Güllerin Savaşı Kanal D

Ayyy Gülru çok iticisin keşke ölsen
Ömer Gülru "aşkını" imrenerek izleyen tek bir seyirci varmıdır bilmiyorum..
Ömer adı şanı duyulmuş başhekim en az 40 yaşında Gülruda yeni yetme taş patlasın 23yaşında falandır..
Okadar dizi izledim şimdiye kadar daha bukadar başrolde olupta itici bir çift görmedim..

Çiçeeekkk kızım bi aynaya bak hele o saçlar ne o surat ne o kılık kıyafet ne..
Dip boyası gelmişşş hele sevabına dizideki kuaför iki fırça değdirse yazıktır

Yoncanın mimikleri çooookk itici geliyor o hele dişlerini sıka sıka konuşması pfff

Bu arada şu son bölümü izlerken "Ayy birde Halide Gülfemin annesi çıkmasın ilerleyen zamanlarda" hissine kapıldım

Veee Mesudenin saçlarına bayılıyorum o nasıl sık gür bir saçtır öyleeee

bende diyom ki sevabına taner yada ömmer tanerin annesini bi güzelleştrse kıyafet degiştirse bi içim su olsa diyom şevket dilini yutsa diyom kıza acıyorum ailesiyle görüştürülmüyor esir hayatı yaşıyor

tanerde çiçekin peşine takıldı babaları çıktı mı diziden bu bölüm yoktu

koca köşkte odamı yok gülfem ömeri yatak odasında misafir ediyor duyguda az eğilmiş açtı orasını burasını cihana duygu bi işler çeviriyor gibi

Aynen bence de.Hiç yakışmıyorlar.İnandırıcı değiller.Çiçek'in kıyafetleri berbat ötesi.Kilolarını daha çok ortaya çıkarıyor.

Halide'nin Gülfem'in annesi olma ihtimalini ben de düşündüm o an ve kesinlikle öyle çıkacak.

O da büyük bir değişim gösterecek.Adam da peşinden ayrılmayacak.Çok gurursuz.Ayrı eve çıksın parasını da adama ödetsin.

O da büyük bir değişim gösterecek.Adam da peşinden ayrılmayacak.Çok gurursuz.Ayrı eve çıksın parasını da adama ödetsin.

Bende en çok o kadının değişimini istiyorum.. Hepsinin agzı acık kalsın.. Zaten bi o karaktere üzülüyorum çok mazlum yaaa

Ömer ve Gülru yu bende yakıştırmıyorum.. Aslında Damla Sönmez i beğenirim ama bu dizide cok vasat...

Halideeeeeee miii?? Annnesi mi????
Ay birden siz yazınca Halide yi Ömerin annesi sandım şaşırdım.. Şimdi şaşkınlığım iki katına çıktı
Çok pis o kadın yaa sinir ediyo beni..

Birde Mesude güzel, bebek gibi suratı var

Mazlumluğu beni sinir ediyor ama.O kadar da saf olunmaz.Adam onu kaç kere öldürmeye kalktı halen adamla aynı evin içinde.Başka ev tuttursun kendine.

Evet Halide sanki Gülfem'in annesi çıkacak.

son bölümü sevmedim cihanı o şekilde göstermemlilerdi duyguya uyuzdum iyce uyuz oldum ya ciandan gebe kalcak yada eski svgilisinden gebe kaldı cihana yüklencek gülfeme iyi oldu

Gülfem normalde evlat olsa sevilmez ama halide seviyo .
belliydi bişi olduğu .
cihan kimin oğlu hadi bakalım

haha bende tahmin ediyordum harbi annesi cıktı ya

Gülfem bence Sipahi soyundan değil.Bence Cihan`ın annesi çocuğu doğururken çocuk öldü.Onlar da Halide`niin çocuğunu kadına verdiler.Bakalım çıkacak mı.

Gülfem bence Sipahi soyundan değil.Bence Cihan`ın annesi çocuğu doğururken çocuk öldü.Onlar da Halide`niin çocuğunu kadına verdiler.Bakalım çıkacak mı.

buna benzer anlattı ama sesi okaar kısıktıki duyamadım cihan gördü raporu depresyona girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…