güle güle 500 liram can sobam...

eşinden saklamanı istemelerinin sebebi ne? hem 500 liraya nasıl ev boyatmışlar o kadar tutmaz ki?!
madem altından kalkamayacaklar neden o kadar böyle bir işe kalkıştılar? ben şahsen yoksa param ne ev booyatırım ne bişey alırım. yerinde olsam ben eşimden bağımsız birikimimi veremem.ona söylemek zorundayım o benim eşim derdim.
ben mi art niyetliyim bilmiyorum ama bana o parayı isteme şekilleri samimi gelmedi

yazık ver gitsin bence de ama kocandan saklamanı nie istiolar ki cok enterasan. valla benim aklıma artık hep bi fesatlık gelior. su sitede nelerr okudum nelerrrr

Bence de verın ama onlardan habersız esıne de mı soylesen kı.Ikı gun sonra bısey cıkarda huzur bozukluguna sebep olur mu kı?belkı ondan cekınmıslerdır sureklı yardım edıyo sa esınız onlara.Ayıp olur dıye sızden ıstemıslerdır belkı.Walla yukarı bıyık assagı sakal durumu.

bence sizin çok acil ihtiyacınız yoksa verin siz 1 iyilik yapın allah 1000 iyilik olarak karşınıza çıkarır inşallah

Normal şartlarda isteselerdi ver derdim... Ama eşine söylememeni tembihlemişler, ve boya yaptırdıklarını söylemişler...
Öncelikle durumu kötü olan kişi bu kış günü niye boya yaptırır. Bana hiç inandırıcı gelmedi.. Eşine söylemni niye istemiyorlar...
Ben olsam eşime söylerdim, parayı verip vermeme kararını birlikte alırdık....

Evli değilim ama bu tür konuları önce eş'e danışmalı diye düşünüyorum.
Sonradan başınızın ağrımaması için eşinize danışıp öyle yardımda bulunun derim ben.

ver gitsin
kadının başı sıkışmasa sana söylemezdi
samimiyetine güvenmiş oğlundan istememiş sana gelmiş

burda bi gariplik var gibi geldi bana... fisfisfiseşine söylesen parayı verdirmez mi.. yani eşinden neden saklamanı istiyor ki...ben eşimden izinsiz bişey yapmam... sana da yapmamanı tavsiye ederim... parayı ver istiyorsan ama eşinin haberi olsun.. vermesen bile haberi olsun...a.s.

Sıkıntısı olan biri , üstelik emeğide var üzerinizde tabiki vermelisin o parayı ama eşinden de ayrıca senin duymaman şartıyla istemiş olamazmı?

evet haberı olsun ılla kı . hem onun aılesı bılmek hakkı dınle bızı gızlı iş yapma :1hug:

erkekler bu konularda biraz daha umursamaz olduklarından dolayı eşinden çekinmiş olabilirler ondan söyleme demiş olabilirler. bence eşine söyle bilmiyormuş gibi yapsın parayı da ver

Ona vereceğin paradan eşinin haberi olduğunu ona söylemeden verirsen problem olacağını söyle bence.Eşinden gizli verme

Ver bence de ama ben olsam eşimden gizli vermem..

Eşime de vermek istediğimi kararlı bir şekilde açıklayarak söylerdim..

Sanırım eşinin seni engelleyeceğini düşünerek eşine söylemeni istemediler..Başka ne sebep olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…