Tatlı Tarifi Gül Tatlısı (Piyale Un Sponsorlugunda)

vallahi mükemmel olmuş
gül tatlısını biliriz yeriz ama daha önce böylesini görmedim gül bahçesi gibi olmuş
başarılar diliyorum
çekişmeli geçecek bir yarışma daha :)

A aaaa bu ne ihtişamlı tatlıdır
Ne kadar da zahmetli
Bayıldığımı söylemem lazım..
Ellerine sağlık Arzum'cum

Son düzenleme:
Hiç adil değil buuuuu hemde hiç... Ben en iyisi juri olmaya devam edeyim :)

ellerine sağlık arzumcuğum
ben bunun aynısındanyapıyorum tek yaprak yapmıyorum ilk yaptığımda ailem çok şaşırmıştı kırmızı gül tatlısı diye ehe

ayrıca tatlı süper görünüyo ellerine sağlıkk

Ellerinize sağlık çok orjinal bir tarif olmuşş.
İrmikli tatlıları her zaman sevmişimdirr.
Başarılarr.

hemen pes etme kazenn senin sanat eserinide dört gözle bekliyoruz

3 tane foto çektim servis hali bile yok ama özel benim uydurduğum bir tatlıydı 2 oy alırım sanki bir mune verir birde kendime veririm...

2 oyla aslan gibi tamamlarım

3 tane foto çektim servis hali bile yok ama özel benim uydurduğum bir tatlıydı 2 oy alırım sanki bir mune verir birde kendime veririm...

hiçç sanmamm şimdi bir fotğrafçı olarak resimlerinizde çok kalitelidir tatlınızda
oy kaygınız olmasın hiç hem unutmayın sizin oyunuz 1000 kaplan gücünde değilmiaçıkçası çok merak ettimm
siz konuyu açın ilk oy benden

ayyy inanmıyorum
bu yarışmaya bende katılayım gül tatlısı yapayım diyordum şansa bak
benden geçti artık çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayılıyorum ben bu tatlıya

Arzumcum ellerine sağlıkrenkler çok güzel
Canım benimm...Çok teşekkür ederim,evet renkler harika oldu..Tadıda bir o kadar güzel tavsiye ederim mutlaka
aaaa ne kadar güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım Yaparsan eger sanada afiyet olsun..
Öylemi yazmışım ki? :26: Hay Allah,düzeltilmiş sanırım,yanlışlık olmuştur kusurıma bakma..Bende ayrıntılara takılırım,önemli degil,uyardıgın için ayrıca teşekkür ederim Begendigin içinde çok teşekkür ederim
ellerine saglik canim

gida boyasini hiç kullanmadim nedense
denesemmiki acabaa bigun:44:
Teşekkür ederim canım Bende hiç kullanmam aslında ama bazen böyle görüntüleri yakalamak için kullanmak gerekiyor Mutlaka dene,tavsiye ederim..
ay bu ne çiçek bahçesi gibi çok güzel görünüyor , ellerine sağlık. tam gün misafirlerine layık.
Evet,sizi güllerle karşıladım çiçek bahçesinde Görüntü gerçektende çok güzel,sosyal sitemdede fotografını paylaştım inan yapılan yorumlara yetişemiyorum,çok çok begenildi ve herkes istiyor iyimi Misafirler için harkulade bir görüntü,teşekkür ederim
gıda boyası nerelerde satılıyor ?
Bende aktardan aldım canım
Elossa bunu beğendi
Ellerine sağlık canım,sunumunu çok beğendim çok özenerek itina ile çalışmışsın mutfağında...
Yarışmada başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim,beklediginize degdimi ? Elimden geldigince güzel sunmaya çalıştım,begendiyseniz ne mutlu bana
Gül bahçesi kategorisi

Ellerine , emeğine sağlık canım .

Gıda boyası bende kullanmıyorum hiç , ama işte kullanınca da böyle bir görselllik çıkıyor karşına

Başarılar arzumcum

Çok teşekkür ederim canımcıgım.. Sizleri gül bahçesinde karşılamak istedim Hepimize bol şans,başarılar

Canıımm...Senin künefen ayrı bir lezzet,bu ayrı bir lezzet..Olurmu hiç öyle şey Tabiki hepimiz ayrı ayrı tatlı tarifleriyle katılacagız,lütfen
Evet halka tatlısı yapacaktım ama kızımın yogun ısrarlarından dolayı Gül Tatlısını yaptım Umarım kızım ugurlu gelir bu sefer Halka tatlısınıda yapan bir arkaaşımız olacaktır mutlaka,benden dahada güzelini yapar hem,bellimi olur Çok çok teşekkür ederim güel yorumların için

Ellerine ,emeğine sağlık canım sahiden çok güzel olmuş
Başarılar dilerim
Çok çok teşekkür ederim Nevrestecigim Sizlerde benimle beraber beklediniz Sonunda yayınlandı,her anımda beraber olduk çok sagolun inanın çok eglendim ve mutlu oldum Tekrar teşekkürler,sendeki şanstan banada gönder lütfen,birazcık
ellerine sağlık canım bayılırım ben bu tatlıya bak şimdi canım çekti
Teşekkür ederim canım O zaman hemmen mutfaga gidiyorsun ve yapıp afiyetle yiyiyorsun
hazırlık aşaması mükemmel *
yapılış tarzı mükemmel *
sunum ayrı bi mükemmel *
hele şekilleri harikaaaa ötesi..
eminim tadıda öyledir..
başarılar + ellerine sağlık
Çok çok teşekkür ederim İnşallah bu sefer bu tarif bana ugurlu gelir Emin olun durdugu yerdeki hali bile harika yani yeme yanında yat diye düşündürüyor..Tadıda ayrı bir güzel tedirginlik yaşamadan yapabilirsiniz
ben bunu yemeye kıyamam ya ,biblo gibi koyarım bi yere durur

eline sağlık canım ,maşallah ne becerikliymişsin.
Çok teşekkür ederim Ailecek tabaklarımızı önümüze aldık ve kimse bu görüntüyü bozmak istemedi ilk önce biliyormusun Uzun uzun bakıştık ama ilk çataldan sonra tabagın dibini gördü herkes Misafirleriniz için görsel sunumu çok begnilecek ve tarifi sizden istenecek bir tariftir bu,mutlaka yapmanızı ve misafirlerinizi şaşırtmanızı tavsiye ederim
Ehh işte,becerikliyimdir hani Mutfagı seviyorum,geriside geliyor işte

bu tatlı falan değil ki resmen sanat eseri

hayran kaldım desem :)

ellerine sağlık.
Evet,görselligi çok yüksek bir tatlı tarifi gerçektende Bizde hayran hayran baktık ama sonuçta mideyede gitti ve midelerde hayran kaldı,bayram etti Çok teşekkür ederim,begenmenize gerçekten çok sevindim
Bu tatlıysa bizimkiler ney

Ellerinize sağlık
Hepsi ayrı ayrı güzel olan tatlı tarifleri işte Tatlı olunca böyle çekiyor insanı..Tatlı yiyelim,tatlı konuşalım Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için
Vay vay vayyyy talıya gelll :)

Ellerine sağlık, harika görünüyor epey de zahmetli.
Çok teşekkür ederim Biraz zahmetli evet ama inanın herşeye degiyor
ekrana yapıştım resmen renklere bayıldım sunum bana hitap eden bi sunum

Ellerine emeğine sağlık başarılar
Çok çok teşekkür ederim,begenmenize gerçekten çok sevindim..Ne mutlu bana Teşekkürler..
muhteşem görünüyo canım eline sağlık, başarılar dilerim:13::13:

Teşekkür ederim canım Katılan herkese başarılar,bakalım diger tarifler ne olacak çok merak ediyorum

bu yoruma katılmamak elde değil...
yemek değil sanki sanat eseri
tebrik ederim...
Çok teşekkür ederim Görselligi yüksek begeni alan bir tarif seçtim,bakalım şans getirir belki bu sefer
vallahi mükemmel olmuş
gül tatlısını biliriz yeriz ama daha önce böylesini görmedim gül bahçesi gibi olmuş
başarılar diliyorum
çekişmeli geçecek bir yarışma daha :)
Çok teşekkürler Evet aynen gül bahçesi gibi oldu,sizlerde bu bahçeye layık bayanlarsınız zaten O yüzden böyle bir tarifle açılış yapmak istedim bende Hepimize başarılar,bakalım artık
A aaaa bu ne ihtişamlı tatlıdır
Ne kadar da zahmetli
Bayıldığımı söylemem lazım..
Ellerine sağlık Arzum'cum
Çok teşekkürler Sizlere layık bir tatlı ve görüntü Begenmenize çok çok sevindim,inanın benden mutlusu yoktur şu anda herhalde
Hiç adil değil buuuuu hemde hiç... Ben en iyisi juri olmaya devam edeyim :)
Lütfen katılın,sizin tatlınızıda görmeyi çok isteriz inanın Begenmenize çok sevindim,siz begendiyseniz zaten tamamdır Hadi Bismillah
oh oh oh ellerınıze saglık pek lezız gorunuyor
Çok teşekkürler,gerçektende çok leziz
ellerine sağlık arzumcuğum
ben bunun aynısındanyapıyorum tek yaprak yapmıyorum ilk yaptığımda ailem çok şaşırmıştı kırmızı gül tatlısı diye ehe
Çok teşekkürler Yapraklı olması daha güzel bir hava veriyor tabi.Bundan sonra yapragınıda yaparsınız
ayrıca tatlı süper görünüyo ellerine sağlıkk
Teşekkür ederim
Ellerinize sağlık çok orjinal bir tarif olmuşş.
İrmikli tatlıları her zaman sevmişimdirr.
Başarılarr.
Çok teşekkürler Evet,irmik tatkının hamuruna çok güzel bir tat ve kıvam veriyor..İrmik oldumu tamamdır benim içinde Tekrar teşekkürler..

Siz zaten kednizede oy verseniz sizin oyunuz bin kaplan gücünde oldugu için yinede birinci olursunuz :)) O yüzden hiç düşünmeden katılın bence

Bende yaparken zulaya atayım resimleyip dedim
Bekliyorudm ama vazgeçtim yayınlamayayım
Aynı tatlıyımı yapmayı düşünüyorsunuz sizde? Ben erken davranmışım demekki Olsun,eminim sizde başka ne güzel tarifler vardır,tatlı çeşitlerimiz o kadar bolki inanın ben bile çok düşündüm karar veremedim .Kızım çok istedi bu tarifi yapmamı,inşallah ugurlu gelir dedim ve seçtim
Harika bir sunum. Başarılar dilerim.
Çok teşekkürler Şans dileyin bana,inşallah bu sefer başarılı olurum
ayyy inanmıyorum
bu yarışmaya bende katılayım gül tatlısı yapayım diyordum şansa bak
benden geçti artık çok güzel olmuş ellerinize sağlık bayılıyorum ben bu tatlıya

Sizdemi?? Vay anasını,valla kızımın istegiydi bu tarifi yapmak.Yoksa ben başka bir tarif düşünüyordum Nasip,kısmet banaymış demekki.Olsun tatlı çeşitlerimiz bol,siz yaparsınız yine harika tatlılardan

Çok çok teşekkürler

Çok güzel gözüküyor canım,ellerine emeğine sağlık...

Ben bunun kurabiyesini yapıyordum,ortasına da inci koyuyordum oda harika oluyordu ama tarifini kaybettim,kurabiyesinin tarifi de var mı acaba sende canım...Tatlısını da denicem,yapraklar da harika fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…