Canım ellerine sağlık.Muhteşemmmmm olmuş.
Sadece gıda boyasına takıldım biliyorsun çok sağlıklı değil.Bende sana bir püf vereyim Kırmızı rengi kırmızı pancar suyu veya vişne ile elde ederken
Yeşili ıspanak ile yapabilirsiniz.Sonuçta tadı gelir kokusu siner demeyin şeker neleri kapatmıyor.Ben bir kaç yaptım kurabiyeler bile çok güzel olmuştu.
En azından yarışma için harika olmuş Arzum canım benimm ellerine sağlık.Çok beğendim.
Ama bunu yapacak annelere tavsiyem yavrularımıza sebze meyveler ile verelim renkleri.Zaten kirli ve sağlıksız bir sünyada yaşıyoruz.En azından onları elimizden geldiğince koruyalım.
Yarışmada başarılar canım.
Ay siz ne yapmışsınız böyle !?!?
Ne kadar zaman oldu bilmiyorum, dakikalardır -donmuş bir ekran görüntüsü vaziyetinde- öyle kalakalmış durumdayım.
Burada ses ve mimikler olmadığı için aslında smileyler hakikaten önemli işleve sahip mutlaka.
Fakat benim pek bu alışkanlığım yok.
Lakin, sanırım ilk defa bir zorunluluk hissediyorum (bu smileyi de ilk defa kullanacağım galiba) çünkü durumumu tanımlayacak söz bulmakta zorlanıyorum.
En iyisi ben şimdilik buradan ayrılayım ve bir müddet daha defalarca aynı vaziyette olmaktan kurtulduğum zaman, yazarım yine birşeyler.
Şu andaki durumum sadece ve işte aynenböyle
çok şeker olmuş ya...
bayılıyorum böyle renkli tatlı ve şekerlemelere...
tam bir görsel şölen olmuş...
ellerinize sağlık...
Ellerine sağlık canım.. Rengarenk çok güzel ve lezzetli duruyorlar..Başarılar dilerim..
Valla bende ne yazacağımı şaşırdım bu yorum karşısında..Beğendiniz sanırım dimi,aksi birşey düşünmiyim :44: Yani süpriz bi yorum gelmesin sonra :))
Neyse,sizin tekrar uğrayıp yazacağınız yorumu bekliyor olacağım
Sevgiler...
Sevgili Candan'ın duyguları beğeni ötesi olmuş Arzumcum :92:
İnşallah ..Tabiki öyle olursa çok çok mutlu olurum
Hayran kalınmayacak gibi değil gerçekten..
Sanat eseri gibi bir tatlı..
Tekrar ellerine sağlık..
Bir uğrayıp bakayım tatlılar ne durumda diye.Şükürki hala bitirmemişler bir tane aldım canım.Tadıda çok güzel
Çok güzel çok görüntü muhteşem. Kesinlikle denicem çokta kolaymış göründüğü gibi zor değil tam misafirlik bir tatlı yanii. Ellerine sağlık başarılar dilerim canımm
Görüntü muhteşem tadı da öyledir eminim. Kafaya koydum deniyeceğim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?