Güllerin Savaşı Kanal D

niyeki? bence öyle. en etkileyici vuruş bu olur bence. birde halide önceden kimi öldürmüş sizce kızlar, kendi anlatıyordu ya?

gülrunun anasını öldürmöüştür kimi öldürçek pis halide :)
tam psikopat karı ya

uzun süredir yorum yapan olmamış sonunda Gülfem öğrendi annesinin halide olduğunu ama kabullenmedi son bölüm fena sayılmazdı gülfem cihanı annesinin ölümünden sorumlu tutuyomuş,,

şunu öğrenmiş olduk çocuklarımıza prenses yada prensim sen benm tek çocuğumsun dememeliyiz

ben şimdi gülfemin babasını merak ediyorum.
gülfemin cihanla kardeş olduğunu düşünmüyorum.
gülfem bence gülru ile gardaş :)

ben şimdi gülfemin babasını merak ediyorum.
gülfemin cihanla kardeş olduğunu düşünmüyorum.
gülfem bence gülru ile gardaş :)

evet bide baba var dimi dizi bitcekmiş inş senarist bulur babasını tabi yaşıyorsa annesi ilk kez gösterildi kadın yabancı gelmedi

Bu hafta sezon finali.Ömer Gülfem`i terkettiği gibi Gülru`yu da terkedip gidecek galiba.Zaman aşımı olur büyük ihtimalle.

Ve Gülru hamile kalır.Aradan yıllar geçer ve Ömer döner.Çocuğun onun olup olmadığı şüphesiyle bölümler akıp gider.Cihan ölmez diye tahmin ediyorum.

«Önceki Haber Sonraki Haber»

Yorumla
Güllerin Savaşı'nda şok ayrılık
Geçtiğimiz Cumartesi akşamı yayınlanan 48. bölümüyle sezon finali yapan Güllerin Savaşı dizisinde önemli bir karakter veda etti.
Son güncelleme: 15 Haziran 2015 09:10

Başrollerinde Damla Sönmez, Canan Ergüder, Barış Kılıç, Sercan Badur ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı, yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak'ın oturduğu sevilen dizi Güllerin Savaşı'nda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Cihan karakterini canlandıran Sercan Badur intihar etti ve diziden ayrıldı. Güllerin Savaşı yeni sezonuyla Eylül'de Kanal D'de.

ayyyyyyyyy cihan neden çıktı diziden yaa hayır ya olamaz offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…