yok gitmedim bir yere acaba benim gibi yok yere herseyi kafasına takanlar varmı diye araştırma yapıyordum burada . bazıları sormuş nerede huriler diye cennetten bahsetmiştim yani evet benim taktığım konu erkeklerle aynı şekilde ibadet etmeliyiz ama orada bir erkeğin sekseninci hanımından birimi olacağız diyede düşünmeden edemiyorum önceden olsa güler geçerdim insanların önem verdiği şeyler taktığı şeyler değişiyor herhalde evet ayetler var mesela orada gözlerini eşlerinden ayırmayan dilberler vardır. biz hurileri yepyeni bir yaradılışla yarattık. onları bakire kıldık. onlara ne insan nede bir cin dokunmuştur . onlar toz< konmamış yumurta gibidirler daima gençtirler ALLAH ım sen affet acaba ALLAH cezamımı verdi yoksa okb mi yapıyo bunu bana ?
gılman ne ya ingilizce bi kelimemi GIL-ERKEKhesabı.
tamam kötü bir espriydi kabul ediyorum ama harbi kim bu gılman.bizim komşu vardı yıllar önce adı glımandı ama bulgar ismiydi
biz kocalarımızı istiycez de bakalım kocalarımız bizi istiycek mi oralarda, malum huriler
bi bakmışın bütün k.k bi köşede sinameki kaynatıo koca kazanlarda kepçelerde dağıtıyoruz kase kase
biri başka yerde yağları karıştırıyo kafada streç filmler..tövbe yarabbi sen affet
merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .
kızlar gılmanlar cennetteki erkeklere şarap hizmeti yapan oğlanlarmış.ama ordaki şarap kafa yapmıomuş yanlış anlamayın yani.bunlarda barmen hesabı
konular da açarız orda .
''bir huri eşimle resimlerini koymuş facebooka ama ben yokum'' :18:
''bu huri ne yapmaya çalışıyor''
''eşimi huriyle chatleşirken yakaladım''
''turp suyu mu sürmeliyiz saçımıza yoksa kevser mi''
merhaba ben yıllardır okb hastasıyım bu hastalık senelerdir yakamı bırakmadı. hamileyken çocuğa bişey olacak korkusu mutlu olduğum zaman yakınklarım ölecek korkusu yani illaki herşeyi mahvedecek ya namaza ve kuran okumaya başladım iyi olayım diye bu sefer daha kötü oldum hurilere taktım kafayı ama öyle taktımki başım çatlayacak gibi oluyor. hayatım karardı imanım gidecek gibi oluyorum orda erkeklerin başka eşleri olacakmış . olmaz demeyin kuranla sabit hurilerle ilgili bir sürü ayet var. hadisler var. üstelik evli erkekler yada bekar diye değil erkeklere özel bir şeymiş. inkar edemeyiz. gece yatarken aklıma geliyor gündüz çıkmıyor beynimden yaşadığım anksiyete ve sıkıntıyı anlatmam mümkün değil lütfen birşeyler söyleyin çocuğum var sorumluluklarım var .
kızlar gılmanlar cennetteki erkeklere şarap hizmeti yapan oğlanlarmış.ama ordaki şarap kafa yapmıomuş yanlış anlamayın yani.bunlarda barmen hesabı
şarap haram ise cennete şarabın işi ne
bende kendime bunlarla rahatlatmaya çalışıyorum dünyadaki tek kadın benmiyim yanmaktansa hurili koca iyidir cennete gittimde huri kaldı vs hatta bazen takmamış gibi yapıp en çok benim kocamın olsun diyorum ama yinede boş iyice oynatiyorum allahım affet kızma off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?