Güler yüzlü olmak???

Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Ne güzel,bu dünyada gülümseyebilmek de bir lütuf olarak düşünüyorum. Aksine sinirli olsa kimse yanaşmaz. Varsın enayi desinler,sen güleç yüzlü olduğunla kal.

canım artık bu devirde güler yüzlü olanı, ezmeye çalıışıyorlar, yumuşak huylu olanı. yoksa tabii ki iyidir :))

:)

Eklentiler

• photo_2019-06-05_00-11-01.webp
    photo_2019-06-05_00-11-01.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 315
Hanımefendi ya da beyefendi olduğunu düşünüyorum ben.

Toplum içinde yaşamayi öğrenmiş olduğuna inanırım.

Mesela sokağı süpüren amcaya, duvar boyası yapan ustaya, tedavi yapan doktora, yol ortasında trafiği düzene sokan polise kolay gelsin derim . Tebessüm ederim.

Hepsi de çok teşekkür eder.

Doğru yerde güleryüzlü davranılıyorsa tabi ki enayilik değildir.

Güleryüzlü ve kibar insanların sayısı çoğalsa dünya daha güzel bir yer olabilirdi.

Ne güzel,bu dünyada gülümseyebilmek de bir lütuf olarak düşünüyorum. Aksine sinirli olsa kimse yanaşmaz. Varsın enayi desinler,sen güleç yüzlü olduğunla kal.
Haklısınız ama artık bende rahatsız olmaya başladım yeni bir iş ortamına gireceğim tamam Güleryüzluyum sevecen sıcak bir yapım var ama bu insanlara rahatlık sağlıyor sanki. Bir şey söyleyen elbette cevabıni alıyor ama gereksiz yere gülüp insanlara fırsat mı veriyorum diye düşünmeye başladım

Hanımefendi ya da beyefendi olduğunu düşünüyorum ben.

Toplum içinde yaşamayi öğrenmiş olduğuna inanırım.

Mesela sokağı süpüren amcaya, duvar boyası yapan ustaya, tedavi yapan doktora, yol ortasında trafiği düzene sokan polise kolay gelsin derim . Tebessüm ederim.

Hepsi de çok teşekkür eder.
Size tepki vermeyen hatta bu nezaketinize karsi ters tepki gösteren biri için ne yapıyorsunuz? Bence şu dünyada herkes Güleryüz haketmiyor artık..

Hanımlar sizce guleryuzlu olmak enayilik midir? Biriyle yeni tanıştınız yada bir ortamda yenisiniz guleryuzlu olan ve kibar davranan biri için ne düşünürsünüz?
Kibarlık kişinin mütevaziliğini naif ve zarif olduğunu gösterir gülümsemekte hoş bi davranış ama gülünmeyecek şeylere gülen insanlarda basit ve samimiyetsiz gelir karşıdaki kişiye..

Ben ortamları iyi gözler ona göre hareket ederim. Esprili ve güleç bir insanımdır. Sohbetim de iyidir ve geniş bir yelpazede konuşurum. Ama konuşulacak kişilerle tabi. Herkese aynı şekilde yaklaşmam.

Kİbarlık her zaman gerekir tabi ama yerine göre güleryüzlü olmak gerekir diye düşünüyorum. Dozu ayarlayamayınca insanlar bunu zayıflık sanıp suistimal etmeye çalışabiliyor maalesef.

Kübarlık her zaman gerekir tabi ama yerine göre güleryüzlü olmak gerekir diye düşünüyorum. Dozu ayarlayamayınca insanlar bunu zayıflık sanıp suistimal etmeye çalışabiliyor maalesef.
Ne yazık ki öyle oluyor çoğu insan nezaketten hatta teşekkür etmekten dahi anlamıyor.

Size tepki vermeyen hatta bu nezaketinize karsi ters tepki gösteren biri için ne yapıyorsunuz? Bence şu dünyada herkes Güleryüz haketmiyor artık..
Ters tepki veren henuz olmadı ama tepkisiz kalanlar oldu.

Ama yapılacak bi şey yok ki. Ne yapalim selam almak istemiyorsa almasın.

Bana karşı kırıcı olmasın yeter.

Haklısınız ama artık bende rahatsız olmaya başladım yeni bir iş ortamına gireceğim tamam Güleryüzluyum sevecen sıcak bir yapım var ama bu insanlara rahatlık sağlıyor sanki. Bir şey söyleyen elbette cevabıni alıyor ama gereksiz yere gülüp insanlara fırsat mı veriyorum diye düşünmeye başladım
Is ortaminda ne kadar sevecen bir yapin olsa da insanlara karşı mesafen olsun, daha az basin agrir.
Güleryüzlü olmak her zaman artı değil bana göre.
Yerine göre davranmak gerek.

Yersiz şekilde güler yüzlü ise sanırım pek ortamda ne yapacağını bilemiyor , dengesiz diye düşünürüm.

Back
X