Ayyy Gülru çok iticisin keşke ölsen
Ömer Gülru "aşkını" imrenerek izleyen tek bir seyirci varmıdır bilmiyorum..
Ömer adı şanı duyulmuş başhekim en az 40 yaşında Gülruda yeni yetme taş patlasın 23yaşında falandır..
Okadar dizi izledim şimdiye kadar daha bukadar başrolde olupta itici bir çift görmedim..
Çiçeeekkk kızım bi aynaya bak hele o saçlar ne o surat ne o kılık kıyafet ne..
Dip boyası gelmişşş hele sevabına dizideki kuaför iki fırça değdirse yazıktır
Yoncanın mimikleri çooookk itici geliyor o hele dişlerini sıka sıka konuşması pfff
Bu arada şu son bölümü izlerken "Ayy birde Halide Gülfemin annesi çıkmasın ilerleyen zamanlarda" hissine kapıldım
Veee Mesudenin saçlarına bayılıyorum o nasıl sık gür bir saçtır öyleeee
Yok cikmadi canim hapiste..tanerde çiçekin peşine takıldı babaları çıktı mı diziden bu bölüm yoktu
Ayyy Gülru çok iticisin keşke ölsen
Ömer Gülru "aşkını" imrenerek izleyen tek bir seyirci varmıdır bilmiyorum..
Ömer adı şanı duyulmuş başhekim en az 40 yaşında Gülruda yeni yetme taş patlasın 23yaşında falandır..
Okadar dizi izledim şimdiye kadar daha bukadar başrolde olupta itici bir çift görmedim..
Çiçeeekkk kızım bi aynaya bak hele o saçlar ne o surat ne o kılık kıyafet ne..
Dip boyası gelmişşş hele sevabına dizideki kuaför iki fırça değdirse yazıktır
Yoncanın mimikleri çooookk itici geliyor o hele dişlerini sıka sıka konuşması pfff
Bu arada şu son bölümü izlerken "Ayy birde Halide Gülfemin annesi çıkmasın ilerleyen zamanlarda" hissine kapıldım
Veee Mesudenin saçlarına bayılıyorum o nasıl sık gür bir saçtır öyleeee
bende diyom ki sevabına taner yada ömmer tanerin annesini bi güzelleştrse kıyafet degiştirse bi içim su olsa diyom şevket dilini yutsa diyom kıza acıyorum ailesiyle görüştürülmüyor esir hayatı yaşıyor
O da büyük bir değişim gösterecek.Adam da peşinden ayrılmayacak.Çok gurursuz.Ayrı eve çıksın parasını da adama ödetsin.
O da büyük bir değişim gösterecek.Adam da peşinden ayrılmayacak.Çok gurursuz.Ayrı eve çıksın parasını da adama ödetsin.
Mazlumluğu beni sinir ediyor ama.O kadar da saf olunmaz.Adam onu kaç kere öldürmeye kalktı halen adamla aynı evin içinde.Başka ev tuttursun kendine.Bende en çok o kadının değişimini istiyorum.. Hepsinin agzı acık kalsın.. Zaten bi o karaktere üzülüyorum çok mazlum yaaa
Ömer ve Gülru yu bende yakıştırmıyorum.. Aslında Damla Sönmez i beğenirim ama bu dizide cok vasat...
Halideeeeeee miii?? Annnesi mi????
Ay birden siz yazınca Halide yi Ömerin annesi sandım şaşırdım.. Şimdi şaşkınlığım iki katına çıktı
Çok pis o kadın yaa sinir ediyo beni..
Birde Mesude güzel, bebek gibi suratı var
Gülfem normalde evlat olsa sevilmez ama halide seviyo .
belliydi bişi olduğu .
cihan kimin oğlu hadi bakalım
Gülfem bence Sipahi soyundan değil.Bence Cihan`ın annesi çocuğu doğururken çocuk öldü.Onlar da Halide`niin çocuğunu kadına verdiler.Bakalım çıkacak mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?