Gülimiğinnn Çeyizleri :))

güle güle kullan hepsini canımcımmm süper kayınbaban varmış yalnız :128::128:

canım aldıklarını güle güle kullan inşallah devamınıda bekliyorum buracıkta

Teşekkür ederim canımmmm daha güzelleri senin olsun

gülintoşş güle güle kullan cicimm bekliyorum devamınıı

Teşekkürler Dilatoşummmm

Gülibiğimmmm, yine hepsi çok güzel kiii güle güle aşkla kullanınn

Devamını da merakla bekliyoruummm

Tuğbimmmmm

Teşekkür ederim kuzucummmm aminnn

güle güle kullan hepsini canımcımmm süper kayınbaban varmış yalnız :128::128:

Teşekkür ederim canımmm Kayınbabam bitanedir yaa hiiççç kıyamaz

Devamı birazdan dedim ama yemeğe çıktım kaldı

Elektrikli süpürgemiz

Izgarayı çok sevdiğimiz bir de elektrikli ızgara aldık

bu tahta kaşıkların da saplarının bir kısmını boyuyorlar, vakit bulursam yapacağım inşallah
fikir olsun müstakbel gelin o kadar uca kadar boyamamak lazım ama, yemeğin içine girmesin

canım çok çok güzel ügnlerde kullan bütün eşyalaırnı bu arada bıçaklarımız aynı çok kaliteli o bıçakları çok sevdim renk renk

Ben de çok sevdim gizotum bıçaklarımıııı İnşallah güzel günlerde kullamak nasip olur hepimize

Aaaa bu süper fikir kriz

Ama fotoğraftaki sanki kaşıklar boyalı değil de bişey geçirmişler gibi

canım yeni eklediğin çeyizlerini güle güle kullan. büyük parçalar dan bir kısmını çıkardın ne güzel aradan hayırlı olsun

canım yeni eklediğin çeyizlerini güle güle kullan. büyük parçalar dan bir kısmını çıkardın ne güzel aradan hayırlı olsun

Çok şükür büyüklerin bir kısmı çıktı Ayşegül'cüm Allah kolaylık versin tüm çeyiz hazırlayanlara çok masraflı zor ama bir o kadar da zevkli bir iş

İnceliyorum hemen sayfayı Krizcim teşekkür ederimm

Mutfağımızın rengini kırmızı-siyah belirlemiş olsakta bunları görünce dayanamadım aldım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…