gülmeyin ölüyorum

Canım seninki anksiyete bozukluğu işte gerçekten kötü birşey ya bunun yüzünden hayatım mahvoldu diyebilirimAllah yardımcımız olsun

bende hamileyken 2 kilometre içindeki bütün eczanelere gidip tansiyonumu ölçtürüyordum . sürekli aynı eczaneyede gitmiyodum deli sanmasınlar diye daha bissürü saçmalık neye yöneldiysem beni onunla vuruyor şimdide hurilere kafam takılıyor zaten öyle çok ibadet eden bir insanda değilim cennetide garantilemedim ama sürekli kocamla samimi bir şekilde aklıma geliyorlar bide korkuyorum ALLAH kızar diye sonuçta buda bir takıntı ama hayatım boyunca taktığım en acaip şey olma özelliğini taşıyor.

Peki evli olanların eşlerine ne oluyor?
Onlarda hurilere mi katlıyor cok mu saçma bir soru sordum

Gülmeyin demişsiniz ama ben önce güldüm sonra hak verdim size, o huri olayı takılmayacak gibi değil, neden sadece erkeklere vaad edilen bir hak ki?

tabiki sadece erkeklere vaadedilen hak değil bu.dinde kadın-erkek ayrımı yoktur (sevap,günah;ödül ve ceza konusunda)kadınlara da gılman verilecektir.ama "gılman"kelimesini bile duymamıştır çoğu kişi.yalnız "huri"kelimesini işitmeyen var mıdır?bu da dinden değil ataerkil toplumdan kaynaklanıyor.erkeklere cennette sütun gibi kızlar verilecek diye anlatıyorlar ballandıra ballandıra.ama bir kadın diyemez ki bize de taş gibi erkekler (gılman) verilecek diye adı yine o... çıkar.öbür dünyadakini bile (üstelik Allahın vaadettiğini)düşünmek dile getirmek bile yasaktır bize.

kıyamam ya:)
ben çocuğum olsa evham hastası olurum heralde.daha çocuğum yokken sahip olduğum takıntılarımdan da bahsedeyim
hastanede doğum yaparsam çocuğumu başkasınınkiyle değiştirceklermiş gibi geliyor üstelik bu ya değiştirirlerse korkusu değil kesin değiştircekler korkusu rüyamda bile görüyorum dna testlerinin peşinde koşturuyorum
sonra çocuğumu bakıcıya teslim ettiğimde ben evde yokken ya da başında değilken zararlı bişey yutuverirse iğne yutarsa mikrop kaparsa düşüp biyerini vurursa ciddi bişey olursa diye korkuyorum:)
engelli-hastalıklı-sorunlu doğarsa doğumda bir sorun olursa diye korkuyorum:) neyseki yakın zamanda bunlarla doldurmayacağım beynimi şimdilik eski takıntılara devam:)

Bendede var bu korku, hatta ya evlatlarimla yalnizken bayilirsam
ne kadar cok korkar canlarim Allah korusun.
Zaten ben artık her zaman önce onları düşünüyorum dogal olarak.

Bu dediğin korkuların hepsi bende de vardı hamilelik planları yaptığımda...Bu korkular geçti,yerine yenileri geldi..Biri bitiyor,diğeri geliyor...Anne olmak böyle birşey galiba...:) Her an endişe ediyorsun çocuğun için......

Canim melegini dogurdun andan itibaren onun güzel yüzünü unutmayacagın icin, değiştirme ihtimalleri olamaz.
Allah tan herseyin hayırlısını isteyin ve bu kadar takmayın herşeyi.

Gülmeyin demişsiniz ama ben önce güldüm sonra hak verdim size, o huri olayı takılmayacak gibi değil, neden sadece erkeklere vaad edilen bir hak ki?

Kuran'daki surelerin nerdeyse hepsi zaten erkeklere hitaben yazilmis. Ben kadinlara hitaben yazilmis birsey bulamadim acikcasi. E erkeklerin cogunun akli uckurunda olduguna gore bence odul olarak cok gecerli birsey. Vaatlerin buyuk cogunlugu kadin, bakireler, hatta "memeleri tomurcuklanmamis" diye tanimlanan subyan kizlar. dunyada da 4 ese kadar hak. Dunya erkeklerin dunyasi, galiba cennet de oyle..

peki rain ciğim eşinle bunu hiç konuştun mu ? ancak o seni bu konuda rahatlatabilir..

tam üstünebastın canım yaa bende de o korku acayip derecede vardıı ..hatta gülemyın bana ama dogum yaptıgım anda cocugumu gormek ıstedım yuzunu hatırlayım da karısmasın dıyee..halbukı hastanede o gece bır tek ebn dogum yaptım

hemen sarıp kayınvalıdme everdıler cocugu benıde diktiler
vs ama ben bır an önce odama gıtmek ıstıyorum hadı cocugum ağlıyorsa hadı alıp göturdulerse eve ayy saçma sapan dusuncelerım coktu yaa ....bırde sankı dogum anında ebe bebeği tutamayacak elinden kayacakta yavrum kafasını yere çakacak dıye cok korkardımm..

dogum anında gozum hep ebedeydıı ..
su anda meselaa bıraz aştım bu konuları ama bu ölüm meselesını untamıyorum..bazen hıc uyumasam dıyorum sabaha kalkamıcakmısım gıbı gelıyorr
cocuklarıma üvey anne mı bakacak hadı işkence edersee

ALLAHIM SEN KORU YARABBIM BIR TUHAF OLDUMM TÖBE TÖBE BİN KERE TÖBEE ALLAHIM SANA SIGINDIM YAVRULARIM BUYUMEDEN ALMA CANIMI

Öyle demeyin ya, Allahın hikmetinden sorgu sual olunmaz.
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.

Dogum anında gözün hep ebedemiydi, kız nasıl becerdin oni

huri felan yoktur yaaa sanmıyorum islam erkeklere gelmedı sadece boyle bı haksızlık yapılmamıstır dıye dusunuyorum ınsanların uydurmasıdır.
ama bence sız ilaç tedavısıne baslayın takıntılarınız ılerı boyutta hurileri bile dusunup dert etmişsiniz.Geçmiş olsun.

anksitiye bozukluklarını okudum resmen benı anlatıyorlarr yaa şimdi bir yaşıma daha gırdımm

Canim melegini dogurdun andan itibaren onun güzel yüzünü unutmayacagın icin, değiştirme ihtimalleri olamaz.
Allah tan herseyin hayırlısını isteyin ve bu kadar takmayın herşeyi.

bebekler genelde benziyor ya bir de doğumun yorgunluğuyla tam dikkat edemezsem hatırlayamazsam diye de düşünüyorum.her ayrıntısını düşündüm yani:)

gece gece kahkahalar attırdın bana çünkü ebe korkusunu da taşıyorum.doğumda kafasını tutmayı bilemez de çocuğumun boynu kırılıverir,yere düşüverir,biyerine bişey oluverir korkusu:)) becerebileceğimi bilsem evde kendi kendime doğurucam o derece
çok korkmama rağmen sırf bebeğim karışmasın onu göreyim diye normal doğum istiyorum ben de

yoğğ anam yoğğğ var bizde bir sorum elleheme,,

bize anksiyete diyorlarmışşş

kısaca ankii nbrr

ben adaletsizlik olacağını düşünmüyorum.mesela bize dünya adaletsiz gibi geliyor.ama ters açıdan bakalım bir de .ooh erkekler karıya kıza bakıyor onla bunla yatıp zevk yapıyorlar diyoruz.ama sonuçta bunların hepsi günah değil mi?erkeklerin bu konuda zaafları daha fazla,nefisleriyle mücadeleri daha zor,o yüzden de günahları daha fazla oluyor.şimdi onlara bu özgürlük gibi gelen şey öbür tarafta canlarını yakacak.e o zaman erkekler daha dezavantajlı.bu dünyada daha özgürler ama bu özgürlükleri onlara günah olarak geri dönüyor.

ayrıca mantıklı düşünürsek.orası cennet her istediğinin olacağı bir yerse e o zaman her istediğin olur.orada acı çekip,kıskançlık duygularına kapılırsan orası cennet olur mu?

ayrıca ben cennet ve cehennem kavramlarının bu kadar maddesel olacağını sanmıyorum.daha çok zihinsel olacaktır diye düşünüyorum acılar da mutluluklar da.ama bunu hiç kimse bilmemez.

anksitiye bozukluklarını okudum resmen benı anlatıyorlarr yaa şimdi bir yaşıma daha gırdımm

yoğğ anam yoğğğ var bizde bir sorum elleheme,,

bize anksiyete diyorlarmışşş

kısaca ankii nbrr

evet şuan ben de okudum ve aşırı fobileri olan obsesif kompulsifin ta kendisiyim ben:))
ama napim alıştım ben yıllardan beri.allah da beni böyle yaratmış diyorum artık napim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…