Gülsem mi ağlasam mı bakın bir...

Phi1618

askim~ben~bebegimiz
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
697
0
96
- Yurtdışı
Kizlar ya cok kotu bisey oldu ... Biraz once esimle gayet normaldik film izleyecektik tam oturucaz onun saclarina kullandigi bi serum var her gece suruyor surdu geldi yanima. 10 saniye sonra 'bu asit' dedi anlamadim ben 'asit,senin asitin' dedi :1shok: o an anladiim yuzum icin kulladigim tca asitini kafasina surmus ben yuzde 30 luk almistim seyreltmek icin de ondan bos sise istemistm sac ilacinin siseni vermisti ama soledim bak karistirma dibinde az olan asit dedim bakmadan alip surmus hemen yikadik saclarini bi de aksi gibi sular kesik.. zor bela yikadik. ona su tasirken bi an sinirlerim bozuldu tutamadim kendimi gulme krizine girdim ya....... bisey demedi kafasini kurularken dayanamadi o da basti kahkahayi. sonra bi an sinirlendi senin yuzunden fln dedi sacini kurilim dedim defol basimdan dedi gitti icerde oturuyor sinir oldum ..... once guluyor sonra bagiriyor dengesiz mi ne? of ya bisey olur mu ki bileninizin var mi ?? Sabaha sacsiz uyanirsa direk mahkeme de alir solugu valla...

hay allah yaa
talihsizlik olmuş bişey olurmu bilmiyorum ama geçmiş olsun diyim :teselli:

tsk ederim hemen yikadik 1 dk kalmistir en fazla esim sac konusunda cok hassas bebanten fln da surduk sac derisine ama umarm yanlis bisey yapmamisizdir bu saatte nerden bilgi alcam bilmiyorm yanma var diyor hala:çok üzgünüm:

valla ucuz atlatmışsın benim eşim bakım konusunda çok titiztir. bir şeyinin değil değişmesi yerinde bulamasa çıldırır.

ya benim hatam aslinda siseleri ayni yere koymusum o da bakmadan almis konusmuyo benle ufff simdi bi tel saci dokulse sorumlu olcammm eline yuzune gelse hic onemsemezdi sac konusunda cok hassas... kaydirigubbakcemile

bir yandan komik bir durumkaydirigubbakcemile3
bir yandan uzucubilmiyorumkismile
insallah dokulmezeyvahedigeldismile
dua et bence
:Saruboceq:

valla uyuor hala 1 saat once fln bakmistm yanma gecti demisti en son bisiler buldum nette sakali fln etkilemiyomus ama sac konusunda kimsenin deneyimi yok sanirim... valla kizlar ben bi iki girmezsem kk ya polise haber verin adam beni dograyipcesedimi yok edebilir eyvahedigeldismile

valla saolun sabah sabah guldum sayenizde yanlis anlamayinda

umarim bise olmaz buarada....gecmis olsunnn

boshayallersmile yeap
canım arada yapmak lazım böyle şeyleri kaza ayağına.anladım ben seni tebrikler.vereliniortak

inş.bişey olmaz erkekler saçlarına bayanlaradan daha düşkünler aslında...mirmirmirmir

ay çok güldüm bu mesaja. yaşıyormusun bir ses ver:)

ben olsam ben de gülerdim vallahi kaydirigubbakcemile3

bana o şeyin tam bileşimini ve konsantrasyonunu yazarsanız bir kaç fikir yürütebilirim. tabii genel olarak bir şey olacağını sanmıyorum ama size zararın boyutunu izah edebilirim :)

ya getirip kafasina sen sursen asiti tamam kizmakda hakli diycem
ama ne bosuna trip yapiyo sana sonucta kendi hatasi .. insanin saci karisindan onemli olurmu ya ..de ve uste cik ... aklinialirimsmile

Elinle yaptıklarından ben sorumlu değilim de sendekaydirigubbakcemile3
Saç konusunda hassassa, kızmıştır tabi.
ınş, birşey olmaz. Geçmiş olsun.

Konu sahıbı yarında yorum yazmazsa polıse ıhbar edelım...

Saka bır yana ıns. sorun cıkmamıstır.

Once gulup, sonra kızmasına ıse alınmayın. Bende olsam sanırım oyle yapardım. Kı benzerı durum gelmıstı basıma. Esıme saclarımı kestırdım, aptalca bır model vermıstı. Once guldum, sonra oturup agladım ve ona cok kızdım

Sac bu sakaya gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…