gunah mı edıyorum bılmıyorum ama ben bu yoruma acayıp katılıyorum kardesım yaaaKuran'daki surelerin nerdeyse hepsi zaten erkeklere hitaben yazilmis. Ben kadinlara hitaben yazilmis birsey bulamadim acikcasi. E erkeklerin cogunun akli uckurunda olduguna gore bence odul olarak cok gecerli birsey. Vaatlerin buyuk cogunlugu kadin, bakireler, hatta "memeleri tomurcuklanmamis" diye tanimlanan subyan kizlar. dunyada da 4 ese kadar hak. Dunya erkeklerin dunyasi, galiba cennet de oyle..
Dogum anında gözün hep ebedemiydi, kız nasıl becerdin oni
tam üstünebastın canım yaa bende de o korku acayip derecede vardıı ..hatta gülemyın bana ama dogum yaptıgım anda cocugumu gormek ıstedım yuzunu hatırlayım da karısmasın dıyee..halbukı hastanede o gece bır tek ebn dogum yaptım
hemen sarıp kayınvalıdme everdıler cocugu benıde diktiler
vs ama ben bır an önce odama gıtmek ıstıyorum hadı cocugum ağlıyorsa hadı alıp göturdulerse eve ayy saçma sapan dusuncelerım coktu yaa ....bırde sankı dogum anında ebe bebeği tutamayacak elinden kayacakta yavrum kafasını yere çakacak dıye cok korkardımm..
dogum anında gozum hep ebedeydıı ..
su anda meselaa bıraz aştım bu konuları ama bu ölüm meselesını untamıyorum..bazen hıc uyumasam dıyorum sabaha kalkamıcakmısım gıbı gelıyorr
cocuklarıma üvey anne mı bakacak hadı işkence edersee
ALLAHIM SEN KORU YARABBIM BIR TUHAF OLDUMM TÖBE TÖBE BİN KERE TÖBEE ALLAHIM SANA SIGINDIM YAVRULARIM BUYUMEDEN ALMA CANIMI
bu korku bende de vardıhala da sürebilirdi de bir de sezaryen oldum ama Allahtan bebeğim babasının fotokobisi de içim rahat.
iştee elimde degıl o an agrılardan geberıyom sankı orama bir tomar tuz atmışlarda cayır cayır yanıyor gıbı .. ama ben hala tuttumu cocugu nasıl aldı kucagınaa nefes alıyormu bebek burnunda boğazında tıknaıklık varmıı
bır yerınde bıse varmıı
en son ebeye bır kere yuzune bakabılırmıyım dıye yalvardım sankı göstermıcekmiş gibi
o an ebe şeytan gıbı görundu gözüme sankı alıp gıdecekmıs gıbı evladımı
ben adaletsizlik olacağını düşünmüyorum.mesela bize dünya adaletsiz gibi geliyor.ama ters açıdan bakalım bir de .ooh erkekler karıya kıza bakıyor onla bunla yatıp zevk yapıyorlar diyoruz.ama sonuçta bunların hepsi günah değil mi?erkeklerin bu konuda zaafları daha fazla,nefisleriyle mücadeleri daha zor,o yüzden de günahları daha fazla oluyor.şimdi onlara bu özgürlük gibi gelen şey öbür tarafta canlarını yakacak.e o zaman erkekler daha dezavantajlı.bu dünyada daha özgürler ama bu özgürlükleri onlara günah olarak geri dönüyor.
ayrıca mantıklı düşünürsek.orası cennet her istediğinin olacağı bir yerse e o zaman her istediğin olur.orada acı çekip,kıskançlık duygularına kapılırsan orası cennet olur mu?
ayrıca ben cennet ve cehennem kavramlarının bu kadar maddesel olacağını sanmıyorum.daha çok zihinsel olacaktır diye düşünüyorum acılar da mutluluklar da.ama bunu hiç kimse bilmemez.
sende kendi geleceğimi gördüm
saatlerce konuşabilirim bunları senle ya çok hoşuma gitti aynı ben
ahanda bu çokkk güzeldiii
bir ara da paranoyak olmuştum sevdiğim insanların kılığına bürünmüş üç harfliler hakkında
yani şöyleki,mesela kardeşim yanıma geliyor o an düşünüyorum acaba kardeşim şuan burda değil de kaçırıldı ya da öldü de bu da onun suretine bürünmüş bir üç harfli mi diye
vallahi abartmıyorum bir ara ciddi ciddi yaşadım bu korkuyu:d tabi o ara sıklıkla izlediğim korku filmlerinin de mutlaka etkisi olmuştur.
yok yok patalojik bir vakayım ben
allah yardımcın olsun
delisin yaaaa
ayy tırsarım ben o dedıklerındeenn..aklıma bıle gelmesın ALLAHIM SEN KORUU ..
hurileri kafana takıcak bişi yok ki cennette erkeklere huri verilecekse heralde sevişmeleri için değil be güzel kardeşim onlara hizmet etmeleri için ve onlar nurdan varlıklardır eminim ve orda onlarda ALLAH'ı tesbih ediyorlaardır
ayrıca cennette kadınlara da görevli huri karşılığı erkekler var onlarda görevli
ALLAH hiç bir şeyi haksızlıkla yapmaz ki bir arkadaş demiş 4 eş var erkeklere fa<lan diye aslında bunu çarptırıyorlar bu korunma amaçlı şuan bir taneye izin var ki eğer normal düşünücek olursak ALLAH kadınların ezilmesini hor görülmesini isteseydi şuan hiç bir kadın yükselemez mevki sahibi olamazdı unutmamak lazım aldığımız her bir nefes onun izni olmak sızın alınamaz yani
güzel kardeşim bu düşünceleri senin kualağına fısıldayan da olmaz olası şeytann seni dinden uzaklaştırmaya çalışıyor onu yen İNŞALLAH ALLAHIN izniyle
RABBİM yaar ve yardımcın olsun AMİN
niye kadınlara kadın erkeklere erkek verilmiyor hizmet etmesi için bunu da sorguladım ben şimdi:)
kadına erkek erkeğe kadın veriliyorsa forumdaki herkes gibi erotik amaçlar sezerim ben de bu hizmetin altında.sen affet allahım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?