psikiyatri tarafından okb tanısı koyulmadı bana çünkü gitmiyorum psikiyatriye:)
ama okb ye yatkınlığım var onu biliyorum.zaman zaman takıntılarımı kendim düzeltmeye çalışsam ve başarsam da bu her zaman olmuyor.
küçükken,yani ortaokul çağlarında,yolda yürürken 3-4 metrede bir dönüp arkama yere bakardım niyeyse birşey düşürmüşüm gibi gelirdi:)
yendim bunu sonra lisede başka bir takıntı başladı:2 kere yıkanmak.duş beni tatmin etmez ezelden beri,illa güzelce şampuanlanırım keselenirim yüzüm ayrı genital bölgem ayrı derken 5 farklı ürünle aklanıp paklanıp öyle çıkarım banyodan.neyse işte bütün bunları lisede 2şer kere yapıyordum ve dolayısıyla banyo da gerçek anlamıyla 1 saat sürüyordu her zaman.dinleneceğime yorgun çıkıyordum banyodan:)
sıradaki takıntı hepsinden komik:)günde en az 15 kere göğsümün ucuna yapışan miniminnacık mikroskobik kıyafet iplik tüyü parçacıklarını temizlerdim,onları göğsümden uzaklaştırmazsam kanser olacağımı sanırdım özellikle banyodan sonra havludan minicik tüyler kalır ya orda onları halledip de giyinicem derken de 1 saat harcardım banyo benim için bir keyif değil işkence olurdu böylece te allam ya
neyse bu da geçti tuvalet takıntım başladı. işimi gördükten sonra iki saat tuvaletin içine dışına sağına soluna altına üstüne yani tuvaleti kapsayan 4 metrekare alana iyice bakıyor inceliyordum birşey kaldı mı tuvalet kağıdı düşürdüm mü falan diye
neyse bunu da yendim çabamla.
sonra,iç çamaşırımı giyerken içine saç düştü mü saç kaldı mı bakar dururdum her seferinde.sağdan soldan çaprazdan bir güzel incelerdim.saç varsa ve onlar rahmime ulaşırsa ve orada kist yaparsa korkusuyla:))zamanla o da bitti..
hala bunlar en hafif şekilleriyle ara ara yoklar beni:)
aralardaki ufak ya da kısa süreli takıntıları saymıyorum bile.bunlar en ciddi boyutta olanlardı.ama ezelden beridir yenemediğim bişey varsa o da evden çıkarken ocağı,ütüyü,pencereyi,küllüğü,prizleri,doğalgaz-sobayı,elektrikli aletlerin durumunu,muslukları ve bilimum akla gelebilecek her türlü afet kaynağını incelemeden çıkamamam.sanırım pek çok türk kadınının hastalığıdır bu bahanesiyle de kendimi avutur dururum zira anneden kıza aktarılan genetik ve öğretisel bir durum olduğu zannındayım:))
neyse ki şu ara o da çok büyük boyutlarda değil sadece priz pencere ve doğalgazla yetiniyorum:))
şimdi bu başlığı okudum hurilere takıcam.kocamı başkasıyla paylaşma düşüncesi beni delirticek.aman ne güzel ben de ne olsa da uykum kaçsa diyordum.aman sabahlar olmasın:))
not:evet manyağım azcık:))
Okb olduğumu düşünmüyorum çünkü gayet dağınık ve rahat bir ınsanım, kapı pencere kontrol etmek bile aklıma gelmez, kapıyı çeker çıkarım,. Ancak üstümde kıl tüy iplik kalırsa içime girer ve oraya yerleşir kist olur takıntısı bende de var feci boyutta. O da kıl dönmesini batık zannederken, o kadarcık şey için neden ameliyat yapıyorlar diye düşünmem, araştırıp internet görsellerinden ameliyattan çıkanları görmemle olduo günden beri ödüm kopuyor benim de başıma gelicek diye sürekli bitaraflarımı kontrol ediyorum bişeyler kaçmasın aman diyerekten
Türk kadınının kıskançlığı yine sınır tanımadı !
konular da açarız orda .
''bir huri eşimle resimlerini koymuş facebooka ama ben yokum'' :18:
''bu huri ne yapmaya çalışıyor''
''eşimi huriyle chatleşirken yakaladım''
''turp suyu mu sürmeliyiz saçımıza yoksa kevser mi''
Okb olduğumu düşünmüyorum çünkü gayet dağınık ve rahat bir ınsanım, kapı pencere kontrol etmek bile aklıma gelmez, kapıyı çeker çıkarım,. Ancak üstümde kıl tüy iplik kalırsa içime girer ve oraya yerleşir kist olur takıntısı bende de var feci boyutta. O da kıl dönmesini batık zannederken, o kadarcık şey için neden ameliyat yapıyorlar diye düşünmem, araştırıp internet görsellerinden ameliyattan çıkanları görmemle olduo günden beri ödüm kopuyor benim de başıma gelicek diye sürekli bitaraflarımı kontrol ediyorum bişeyler kaçmasın aman diyerekten
yorumun üzerine kıl dönmsi ameliyatı izledim artık bende her yerimi kontrol edicem midem alt üst ya oydu adamın popoyu resmen
Bir yaşlı karıkoca çift varmış..İkisi de namazında niyazında insanlarmış..Yaşlı adam bir gün hocaya danışmak istemiş..Hocam ben namazımda,Kuran okuyan oruç tutan bir müslümanım..Cennete gidermiyim..Hoca evet demiş..Ya gerçekten bana Huriler vericekler mi..? Hoca bu soruyu da evet olarak cevaplandırmış..Sonra asıl kafasını kurcalayan konuyu açmış Hocaya..Eee hocam benim hanım da namazında niyazında aynen benim gibi tüm ibadetlerini yerine getiriyor,ya ona ne vericekler diye sormuş..Hoca da ona da tabiiki Nuriler verilecek demiş..Yaşlı adam bu işe pek bozulmuş..Hoca ile vedalaşmış,evin yolunu tutmuş..Zili çalmış,kapıyı kimse açmayınca anahtarla açmış..Bir bakmış karısı namaz kılıyor..Bir tekme savurmuş yaşlı kadıncağıza namaz kılarken..Ne o kız yoksa o..pu mu olacan !!!
Bir yaşlı karıkoca çift varmış..İkisi de namazında niyazında insanlarmış..Yaşlı adam bir gün hocaya danışmak istemiş..Hocam ben namazımda,Kuran okuyan oruç tutan bir müslümanım..Cennete gidermiyim..Hoca evet demiş..Ya gerçekten bana Huriler vericekler mi..? Hoca bu soruyu da evet olarak cevaplandırmış..Sonra asıl kafasını kurcalayan konuyu açmış Hocaya..Eee hocam benim hanım da namazında niyazında aynen benim gibi tüm ibadetlerini yerine getiriyor,ya ona ne vericekler diye sormuş..Hoca da ona da tabiiki Nuriler verilecek demiş..Yaşlı adam bu işe pek bozulmuş..Hoca ile vedalaşmış,evin yolunu tutmuş..Zili çalmış,kapıyı kimse açmayınca anahtarla açmış..Bir bakmış karısı namaz kılıyor..Bir tekme savurmuş yaşlı kadıncağıza namaz kılarken..Ne o kız yoksa o..pu mu olacan !!!
ALLAH iyiliğini vermesim emii
bende ciddi ciddi okuyorum dini birşey diyeee
alemsın yaa gece gece guldurdun benıı
bende tam okb mıyim diyee dert yanıyordum
tübe tübeeeeALLAH iyiliğini vermesim emii
bende ciddi ciddi okuyorum dini birşey diyeee
alemsın yaa gece gece guldurdun benıı
bende tam okb mıyim diyee dert yanıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?