Hepside birbirinden güzel, güle güle kullanın evliliğinizde böyle cıvıl cıvıl olsun inşallah..
Özellikle kalpli çay kaşıklarınızı ve kalpli çay bardaklarınızı çok beğendim nereden aldınız acaba
Ilkkk yorum benden :)) seni suan yiyebilirim gulimim cookk ciddiyim yaaaa canimsin kuzumsunnn bu yola bas koyduk beraberce alioruz herbiseyimizi canim arkadasimmmmyardimci olabildiysem ne mutlu bana ki suan acaip duygulandimm sanki kiz kardesimin ceyizi gibi dusundum bi an icin cok seviorum seni canimsin benimmm gercekten...
Aldigin hersey cok guzel, cok zevklisin bunu daima soyluyorum zaten bebegim benim Allah agiz tadiyla mutlulukla huzurla kullanmayi nasip etsinnnn
Bu daa benden nazar boncugun :)
çok çok çok hayırlı olsun, inşallah evine serildiği günleri de en kısa zamanda görürüz
Hepsini güle güle kullançerezliğine bayıldım bu arada şu ay yıldızlı olan
canım mutlu günlerde kullanın bunlar eskisin aşkınız hiç eskimesin inş
Gülinciim ben bunların hepsini gördüm zaten
hepsi çok güzel, sana önerebileceğim tek şey, teflon alma bundan sonra. seramiğe geç.
ben tüm teflonlarımı attım, hepsi seramik şimdi.
gönlüne göre olsun her şey
canım güle güle güzel günlerde aşkla kullan hepsini... çok güzel hepsi
hepside birbirinden güzel canım mutlu günlerde kullan inş.
gülincimmmm harika şeyler almışsın hepsini güle güle kullanın ömür boyu canım benimmm
gülümikimm çok güzeller.çok beğendimm.tencere takımın çok şık duruyor.aşk kupalarına bayıldım helee.bende öyle ikimize özel bir set almayı düşünüyorum bakınıyorum hala.güle güle aşkla kullan inşallah canım sevdiceğinle aynı çatı altında musmutlu ol
tatlım hayırlı uğurlu olsun topiğiiiinnnn
inşAllah bunları ağız tadıyla,Aşk'la,huzurla kullandığınız günler de gelir canım
Rabbim seni sevdiğine yazsın
gülinimmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun topicin artık buraya ekler çeyizcine neler aldın görürüm:)
herşeyin çok çok çok güzelllllll
askılar,kalpli kupalar,kalpli çay bardakları ve çay kaşıkları bayıldımmmmmmmmmmmmm
sevdiceğinle aşkla ,huzurla ,mutlyulukla kullan meleğimmmmmm
allah nazarlardan saklasın hepsi birbirinden güzelllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?