Güllerin Savaşı Kanal D

Guzel bir dizi degil. Senaryoyu okuyunca dikkat cekse de oyuncularin dizideki performanslari izlenesi degil. Inanilmaz yapmacik ve abartili hareketlerde ucuncu sinif oyunculuklar. Fazla surmez.

bu kız neden hizmetçilik yapıyor anlayamıyorum

he bir de gülfem varken kim gülruyu tercih eder ki nasıl bir mantık ya hu

kadının karizması tavan

Guzel bir dizi degil. Senaryoyu okuyunca dikkat cekse de oyuncularin dizideki performanslari izlenesi degil. Inanilmaz yapmacik ve abartili hareketlerde ucuncu sinif oyunculuklar. Fazla surmez.

Bence hiç de fena değil oyunculuklar.Gülfem karakterini oynayan oyuncu çok başarılı.Reytingleri iyi.Şu aşamada bitmez ama yeni diziler başlayınca onlarla savaşa girebilir.

kadının karizması tavan

Önceki dizisinde de hizmetçiydi.Aynı rolü kabul etmeyebilirdi.Kadının onu destekleyeceğini sanıyor ama yanılıyor.Aptal biraz.Bence de Gülfem varken kızın hiç şansı olmaz gerçek hayatta ama bu bir dizi.Dizilerde herşey olur.

kadının karizması tavan
Kadının karizmasına ve havasına hayranım.. Bu role çok iyi gitmiş bence.. =)
Bence kimin gülruyu tercih ettiğinin bir önemi yok, gülrunun kimi tercih edeceğinin önemi var bu dizide.. =)

Ömer Bey'de gülfemle olan ilişkisinden pek hoşnut değil ama..
Gülru ile aralarında bu moda husunda destek çıkması etmesi sebebiyle yakınlaşmalar olacak gibime geliyor..

Gülfem'in şu kendinden emin halleri, ben merkezi olması, problem yaptığı halde problem yapmıyormuş edaları karşısında Gülru'nun saftirik aşık gibi Gülfe'min eteklerinden ayrılmaması,her istediğini yapması ve bunu yönetmenin artık abartması beni çok sıktı. Dizi izlemem yalnızken max 10 dakika bile sürmüyor,çoğu zaman. Ömer ile Gülru'nun arasında müthiş bir aşk olacağı aşikar.

Bu dizi beni sıkmaya başladı.Hiç ilerleme yok.Aynı kısırdöngü içinde ilerliyor.Mert'in saçma dengesizliklerini izleyip duruyoruz.Ne zaman aşık olacaklar bunlar.Kaç bölüm geçti hala bir kıpırdanma yok.Başka dizi olsa şimdiye çocukları olmuştu.Senarist değişikliğine gitseler çok iyi olacak.

Bir forumda okumuştum bu kız lez.. mi ne bu hayranlık falan diye.Tepki var yani seyirciden.Bence de çok salakça kızın hayranlığı.Kadın doğru dürüst insan olur da hayran olursun.Bu devamlı aşağılıyor onu.

ya hu kızlar bu mert ne öküz ne görgüsüz bi tip tahammülümü zorluyor resmen

he bi de yarı yaşında çocukla çıkan kıza yorum yapamıyorum yaaani

Gülru denilen karakteri canlandıran kızın fiziği çok kötü. Kocaman kafanın altında çocuk vücudu var asla şık elbiseler üzerine yakışmaz, 15-16 yaşında gibi görünüyor. Gülfem'in karizması, duruşu, bakışı, alaylı gülüşü Canan oldukça başarılı bence.

ya hu kızlar bu mert ne öküz ne görgüsüz bi tip tahammülümü zorluyor resmen

he bi de yarı yaşında çocukla çıkan kıza yorum yapamıyorum yaaani

Öyle bir babadan farklı bir çocuk beklenemez.Çünkü babadan dolayı içindeki öfke birikimini başkalarından çıkarıyor.Gerçekten tahammül sınırlarını zorlayan biri.Ama iyi bir insan bence.Şartlar onu öyle yapmış.

Bence de başrolde oynayacak kadar bir albenisi yok.Saf masum görünüyor diye rolü kapıyor.Gülfem gerçekten iyi.

Cumartesiye alındı Fatih harbiyeyle denk geliyor ama olsun ben beğeniyorum sonradan bozulmazsa inşallah ..

Gülru , idolü olarak görüyor onu .
Onun gibi olmak istiyor vs vs..
Ama son bölümlerde eskisi kadar ilgisini belli edecek kareler yok artık..

Evet artık oradan ayrılıp düğünden de kaçacak bence.
Doktor kesin havaalanından dönmüştür. Artık Gülru yükselmeye başlar diye düşünüyorum.

Evet biliyorum idolü olarak gördüğünü.Ama çok abartılıydı.Şimdi anladı onun ne olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…