Bayramda yeni bölüm oynayacak mı bilginiz var mı ...:26:
Guzel bir dizi degil. Senaryoyu okuyunca dikkat cekse de oyuncularin dizideki performanslari izlenesi degil. Inanilmaz yapmacik ve abartili hareketlerde ucuncu sinif oyunculuklar. Fazla surmez.
bu kız neden hizmetçilik yapıyor anlayamıyorum
he bir de gülfem varken kim gülruyu tercih eder ki nasıl bir mantık ya hu
kadının karizması tavan
Kadının karizmasına ve havasına hayranım.. Bu role çok iyi gitmiş bence.. =)bu kız neden hizmetçilik yapıyor anlayamıyorum
he bir de gülfem varken kim gülruyu tercih eder ki nasıl bir mantık ya hu
kadının karizması tavan
Ömer Bey'de gülfemle olan ilişkisinden pek hoşnut değil ama..Bence hiç de fena değil oyunculuklar.Gülfem karakterini oynayan oyuncu çok başarılı.Reytingleri iyi.Şu aşamada bitmez ama yeni diziler başlayınca onlarla savaşa girebilir.
Önceki dizisinde de hizmetçiydi.Aynı rolü kabul etmeyebilirdi.Kadının onu destekleyeceğini sanıyor ama yanılıyor.Aptal biraz.Bence de Gülfem varken kızın hiç şansı olmaz gerçek hayatta ama bu bir dizi.Dizilerde herşey olur.
Bir forumda okumuştum bu kız lez.. mi ne bu hayranlık falan diye.Tepki var yani seyirciden.Bence de çok salakça kızın hayranlığı.Kadın doğru dürüst insan olur da hayran olursun.Bu devamlı aşağılıyor onu.Gülfem'in şu kendinden emin halleri, ben merkezi olması, problem yaptığı halde problem yapmıyormuş edaları karşısında Gülru'nun saftirik aşık gibi Gülfe'min eteklerinden ayrılmaması,her istediğini yapması ve bunu yönetmenin artık abartması beni çok sıktı. Dizi izlemem yalnızken max 10 dakika bile sürmüyor,çoğu zaman. Ömer ile Gülru'nun arasında müthiş bir aşk olacağı aşikar.
ya hu kızlar bu mert ne öküz ne görgüsüz bi tip tahammülümü zorluyor resmen
he bi de yarı yaşında çocukla çıkan kıza yorum yapamıyorum yaaani
Gülru denilen karakteri canlandıran kızın fiziği çok kötü. Kocaman kafanın altında çocuk vücudu var asla şık elbiseler üzerine yakışmaz, 15-16 yaşında gibi görünüyor. Gülfem'in karizması, duruşu, bakışı, alaylı gülüşü Canan oldukça başarılı bence.
Gülru , idolü olarak görüyor onu .Bir forumda okumuştum bu kız lez.. mi ne bu hayranlık falan diye.Tepki var yani seyirciden.Bence de çok salakça kızın hayranlığı.Kadın doğru dürüst insan olur da hayran olursun.Bu devamlı aşağılıyor onu.
Gülru , idolü olarak görüyor onu .
Onun gibi olmak istiyor vs vs..
Ama son bölümlerde eskisi kadar ilgisini belli edecek kareler yok artık..
Gülru , idolü olarak görüyor onu .
Onun gibi olmak istiyor vs vs..
Ama son bölümlerde eskisi kadar ilgisini belli edecek kareler yok artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?