gülmeyin ölüyorum

gunah mı edıyorum bılmıyorum ama ben bu yoruma acayıp katılıyorum kardesım yaaa

Dogum anında gözün hep ebedemiydi, kız nasıl becerdin oni

iştee elimde degıl o an agrılardan geberıyom sankı orama bir tomar tuz atmışlarda cayır cayır yanıyor gıbı .. ama ben hala tuttumu cocugu nasıl aldı kucagınaa nefes alıyormu bebek burnunda boğazında tıknaıklık varmıı

bır yerınde bıse varmıı
en son ebeye bır kere yuzune bakabılırmıyım dıye yalvardım sankı göstermıcekmiş gibi
o an ebe şeytan gıbı görundu gözüme sankı alıp gıdecekmıs gıbı evladımı

bu korku bende de vardıhala da sürebilirdi de bir de sezaryen oldum ama Allahtan bebeğim babasının fotokobisi de içim rahat.

sende kendi geleceğimi gördüm
saatlerce konuşabilirim bunları senle ya çok hoşuma gitti aynı ben

Aman ne gunah onlara ayol.. Olmeden once bir tevbe butun gunahlari temizliyor, ak kasik gibi tertemiz oluyorsun dinimizde bilmez misin? Zaten bak cami cemaatine, cogu yasli emekli erkek takimi, ancak cuma gunleri, bayram namazlarinda genc de gorursun aralarinda.. Ayrica Turkiye'de din daha bir bagnazlastikca zina bile suc olmaktan cikti kac senedir.. bu bile tek basina bir isaret degil mi?

Bende Takıntılıyım Ama Bu Takıntılarımla Gerçekten Mutluyum..
Ama Siz Mutlu Değil Aksine Hayatınızı Alt Üst Etmiş Durumdasınız..
Bir Uzmanla Görüşmeniz Dileklerimle..
Çok Geçmiş Olsun..

sende kendi geleceğimi gördüm
saatlerce konuşabilirim bunları senle ya çok hoşuma gitti aynı ben

konuşak anki kardeşş

başka neyden korkarsın meselaa ne bıleyım takıntıların nelerdirr
yaa ben burda yazdıkçaa meğersem benndee neler neler varmıs dedım

...........

birde bende bır takıntı daha varr
meselaa bir iş aklıma mı takıldıı onun yapana kadar aklımdan çıkmazz yer kemirir beynimii kalkıp yapıncaa rahatlarımm

mesela çamasırlarmı asılacakk....eyvaaaahhh o bi kere düstü aklımaa o an tuvaletımde gelse altımada yapacak olsam kalkıp onu asacam başka yolu yokkk yoksa bir salise bile aklımdan çıkmıyorr ...sanki içimden birileri
kalk çamaşırları as
kalk çamaşırları as
kalk çamasırları as
gibi komut verıyormus gıbı oluyoo ..ayy cok sınır bozudu

bir ara da paranoyak olmuştum sevdiğim insanların kılığına bürünmüş üç harfliler hakkında
yani şöyleki,mesela kardeşim yanıma geliyor o an düşünüyorum acaba kardeşim şuan burda değil de kaçırıldı ya da öldü de bu da onun suretine bürünmüş bir üç harfli mi diye
vallahi abartmıyorum bir ara ciddi ciddi yaşadım bu korkuyu:d tabi o ara sıklıkla izlediğim korku filmlerinin de mutlaka etkisi olmuştur.
yok yok patalojik bir vakayım ben

delisin yaaaa

ayy tırsarım ben o dedıklerındeenn..aklıma bıle gelmesın ALLAHIM SEN KORUU ..

hurileri kafana takıcak bişi yok ki cennette erkeklere huri verilecekse heralde sevişmeleri için değil be güzel kardeşim onlara hizmet etmeleri için ve onlar nurdan varlıklardır eminim ve orda onlarda ALLAH'ı tesbih ediyorlaardır
ayrıca cennette kadınlara da görevli huri karşılığı erkekler var onlarda görevli
ALLAH hiç bir şeyi haksızlıkla yapmaz ki bir arkadaş demiş 4 eş var erkeklere fa<lan diye aslında bunu çarptırıyorlar bu korunma amaçlı şuan bir taneye izin var ki eğer normal düşünücek olursak ALLAH kadınların ezilmesini hor görülmesini isteseydi şuan hiç bir kadın yükselemez mevki sahibi olamazdı unutmamak lazım aldığımız her bir nefes onun izni olmak sızın alınamaz yani
güzel kardeşim bu düşünceleri senin kualağına fısıldayan da olmaz olası şeytann seni dinden uzaklaştırmaya çalışıyor onu yen İNŞALLAH ALLAHIN izniyle
RABBİM yaar ve yardımcın olsun AMİN

dinimizi yanlış yorumlamayın lütfen.ne demek erkek dini erkekler için falan.eğer biraz araştırırsanız peygamber efendimiz (s.a.v) kadın haklarına ne kadar önem verdiğini bilirdiniz.o ki son nefesinde bile kadınların haklarını savunmuş nasihatlar vermiştir.bazı kendini bilmezlerin ayetleri yanlış yorumlaması ile yanılgıya düşmeyin hele ki sonradan uydurulmuş hiç bir gerçekçiliği omayan hadisler var ortalıkta.gerçek ilim irfan sahibi kişilerin tercümelerini okuyunuz.kimse kutsal kitabımızı aklına göre yorumlamasın LÜTFEN.din hassas bir konudur süistimale açıktır dikkatli olalım.

delisin yaaaa

ayy tırsarım ben o dedıklerındeenn..aklıma bıle gelmesın ALLAHIM SEN KORUU ..

hatırladım ben de tırstım şuan evde yalnızım bir de.hani içeriden sevgilim çıksa gelse deliririm heralde çünkü şuan burda olması imkansız
yarın sabah kapımda moderatörler tarafından hayrına gönderilmiş bir çift sağlık görevlisini ellerinde deli gömleğiyle görürsem şaşırmayacağım şu yazdıklarımdan sonra

niye kadınlara kadın erkeklere erkek verilmiyor hizmet etmesi için bunu da sorguladım ben şimdi:)
kadına erkek erkeğe kadın veriliyorsa forumdaki herkes gibi erotik amaçlar sezerim ben de bu hizmetin altında.sen affet allahım:)

TÖBE TÖBEE DELİRDİNMİ KIZZ ANKSİTETE ATAGINMI DEPREŞTİİİİ

cennette erotizmin ne işi varr ..bin kere töbe yarabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…