E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi uxgxurkuxsxu
-
bence verme :jeyyar: çok sıkıntıda olan evini boyatmaz :dilcikar:[
bence de..sebep başka olsa ver de ev boyatmak için borç istemek ilginç..
arkadaşlar bugün beni eşimin üvey annesi aradı aramız da iyidir memlekete filan gittiğimizde onda kalırız kendince birşeyler hazırlar pişirir az imkanıyla bizi rahat ettirmeye çalışır. Neyse maddi durumları da çok bozuk. Kadın o yaşında hasta haliyle iki yaşlı kadına gidip bakımlarını evlerinin işlerini filan yapıyor. Diğer oğlu da çalışıyor yani eşimin üvey kardeşi aslında babalar bir olunca öz oluyormuş. Ama zamanında çok haytalıklar yaptı ne var ne yok yedi malı mülkü. Heryere borç harç. Ama iyi bir insan. İhtiyacım var de koşar gelir yani..Neyse anne beni arayıp 500 tl istedi önümüzdeki ay vereceğim dedi. Evi boyatmışlar. Şimdi ben parayı geri alacağımı pek sanmıyorum. Birkaç aydır da para biriktirmiştim tam da 500 yani kadın sanki bildi de aradı. Ben dedim eşimi aramasını hayır sakın ona söyleme dedi. Oğlunu aradım o da sakın abime söyleme yenge dedi. Ben şimdi napayım ya vereyimmi parayı??fisfisfis
burda bi gariplik var gibi geldi bana... fisfisfiseşine söylesen parayı verdirmez mi.. yani eşinden neden saklamanı istiyor ki...ben eşimden izinsiz bişey yapmam... sana da yapmamanı tavsiye ederim... parayı ver istiyorsan ama eşinin haberi olsun.. vermesen bile haberi olsun...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?