selam canım tebrık ederım bebegını ınsallah saglıkla bebegını kucagına alırsın sana sorum olacaktı canım bulent beyden ılk defamı randevu aldın _? ve hastanedenmı randevu aldın ? ben alamadımda vermıyoardı cevaplarsan sevınırım canım
arkadaşım çok teşekkürler cevabın içinBende dragostayım Bülent bey için randevu isteyin muhakak randevu veriyorlar şu anda ama çok yoğunlar. Kanama yaşadığım zaman ordaydım gece 12 de halen hastası vardı.Beni diğer hastaneye sevk ettiğinde çok sağolsun gelip kontrol ettiler kaldığım süre içerisinde. Kesinlikle harika bir doktor. Cenk beyede güvenebilirsiniz beraberler içiniz rahat olsun
bu konuyla ilgli sonuç alabildiniz mi? ben de bülent beye gitmeyi düşünüyorum ve oradaki sağlık personelide benim için çok önemliHERKESE MERHABALAR BEN GENEL BİR KONUDA BİLGİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM 10-12 YILDIR Dr.BÜLENT BEYİ TANIYORUM ÇOK ÇOK İYİ BİR DOKTORDUR VE BU YUZDENDE COK YOĞUN. BEN YOĞUNLUKTAN DOLAYI BİR KAÇ YILDIR Dr.NEVİN HANIMA GİDİYORUM ODA ÇOK İYİ BİR DOKTOR BEN ÇOK MEMNUNUM. BÜLENT BEY VE NEVİN HANIMI KESİNLİKLE HERKESE TAVSİYE EDİYORUM.
BİR DİĞER TAVSİYEMDE TESTLERİNİZİ BAŞKA LABORATUVARDA YAPTIRIN...
LABORATUVARDA 7-8 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR LABORATUVARDAN HİÇ ANLAMIYOR BİLGİSİ ÇOK YETERSİZ....HANGİ ÜNİVERSİTEDEN MEZUN OLDUĞUNU VE DİPLOMASINI SORDUM BEN LABORATUVAR SORUMLUSUYUM DEDİ UKALA UKALA....
RESEPSİYONDA 8-10 YILDIR ÇALIŞAN BİR BAYAN VAR ONA SORDUM LABORATUVAR DİPLOMASI DA YOKMUŞBEN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ŞİKAYETTE BULUNDUM BUNUN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM VE EĞER BİR NETİCE ALAMAZSAM SAĞLIK BAKANLIĞINA KADAR GÖTÜRÜRÜM KONUYU. (tetlerinizi gülen tıp laboratuvarında yaptırmak istiyorsanız bir bey var laboratuvar konusunda cok bilgili ona yaptırabilirsiniz ) HERKESE SAĞLIK DİLİYORUM....
Personelin tavirlarini ben Bulent beye sikayet etmistim gercekten cok kaba konusmalari vardi. Bulent bey dogumumu gerceklestirdi ve 6 aylik bir bebegim var cok sukur Bulent beyin dikkati sayrsinde bebegime saglikli bir sekilde kavustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?