsuyunu rosense marka aldım bakalım işe yarayacak mı:97:

Bende yaklasik 1 yildir bu urunu kullaniyorum:
Oldukca memnunum..

$Garnier-Soft-Essentials-Toner.webp

arkadaşlar, piyasadaki onlarca peeling, yaşlandırmayı kırışıklığı önleyen krem filan hepsi hikaye.. çoğu çok azcık etki ediyor ama dünya parası...

gerçek gül suyu bulursanız (rosense olabilir. yahut lokman hekimlerde güzel bi marka veya ısparta'dan gelmişse hele..kısacası su karıştırılmamış sek olsun :34:) en güzeli budur.

bu gül suyunu buzlukta ufak buz kaplarından birine doldurun. bildiğiniz buz kübü gibi gül suyu küpleriniz olacak.

gece yatmadan yüzünüzü bi güzel temizleyin, yıkayın. ardından bu buz olmuş gül suyunu yüzünüze sürün. bitene kadar. aman soğuk diyip bırakmayın.

ben de bunu yazlıktaki komşumuzdan biliyorum. kadınçok kilolu. ama her sene misler gibi gül suyu kokuyor yüzü öpünce fark ediyorum. ve müthiş kırışıksız, yaşına rağmen mükemmel bi cildi var. sordum bi gün. dedi böyle böyle, dondurup sürüceksin. ne siyah nokta kalıyor, ne gözenek...

zaten doktor bi arkadşım da demişti, "evet gözenekleri sıkılaştırır cilde de faydalıdır" diye. gerçekten çok faydasını gördüm. tavsiye ederim.

dondurmamız şart mı ben direk sürüyorum rosense markası

Kesinlikle saf olduğu sürece gül suyu cilde çok iyi geliyor katılıyorum, lavanta suyuda cilde çok iyi geliyor bilginiz olsun.
aldığını gül suyunun etiketinde içerik olarak deiyonize su ve esans yazıyorsa bilin ki sentetiktir, doğal gül suyu değildir.
Kaldı ki rosense bence gül suyunu çok pahalı satıyor bende %100 gül suyu'nu internetten 5tl ye alıyorum:44:

Kızlaaar ben ne yaptım gülleri aldım birkaç tane bayağı bir yıkadım sonra da kaynattım toniğimden kaç kat fazla gül suyu çıktı ortaya bunu kullancm ama buzlukta saklamak lazım bozulur çünkü. Doğal hem de inşallah işe yarar :D

nasıl bir cilt tipine sahipsin merak ettim cnm

Cilt karmadan yağlıya dönükse,gül suyu sivilce yapabiliyor..
İçinde bir miktar yağ olduğu için..

Kuru ciltler için iyidir fakat..

Back
X