güle güle 500 liram can sobam...

uxgxurkuxsxu

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
141
8
296
Trabzon
arkadaşlar bugün beni eşimin üvey annesi aradı aramız da iyidir memlekete filan gittiğimizde onda kalırız kendince birşeyler hazırlar pişirir az imkanıyla bizi rahat ettirmeye çalışır. Neyse maddi durumları da çok bozuk. Kadın o yaşında hasta haliyle iki yaşlı kadına gidip bakımlarını evlerinin işlerini filan yapıyor. Diğer oğlu da çalışıyor yani eşimin üvey kardeşi aslında babalar bir olunca öz oluyormuş. Ama zamanında çok haytalıklar yaptı ne var ne yok yedi malı mülkü. Heryere borç harç. Ama iyi bir insan. İhtiyacım var de koşar gelir yani..Neyse anne beni arayıp 500 tl istedi önümüzdeki ay vereceğim dedi. Evi boyatmışlar. Şimdi ben parayı geri alacağımı pek sanmıyorum. Birkaç aydır da para biriktirmiştim tam da 500 yani kadın sanki bildi de aradı. Ben dedim eşimi aramasını hayır sakın ona söyleme dedi. Oğlunu aradım o da sakın abime söyleme yenge dedi. Ben şimdi napayım ya vereyimmi parayı??fisfisfis

canım gerçekten sıkıntıya düşmüşlerse bence ver.üstünüzde hakkı vardır.ama benim anlamadığım neden eşinizin haberinin olmasını istemiyor.bence eşinden gizli birşey yapma yarın öbürgün altından bişey çıkar eşinle huzurun kaçar

ben de ondan çekindim doğrusu ama söylersem de bana güvenleri tamamen yıkılacak. eşim pek umursamaz onları. o yüzden belki de. eşime de söyleyemem ki bilemiyorum of.

bir dakika bile düşünmeyin bence veren el alan elden üstüdür
Allah iki kat olarak size geri verir altınınız falan varsa zekatada sayabilirsiniz

Aileden biri olunca akan sular benim gözümde..
Ben olsam hiç düşünmeden verirdim sanırım..

neden eşine söylemeni istemiyorlar ki....

paraya ihtiyacın olup da geri istediğinde eşinden de yardım alamazsın.

ama gönlünden geçiyorsa ver...

vernesine verirdim ama eşime de söylerdim eşime de sende sakın onlara söyleme derdim.ne bileyim eşten gizli bir şeyler yapılamsına karşıyım

madem aramız ıyı,ıyı ınsanlarda dıyorsun,gercekten ıhtıyacı var demekkı senı aramıs esın umursamıyormus belkıde o vermez dıye soyleme dedıler.eger sana lazım degılse para ver bence sevaba gırersın

herkes ver demıs ver cok ıstıyosan ama pısman olucak gıbı duruyorsun yarısını verebılırsın nasılsa paranın gerı gelmıycegını ve verecegın son para olmadıgını bılıyoruz

aıle senın degıl eesının aılesı ve sen esıne soylemeden arkasından gızlı saklı ıs cevırıceksın, ne kadar ıcıne sınıcek ? sonra esın senın hakkında ne dusunecek? benım esım cok saf kalplı mı dıycek yoksa guvenı bıraz olsun kırılacak mı ?

senın kendı aılen olsa para kacırıyor olursun
ama onun aılesı sen esının arkasından ıs cevırıyorsun...
kadın zor durumda ama oglunun hayta oldugunu ve parayı belkı yedıgını bılıyoruz oyle mı ?
sen zorla bırıktırdıgın paranla destek mı olucaksın? ol olucaksan. esınden gızlı ve de saklı !! ? dogruysa tabı durma.

eşine söyle bence ne yaparsan yap gizli bişey yapma ama ver eşinle anlaşara tabi düşün eşin senden gizli aynı şeyi sana sormadan yapsa hoşuna gidermi

kadın sana iyi de davranıyomus allah razı olsun
bı acı kahvenın bıle 40 yıl hatrı var derler
ver canım bencede
aranızda kalmasını soylemıs eşinide soyleme bence
sonucta kötü bişey yapmıyosun ve aileden biri :1rolleyes:

canım bence ver yaa sonuçta üveyde olsa annen ve kesinlikklee eşine söylemelisnn sonradan huzursuzluk çıkmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…