- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
çok özür dilereyerek soruyorum orasını kaçırdım ve sonrada anlamadım...gülfem ,cihana ne yapmşta cihan öyle olmuş
artı gülru illah hamile kalacak diyorsunuz :))))))
çok çok teşekür ederim :)gülfen küçükken tek büyümüş anladığım doğruysa cihan doğuma annesi ölmüş gülfemde cihanı suçlu görüyomuş boğrak ölmesini istemiş ama beynine oksijen gitmeyince ciha sakat kalmış gülru ömerle beraber oldu son bölümü izlersen anlarsın
çok çok teşekür ederim :)
cihan kesin çıkmış diziden yaaçıkcası gülru ömerden hamile kalır çocuğa cihan babalık yapar diye düşünmüştüm
cihan kesin çıkmış diziden ya
Boyle bir durum var mi ki.. yeni sezon baslasa da izlesek yaaa :)Bence Cihan diziden çıkmadı.
Cihan diziden çıksa Gülrü Gülfem çekişmeleri sıfıra iner.Aynı evde yaşayacakları ki konu ilerlesin.Müştemilat tayfası da yok olur gider öyle olursa.Benim iç sesim öyle diyor:)Boyle bir durum var mi ki.. yeni sezon baslasa da izlesek yaaa :)
Gülfem`im hamile olma ihtimali yok gibi ama senaristler bunu da yaparlarsa şaşırmam.Hem gülru hem gulfem hamile kalmasın birde.
Gülfem`im hamile olma ihtimali yok gibi ama senaristler bunu da yaparlarsa şaşırmam.
Ben görmedim duymadım bilmiyorum.Son bölümlerde pek izlemiyordum ama bir ara ömerle evliler gibi gördüm yatmadılar mı hiç
Son bölümlerde pek izlemiyordum ama bir ara ömerle evliler gibi gördüm yatmadılar mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?