gülmeyin ölüyorum

Cennette şarap irmaklari var deniliyor ama bu yalnis cünkü
asil arapcada bahsedilen " şerebe" yani anlami icmekten geliyor ve bu
Türkceye cevirilmis şarap olmus.
Cevirme hatasindan geliyor.

kızlar bişi diycem konu dışı ama özür dilerim baktım en kalabalık konu bu.yeni bi yağ önerisi saç kırıkları için bi arkadaş yeni konu açmış kamelya yağı sevgiler saygılar

Okb olduğumu düşünmüyorum çünkü gayet dağınık ve rahat bir ınsanım, kapı pencere kontrol etmek bile aklıma gelmez, kapıyı çeker çıkarım,. Ancak üstümde kıl tüy iplik kalırsa içime girer ve oraya yerleşir kist olur takıntısı bende de var feci boyutta. O da kıl dönmesini batık zannederken, o kadarcık şey için neden ameliyat yapıyorlar diye düşünmem, araştırıp internet görsellerinden ameliyattan çıkanları görmemle oldu o günden beri ödüm kopuyor benim de başıma gelicek diye sürekli bitaraflarımı kontrol ediyorum bişeyler kaçmasın aman diyerekten

Son düzenleme:
oooo 5 dakka gitmeye göreyim konu nerdne nereye gelmişş :)

ALLAHIM bize keşke cenneti nasip etsede vallahı butun hurıler kocama feda olsun ben cennete gırecemde hurılerı görecek gözümm

..........

çok aşırı takıntılısın ebnde kenımı takıntılı sanardımm yuhh yanııı bana abartmısım megersemm

..........

benim takıntılarımdan sadece bır kacını soylemek ıstıyorum
birincisi isterse yeni yıkansın denemek amaclı gıysem bıle o kıyafetı sanki leş gibi olmuş gibi geliyorr hemen makineye atıyorum...hatta eşim kızmıstı daha yenı balkondan almadınmı (asmıştım )gıydım olmadı ve bırdaha kaldırıpta dolaba koyamadım sanki kirlenmiş gibi geliyor vee makneye atıyorum....
........
ikincisi sankı sabaha uyanamıcakmısım gıbı gelıyor vee cocuklaırm ıcın cok korkuyorumm ağlarlarsa seslerını kimse duymazsaa nolurr yavrularımaa
ben öldüğüm için onalra yardım edemıcem nasıl bakacaklar başlarının caresıne eşim akşama kadar yokk asagıdan kım duyacak seslerini...
hadı düşerlerse bır yerlerıne bıse olursa,acıkacaklar kım doyuracak karnını
bu düşünc ebeni çok öldürüyoo
......
ve sabaha kalmıcakmısım ölecekmısım gıbı geldıgı ıcın evımı her daim yatmadan önce ıster saat gecenın 3 'ü -4'ü olsun toplamadan yatamıyorumm....
......
birde balkonda çaaşır asarken sankı asagıya dusecekmısım gıbı gelıyor eziyet bana camasır asmak...
vs daha cok aklıma bunlar geldii
şimdi bendemi oks yim

yorumun üzerine kıl dönmsi ameliyatı izledim artık bende her yerimi kontrol edicem midem alt üst ya oydu adamın popoyu resmen

okb sadece temizlikle alakalı değildir
tanıyı psikiyatrist belli kriterlere göre koyar
her insanda takıntı vardır
ama eğer günlük yaşantıyı etkiliyorsa bu hastalıktır.
psikiyatriye gidip tedavi edilmesi gerekir mutlaka

[
Türk kadınının kıskançlığı yine sınır tanımadı !

benim beyim yapmaaazzzz!

yorumun üzerine kıl dönmsi ameliyatı izledim artık bende her yerimi kontrol edicem midem alt üst ya oydu adamın popoyu resmen

allahım yalnız olmamak ne güzel
kıl dönmesi gerçekten berbat bişey.ben de zamanında izlemiştim sonuçları görüyosunuz

Bir yaşlı karıkoca çift varmış..İkisi de namazında niyazında insanlarmış..Yaşlı adam bir gün hocaya danışmak istemiş..Hocam ben namazımda,Kuran okuyan oruç tutan bir müslümanım..Cennete gidermiyim..Hoca evet demiş..Ya gerçekten bana Huriler vericekler mi..? Hoca bu soruyu da evet olarak cevaplandırmış..Sonra asıl kafasını kurcalayan konuyu açmış Hocaya..Eee hocam benim hanım da namazında niyazında aynen benim gibi tüm ibadetlerini yerine getiriyor,ya ona ne vericekler diye sormuş..Hoca da ona da tabiiki Nuriler verilecek demiş..Yaşlı adam bu işe pek bozulmuş..Hoca ile vedalaşmış,evin yolunu tutmuş..Zili çalmış,kapıyı kimse açmayınca anahtarla açmış..Bir bakmış karısı namaz kılıyor..Bir tekme savurmuş yaşlı kadıncağıza namaz kılarken..Ne o kız yoksa o..pu mu olacan !!!

Son düzenleyen: Moderatör:

hahahahaha süpermiş

arkadaşım evet bu tanımlamaların okb'ye işaret ediyor. Öncelikle mutlaka psikiyatriste görünmelisin. Merak etme kimse seni yadırgamaz. Çünkü bu hastalık pek çok kişide var; ama insanlar adını bilmiyorlar. Psikiyatriden aldığın antidepresanlar senin bu düşüncelerini azaltacaktır. Ayrıca aklına böyle düşünceler geldiğinde kendine " Bunun doğru olduğuna yemin edebilir misin?" diye sor. yani mesela "Çamaşırımın tertemiz olmadığına yemin edebilir misin?" eğer yemin edemiyorsan bilki bu okb'nin sana bir oyunu. Ve böyle düşünerek o davranışı tekrarlama. Tekrarladığın her davranış kısa süreli olarak seni rahatlatsa da uzun sürede sana zarar olarak dönecek emin ol. Bırak için içini yesin bir süre ama tekrarlamaya tekrarlamaya bu düşüncelerden vazgeçeceksin.

Lütfen en yakin zamanda bir psikiyatrise gidin, durumu kendisine anlatin.
Bizler uzman olmadigimiz icin sizin yazinizi ancak okumak ya da yorum yapmakla
yetinebiliriz. Dolayisiyla eger bu durumdan kurtulmak istiyorsaniz biran önce
tedaviye baslamalisiniz. Günümüzde tip o kadar gelisti ki, sorununuza sandiginiz
daha hizli cözüm bulunacagina inaniyorum.
Korkmayin, atlatacaksiniz.

Son düzenleme:

ALLAH iyiliğini vermesim emii

bende ciddi ciddi okuyorum dini birşey diyeee

alemsın yaa gece gece guldurdun benıı

bende tam okb mıyim diyee dert yanıyordum

ALLAH iyiliğini vermesim emii

bende ciddi ciddi okuyorum dini birşey diyeee

alemsın yaa gece gece guldurdun benıı

bende tam okb mıyim diyee dert yanıyordum

Yıllar evvel bir arkadaşım anlatmıştı bu fıkrayı...Aklımda kaldı..Yeri gelmişken paylaşmak istedim :)

Gece gece coşmuşuz yine hanımlar maşallah.

Ben de katılmak isterdim ama çoooookkk uykum varrrr..

Huri meselesine de yarın yorum yapcam inşallah.:126:

İyi gecelerrrr

harbiden kızlar yaa bendede aşırı takıntılar var özellıkle bu ölüm korkusu benı mahvedıyorr
RABBIME nasıl hesap verıcem nasıl karsısına cıkıcam ne yüzlee diye diyee parçalıyorum kendımıı

bıde ölürsem aniden evlatlarıma kım bakıcak hadı o and aevde kımse olmazsa yavrularıma hadı bısey olursa benım ölümümü duyupta millet gelene kadar...

ALLAHIM en buyuk korkum buu ..
her zaman yalvarıyourm RABBIME evlatlarım ve ben yalnızken benım canımı alma dıyee

Bak sımdı gece gece benımde kafama bazı seyler takıldıben cennete esım cehenneme gıttı farzedelım ben onsuz napacam ben bı onu ısterım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…