Güle Güle 39 kg!

Wuuu çok iyi. Benden 2 gün önce başlamışsın. Ben daha 5 kilo verdim. Benim metebolizma anca bu kadar çalışıyo işte ama olsun gitsinde az az gitsin :)
Ben bol bol su ve bitki cayi iciyorum birde cok fazla zeytinyagi tuketiyorum ayrica karatay diyeti uyguluyorum

Ben bol bol su ve bitki cayi iciyorum birde cok fazla zeytinyagi tuketiyorum ayrica karatay diyeti uyguluyorum

Su bende içiyorum. Bitki çayınıda hafta bi kabızlık için içiyorum. Yoksa imkanı yok tuvalete gidemiyorum..
Karatay uyguluyosan evet daha çabuk kilo verdiyo ama işte ben öyle şeyler yapamıyorum maalesef :)

Su bende içiyorum. Bitki çayınıda hafta bi kabızlık için içiyorum. Yoksa imkanı yok tuvalete gidemiyorum..
Karatay uyguluyosan evet daha çabuk kilo verdiyo ama işte ben öyle şeyler yapamıyorum maalesef :)
Gunluk icebiliyorsan ic yesilcayi baya faydali ben bazen bogurtlen cayi falan iciyorum

Selam günlük.
Kaç gündür menü yazamıyorum. Haftasonu çok cozutmadım ama yine de yememem gereken şeyler yedim.
Arkadaşlarla buluştuk hamburger falan işte. Spora da gidemedim. Tartıldım ama kilomda yükseliş yok hatta düşüş var. Metebolizma şaşırması böyle bişey mi acaba?
Bugüne de iyi başlayamadım kahvaltıda uçtum resmen ama toparlıyorum şuanda.
Pes etmicemmm. Etmemeliyimmm..!

Günaydın günlüükk.
4 gün tatil vardı. Tatilde resmen kendimden geçtim. Ne var ne yoksa mideye indirdim.
Tartılmadım bu hafta. Cesaret edemedim.
Ayrıca hem kabızlıktan hem de regl olacağım için şişkinlik var karnımda. Nefes bile alamıyorum resmen.
Umarım tartı gününe kadar geçer.
Bugünden itibaren aynı şekilde diyetime devam ediyorum. Bu kadar tatil yeter dimi :)

Günaydın günlük.
Dün ki menümü yazmaya geldim. Gayet iyi geçti dün :)

Sabah: 2 haşlanmış yumurta

Ara: 2 küçük mandalina

Öğlen: 4 yk kuru fasulye, salata, 1,5 dilim kepek ekmeği

Ara: 10 tane çiğ fındık, ayran

Akşam: 7 yk ıspanak, yoğurt

Ara: 1 muz

Su:2,5 litre
Spor: 1,5 saat

Günaydın günlük.
Bugün tartı günü. Ama iyi haberlerle gelmedim.
2 haftadır kendimi toparlayamıyorum bi türlü. Onun cezası olarak +larda çıktım tartıda.
85.3 çıktım.
Biran önce toparlamam lazım kendimiii!

Oofff yapma Eda..!

Bu şekilde kendini kandırma ne oldu senin azmine ne oldu sana..!

Hadi toparlan artık şişman bir bayan olma yola devam bak yaza az kaldı..

Günaydın günlük.
Kendimi toparladım sonunda :)
Dün bütün gün bu konuyu düşündüm. Sürekli burda ki günlükleri, başarı hikayelerini okudum.
Sonra kilo vermeyi istememin sebepleri diye bi liste yapmıştım onu okudum ve aklımdan hep onları geçirdim.
Çok şükür açlık krizleriyle baş edebildim. Son zamanlarda aklıma ne geliyosa yiyodum çünkü.
Sabah tartıya çıktım hemen 1 kilo farketmiş bile. Daha da motive oldum :)
Dünki menümüde yazayım hemen işlerimin başına geçeyim.

Sabah: 1 yumurtayla yapılmış omlet, 1 dilim ekmek

Ara: 3 kremalı bisküvi

Öğlen: 4 yk sebze çorbası, 1 yk tavuk döner, salata, 1 dilim kepek ekmeği

Ara: 1 portakal, 1 avuç çerez

Akşam: Küçük bi parça kepek ekmeğine yapılmış döner ve salatalı sandviç

Su: 2 litre

Dün akşam arkadaşlarımla görüştüm o yüzden spor yalan oldu.

Sevgili günlük,

Evren benim diyet yapmamam için elinden geleni yapıyo sanırım.
Tam düzeliyorum derken niye abuk subuk şeyler çıkar ki?
Ama pes etmiyorum. Etmeyeceğim. Bi gün kötü gidiyosa iki gün güzel gider dimi?

Günaydın günlük.

Dünü gayet başarılı geçirdim.
Sabah yediğimi görmezsek tabi :)
Uyanamadım dün sabah geç kalıyodum ama napim.

Sabah: 1 peynirli poğaça

Öğlen: 2-3 kaşık kremalı mantar çorbası, 1 tavuk but ( küçüktü) 2 yk pilav, salata

Ara: 1 portakal, 1 avuç çerez

Akşam: Salata, yoğurt

Su: 3 litre
Spor:1,5 saat

1 günde bile tartıda farkı gördüm :)

Günaydın günlüükk :)
2 gündür 1 saat erken kalkıyorum. Kendime kahvaltı hazırlayıp rahat rahat yiyorum.
Tadını çıkarıyorum yediğimi anlıyorum :)
Önceden geç kalıcam diye acelece yerdim. Bişey anlamaz yarım saate acıkırdım yine.
Bundan sonra böyle devam edicem inşallah :)

Menüm

Sabah: Omlet (2 yumurta ile), 1 çay kaşığı tulum peyniri, 5 zeytin

Öğlen: 1 kepçe ezogelin çorbası, 4 yk patlıcan musakka, 1 dilim kepek ekmeği,cacık

Ara: 1 avuç çerez

Akşam: Salata

Su: 3 lt
Spor: 1,5 saat

Yarın tartı günü merakla bekliyorum

bende varım benimde 25 -30 kilo daha vermem gerek bu aralar motivasyonumu kaybettim biraz kızıyorum kendime ve tekrar başlamak istiyorum

menülerimi sabahtan hazırlayıp yada akşamdan işe giderkende yanıma alacağım evde kaldığım zamanlardada spora yükleneceğim şubatta diyetisyene de gün aldım dilerim verebilirim .8 li sayıları görsem kendimi iyi hissedeceğim ve eminim devamı daha hızlı gelecek.

bende varım benimde 25 -30 kilo daha vermem gerek bu aralar motivasyonumu kaybettim biraz kızıyorum kendime ve tekrar başlamak istiyorum

Burdaki günlükleri okumak benim motivasyonum düştüğümde çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.
Diyetisyen çok iyi bi karar bence de belki çok iyi gelir motivasyonuna.
Evet yemeklerini ayarlarsan sana çok yardımcı olur. Bende genelde bigün öncesinden planlıyorum bunları yiyeceğim diye :)

Günaydın günlük,

Tartı günü bugün.
Vee sonuç: 83.6
Tam 6 kilo vermiş oldum şükürler olsun :)

Bundan sonra durmak yookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…