Nakış güllerle süslenmiş yatak örtüsü

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
40
Tunceli
sitesinden alıntı yapılmıştır

örtü krem rengi tafta kumaşın üzerine krem rengi organzeyle şekillendirilen yüzlerce gülün dikilmesiyle oluşuyor. etek kısmına ise bir kaç tane gül serpiştirilmiş. güllerin orta kısmında pembe organze, yer yer bordo organze kullanılmış. detaylı görmek için alttaki fotoğrafa :asigim::asigim::asigim::asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok farklı görülmemiş modeli siz mi düşündünüz.. hiç biryerde böyle bir model görmemiştim.. elinize saglik.... çok güzel olmuş....

cok guzelmis yaaa
ben subata turkiyeye gittigimde bir magzada gormustum boyle gullu bir yatak ortusu takimi kirmiziydi aklimda kalmisti onumuzdeki ay alicam insallah gidip

ben beceriksiz oldugum icin yapamiyorum sen cok guzel yapmissin ellerine saglik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…