Güllerin Savaşı Kanal D

Mert`e acıyorum.Herkes kullanıyor çocuğu.O da çok saf.

Dizilerdeki son moda da baba yerine babam demek.Aramızda Kalsın'da başladı.Güllerin Savaşı'na sıçradı.Şimdi de Diğer Yarım'a.Senaristler bile kopya çekiyor.Çok itici.

Oyuncuların hepsi başarılı olmakla birlikte, Canan Ergüder'in performansı takdire şayan.

Şu sıralar severek takip ettiğim dizilerin ilk sırasında yer alıyor Güllerin Savaşı.

başta bundan bir şey olmaz deyip sonradan merakla beklediğim dizilerden birisi oldu kesinlikle!

dizi harika hiç kaçırmıyorum ama gülru karakteri olmamış..kız yakışmamış diziye..o kadar güzel kızlar varken neden böylelerini seçerler..

sanırım senaristler bu hafta izleyiciye mesajlar verdi.Ömerin annesi gülfeme erkekler yardıma ihtiyacı olan kadınları sever egoları yüksektir derken geldi ilk mesaj Gülfem artık bunu kullanıcak ömerde bi şans verdim baktım Gülfem değişmiyor soğudum gibi bişeyler söyledi Gülfem değişicek ve tekrar ilgisini çekicek tabi gülruda ben yapıcam başarıcam derken ve bence hızlı hızlı tırmanırken merdivenleri ömer bu sefer gülrudan uzaklaşıp yardıma ihtiyacı olan gülfeme yakınlaşıcak.
ortalık epey karışıcak artık.yoncaya sinir oldum gerçekten bencil ve kötü.merte üzüldüm herkes kullanıyor ama kim onun gibi birisiyle evlenmek isterki baba felaket huzur kaçıran tip ve mertte sanki heran pire için kadın cinayeti işliycek havası yaratıyor huzur değil gerilim korku veriyor özünde saf çok çekmiş biri ama bu saflığı kötü durumlara yol açıyor.
gülrunun küçük kardeşi ile ömerin yeğeni alakasız tipler.
gülfeme gelince bu hayatta ennnn sinir olduğum karakter.
bide gülru pek gülmesin ya o nasıl diş öyle

Ama Cihan kıza aşık diye kız hayatını ona göre devam ettiremez.Suç Gülfem'de.Çocuğu doğru dürüst tedavi ettirmiyor.

zaten cihanın yanıda gülrudan başkası yok gülfem başka yerdeymiş babasının vasiyeti için köşke yerleşti cihanı o hale gülfem getirmiş

Dizide çalan şarkı.

Ömer'in Gülru'yu dalmaya getirmesi çok saçmaydı.Götürecek başka bir yer bulamamış.Bu ikisinden zaten hiç elektrik alamıyorum.Baba kız gibiler.Mert'in babası da öldü.Ortalık hep karışacak.Gülfem'in kardeşi için yeni bir kız getirmesi hata.Çocuğu birinden kurtarırken birine bağlatacak.Akıllı gibi görünüyor ama hırsından ve kıskançlığından salakça işler yapıyor.Çiçek'in giyimi berbat.Zaten kilolu bir de dar paça pantolonlar giyerek göz zevkimi bozuyor.Bir öğrenemedi giyinmeyi.Kostümcülerde de iş yok.

Yalnız dizi çok saçmalamaya başladı.

''Seni çok seviyorum ama ayrılmalıyız.''

Hadi ordan.

Bir dizi de doğru düzgün devam etse şaşardım zaten.

Ben Çiçekle şu genç playboyu çok yakıştırıyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…