Cilt Bakımı Ürünleri Gül suyu mucizesi...tek geçerim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende bir aydır yüzüme gül suyu kullanıyorum memnunum çok yumuşak yapıyor ve sivilce çıkartmıyor ama gözeneklere ve siyah noktalara bir etki yapmadı maalesef otacı kullanıyorum

Bende bugün aldım gül suyu.Cilde iyi geldiğini duymuştum.Zaten doktorumun yazdığı karışımda gül suyu kokuyordu.Bakalım iyi gelir umarım :31:

Gül kokusunu seven çok az insandan biriyim.. Bu kadar methini duyunca, gül suyu da sipariş verdim %100 doğal ve saf olduğunu iddia eden bir siteden.. Ancak başlıkta hakkında çok da iyi olmayan şeyler de okuyunca üzüldüm.. Demek ciltten cilde değişiklik gösterebiliyor, umarım bende işe yarar..

Bende doğal şeylere yönelmeye çalışıyorum.

Marketlerde, kozmetikçilerde satılan bütün toniklerde, nemlendiricilerde
paraben var.

Onun için tonik olarak gülsuyu kullanıyorum.

aktardan aldığım doğal sabunla sabunladıktan sonra tonikliyorum
nemlendirici sürmemede gerek kalmıyor.

burada okuyup bende cildime tonik niyetine gül suyu kullanmaya başladım. gercekten cildi yumuşatıyor ama onun haricinde bir etkisini göremedim. bu arada rosense markasını kullanıyorum.

kesinlikle kimyasal ürünlere para vereceğinize gül suyu alın.
Şiddetle öneriyorum yanii :D
Aylardır kullanıyorum ve yüzümde çok belirgin değişiklikler oldu.
Pürüzsüz, lekesiz, aynı zamanda cilt rengini de açıyor.

Amaa tabii doğal olması önemli. Benim kullandığım marka : Rosense.

Hatta arada bebe pudrasıyla gül suyunu karıştırıp sürüyorum.
O da bembeyaz yumuşacık yapıyor. Onu da deneyebilirsiniz :)

Ama sivilcelere pek etkisi yok gibi . Alnımda 3-5 sivilce çıkar hep. Çok da geçirmedi yani :)

Ben de Rosense kullanıyorum...

Doğal saf aramıştım ama bulunmaz çok pahalıdır denmişti ve cilde kötüymüş safı...

evet bnde kullanıyorum ipek gibi yapıyo cildi ama %100 gülsuyu olmasına dikkat edilmeli..bn rosense kullanıyorum en güvendiğim marka bu konuda diğerlerini bilmiyorum..ztn üzerlerinde yazıyo bu marketlerde fln satılanlar genelde gül esansından oluyo.. gül suyu yazıyo üstünde ama ona dikkat edin esansdan olmıcak..%100 gül distilesi flnyazmalı..bn dolapta tutyorm şişeyi pamukla sürüyorum..
. Benimkine gül distilesi yazıyo ama sprey şeklinde onu dolaba onu dolaba koysam olurmu? Doğrumu almışım

Böyle konuyu yeniden canlandırmış gibi olacağım ama google gül suyu ile ilgili bir araştırma yaparken bu konuya denk geldim. Yorumları okuyunca da bir cevapta ben yazmak istedim. :) Cildime yaklaşık iki aydır gül suyu kullanıyorum ama çok araştırdım rosense vb markalar var ama bunların aslında ikinci kalite yağından arıtılmış gül suları olduğunu öğrendim. Hakkıyla yapan bana güven verebilecek bir marka arayışına girince ....adında bir markaya ulaştım. Firmayı aradım helal sertifikarı var ayrıca organik gül suyu satıyorlar. gül yağı içeren bir yüz bakım yağı ve sabunuda var. Aynı ürünler ile organik lavanta içeren seriside var. Ben memnun kaldım tavsiye ediyorum. Sizde bir araştırın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar gül suyu mucizesini yaşayan biri olarak aşağıda yazanları tam olarak tecrübe ettim. Yazılanları yabancı bir kaynaktan çevirdim ama her bir satır gül suyunun güzel etkilerini başarılı bir şekilde anlatmış. Ama herkesten rica ediyorum ne yazık ki gül suyu diye su ile gül esansının karışımını satan çok dolandırıcı var. Pek çok güvendiğimiz firma dahil. Ben Luxy Bio markasını kullanıyorum. Firmayı baya araştırdım organik gül suyu satıyorlar en güzel tarafı ise faydalı gül yağını gül suyundan ayrıştırmadan paketliyorlar, dermatoloji testlerini, organik sertifikalarını ve diğer analizlerini mail ile attılar bu araştırma sürecinde ve benim güvenimi kazandılar. firmanın reklamını yaapıyor gibi hissettim kendimi :) ama siz bu ve buna benzer güvenilebilecek yerlerden alın mutlaka.

firmayı ve ürünlerini şu linkten görebilirsiniz.

1) Göz şişliklerine karşı gül suyu

Kullanmadan yarım saat kadar önce gül suyunu buzdolabına koyun. Bir miktar soğuk gül suyunu pamuk pede alıp hassasça gözünüzün üzerine bırakın. Bu göz çevresi şişkinlikleri önlemeye ve gidermeye yardımcı olacaktır.

2) Cildinizi tazelemek için gün boyunca gül suyunu spreyleyin.

Özellikle yaz günlerinde yüzünüüze spreyleyeceğiniz gül suyu cildiniz için sadık bir arkadaş ve yardımcı olacaktır. Yüzünüze harika bir parlaklık ve ışıltı sağlarken cildinizi hızlıca tazeleyecek, doğal bir nem sağlayacak ve besleyecektir. Buzdolabında bulunduracağınız gül suyu sıcak günlerde sağlıklı serinlemenize yardımcı olacaktır.

3) Banyonuza ekleyeceğiniz bir bardak gül suyu ile inanılmaz bir güzelliklik deneyimi yaşayabilirsiniz. Gül suyu cildinize ipeksi bir yumuşaklık ve tazelik verirken inanılmaz kokusu size ve cildinize enerji kazandırır.

4)Kuru cildinize ipeksi yumuşaklık

Kuru ciltli kadınlar gül suyunun inanılmaz etkilerini deneyimlemeliler. Cildinize uygulayacağını gül suyunun yatıştırıcı ve yumuşatıcı etkilerini anında hissedebilirsiniz.

5)Gül suyu en doğal makyaj temizleyici

Sadece pamuk pede bir miktar gül suyu alın ve makyajınızı hassas masaj hareketleriyle temizleyin. Gül suyunun makyaj arındırıcı etkisini arttırmak için gül suyunuza bir miktar hindistan cevizi yağı ilave ederek makyaj temizliğindeki en doğal ve etkili karışımı elde edersiniz.Ayrıca hassas göz çevrenizde de rahatça kullanabilirsiniz.

6) Gül suyunu makyajınızı sabitlemek için kullanabilirsiniz. Bir maiktar gül suyunu makyajınızın üzerine spreyleyerek makyajınızı sabitleyebilirsiniz. Makyajınızı sağlıklı bir ışıltı ve şaşırtıcı bir nem ile sonlandırırsınız.

7)Gül suyunu tonik olarak kullanın.

Gül suyunun düzenli kullanımı kırılık oluşumuna karşı cildi korur, gözenekleri küçültür ve mükemmel bir ışıltı verir.

8) Gül suyunu erkekler için yüzde ve kadınlar için vücutta traş sonrası bir after-shave olarak kullanın. Gül suyu cildi irritasyona karşı korur ve yatıştırır. Aynı zamanda gül suyunun harika kokusu cildinizin üzerinde kalacaktır.

9) Aromaterapi

Yapılan bazı araştırmalar gül suyunun kokusunun strese karşı savaşta etkili olduğunu ve daha pozitif bir düşünce yapısı kazandırdığı sonucuna ulaştırmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim cildim cok hassas ve her urunu kullanamiyorum. Aninda kizariyor ve lekeler olusuyor. Senelerce x marka makyaj temizleyiciler tonikler maskelere tonlarca para verdim. Gul suyunu yaklasik bir aydir kullaniyorum. Cildimde canlanma. Gozeneklerde kuculme ve cilt rengimde acilmalar farkettim. Rosense marka gul suyu aldim. Her aksam cildimi makyaj temizleme sutu ile temizleyip uzerine gul suyu ile tonik yapiyorum ve bir nemlendirici surup yatiyorum. Gul suyu artik yari yardimcim. Inanin siddetle davsiye ediyorum herkese

Back
X