Çok tebrik ederimmm, gerçekten. Ben 50 kilo olacağınıza da inanıyorum sizin :)
canim bende takip ediyorum seni. maasllah devam et. ornek ol bize
Edaa00 ben sigarayı bıraktığımdan beri 6 kilo aldığımı dün fark ettim. Abartmıyorum , hiçbir pantolonuma sığmıyorum 56 kilo olmuşum ve minyon bir tipim hayatımda ilk kez bu kiloyu gördüm. İdealim 50 dir. Ben 50 yi bile bu sene görmüştüm.
Dün seni okuduktan sonra hemen kendime bir plan oluşturdum. Dün akşam itibariyle diyete başladım. Tatlı ve ekmek diyeti. Porsiyonlarımı küçültme kararı aldım. Pilavı da mümkün mertebe tüketmeyeceğim.
Bizler güzeliz ve fit olmayı hak ediyoruz. Zoru başarırız imkansız zaman alır.
:)
Tebrik ederim cano, bende 98 ile başladım şimdi 81.4 um. İnşallah yaza istediğimiz kilolarla gireriz. Şimdilik hedefim 63 sonra 58 i zorlayacagim. Takipteyim
gunaydin canim.
bende 68 ile basladim simdi 61 im. hedefim 55
sabirli olduktan sonra zafer bizim olacak.
Günaydın günlük.
Malum tartı günü bugünn :)
Sonuç: 82.8
7'li rakamlara az kaldııııııı :)))
Harikasın.
6 lı rakamlara daha da çabuk ulaşacaksın.
Ben de diyet kelimesini çıkardım hayatımdan sağlıklı beslenme daha sevimli geliyor.
Vermem gereken 6 kilom var demiştim ip atlamaya başladım. 800 gr gitti bile :)
Bence günlüğünüzü açıp tekrar baştan bir okuyun
İstek azim hırs güç başarı hepsi var bu günlükte ben gördüm
her hafta daha da azalan o sayılar ve sizin sevinciniz bana da motivasyon verdi
umarım ben de sizin gibi başarabilirim
Umarım bir an önce 7 li sayılara sonra da sonunda 50 kiloya inersiniz
Aslında ilk başlardaki kişiyle aynı kişisiniz siz düşünsenize bi.o zamanki motivasyonunuzu nasıl sağlamıştınız hatırlamaya çalışın ve aynısını tekrar yapın. günlükleri başarı hikayelerini videoları izleyin bence çok güzel gidiyorsunuz lÇok teşekkür ederimm :)
Maalesef ilk başlardaki kararlılığımı yakalayamıyorum şuanda. Düşe kalka ilerliyorum.
İnşallah sizde hedefinize ulaşırsınız. Destek olalım birbirimize :)
Aslında ilk başlardaki kişiyle aynı kişisiniz siz düşünsenize bi.o zamanki motivasyonunuzu nasıl sağlamıştınız hatırlamaya çalışın ve aynısını tekrar yapın. günlükleri başarı hikayelerini videoları izleyin bence çok güzel gidiyorsunuz l
lütfen bırakmayın.evet destek olalım bence de birbirimize
Çok teşekkür ederim gerçekten. Bana bunu hatırlattığın için.
O zaman nasıl yaptıysam aynı şeyleri yapıcam şimdi de.
Kimsenin kafamı karıştırmasına izin vermeden hedefime ulaşıcam.
6 lı rakamları çok kısa sürede göreceğine inanıyorum ben senin. Beden ve ruh sağlığın için buna ihtiyacın var. Yapabilirsin. Bu noktaya geldikten sonra bırakmamalısın. Bizler hem güzel hem sağlıklı hem fit olmayı hak ediyoruz.
Devam lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?