Adra başladımı başlıyormu yaz girişindede takip edemedim nasıl adapte olurum tekrar bilmiyorum49. Bölüm 2. fragman.
Bu aksam yeni bolum var birazdna basliyor ablam ac tv yi :)Adra başladımı başlıyormu yaz girişindede takip edemedim nasıl adapte olurum tekrar bilmiyorum
İyi bari Margam ya üzülmüştüm kaçırdım diye şimdi dersen netten takip et eksiklerini ben hiç sevmiyorum öyleCok heyecanli yaaaa az kaldi baslamasinaaa
Tamam o zaman :) trşekkürler fıstıkBu aksam yeni bolum var birazdna basliyor ablam ac tv yi :)
Basliyor birazdan canim, ozet gosterir ama basindaİyi bari Margam ya üzülmüştüm kaçırdım diye şimdi dersen netten takip et eksiklerini ben hiç sevmiyorum öyle
Başlıyor birazdan canım.Adra başladımı başlıyormu yaz girişindede takip edemedim nasıl adapte olurum tekrar bilmiyorum
Olmedigi iyi olmus yaaBen dedim dimi Cihan ölmemiştir diye.
Küçük görünüyor.Hemşire olarak yakıştıramadım.Umutsuz Ev Kadınları`nda oynuyordu.Orda da gıcıktı:)Olmedigi iyi olmus yaa
Ben su hemsire kiza alisamadim
Ben ilk defa gordum sesi de amma ince yaaaKüçük görünüyor.Hemşire olarak yakıştıramadım.Umutsuz Ev Kadınları`nda oynuyordu.Orda da gıcıktı:)
Evet mıy mıy sesi.Bence Cihan'a aşık olacak.Ben ilk defa gordum sesi de amma ince yaaa
Ama bence o hemsirede bir sure sonra onlarinda basina bela olacak gibi geliyoo bana :)
Halide'nin adı geçmedi hiç.Hapistedir.kızlar dizi tam izleyemedim halide ne oldu duruyomu
Halide'nin adı geçmedi hiç.Hapistedir.
Hatırlamıyorum canım.geçen sezona giderken hastanedeydi
bişey dikkatimi çekti sezon sonu gülru siyah oje vadı bu bölüme siyah oje vardı
Cikarmamisgeçen sezona giderken hastanedeydi
bişey dikkatimi çekti sezon sonu gülru siyah oje vadı bu bölüme siyah oje vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?