Gülsem mi ağlasam mı bakın bir...

ole guldm fln die solemeyin kizlar valla her an basabilir burayi eyvahedigeldismile ben yandim siz yanmayin bari kaydirigubbakcemile ben tutamadim kendimi bastim kahkahayi ona cok kizmis zaten... Kizdim diyo ama kendide guldu napim --sinirden gulmus--:roflol:

Allah iyiliğini versin e mi kaydirigubbakcemile3
Bi kere ben de eski eşimin balkonda yetiştirmeye çalıştığı, gözü gibi baktığı değişik bi cins gülü, şişedekini su sanıp bi güzel gaz yağıyla sulamıştım. :roflol:
Çiçeğin ruhuna fatiha okuduk tabi :kedi: çok sinirlenmişti o da... ama oluyo böyle şeyler işte napcan... unutur o da endişelenme, hey allam yaaa... sırnaşık şey

:roflol: o da guzelmis ya... ayrica ciceklerle ilgilenen erkekler bana hep komik gelmistir babamda oledir de... sen ucuz atlatmissin benim esim asiri takinitili bu konuya bunlarin hepsi sadece saci icin kullandigi zimbirtilar bi bu kadar sampuani bakim yagi bilmem nesi var anla yani felaketi

aslinda dusundum de bu iyi bi suikast plani olabilir beni kizdirirsa tum sac urunlerini asit camasrsuyu vs gibi kimyasallarla doldurmak geciyo aklimdan tabi buyuk bi risk almam gerekecek orasi ayri...

Ay çok şekersiniz yaa :1rolleyes: ordaki şeylerin hepsini saçınamı sürüyor, birde resimlerini koymuşsunuz :roflol: çok matrak bir çiftsiniz bence...neyseki Allahtan şuana kadar bişey olmamış saçına, inşallah bundan sonrada olmaz, yoksa vay halinize kaydirigubbakcemile birde neyi sakınırsanız bişey olur ya, adam da takmış saçlarına desenize kaydirigubbakcemile2

saol canimmm kaydirigubbakcemile3..
Bi kismini suruyor bi kismini iciyor banyoda resmi olmayan seylerle yikiyor bekletiyor fln dogal urunleri olan mutfak bolumunde maske fln yapiyor en sonda onlari oraya doktu icine benim biseyim karismis mi fln diye kontrol ediyordu gicik ya...
seytan diyo tek tek cimbizla cek saclarini...
ilk basta baya korkmustum ama simdi sinirimi bozuyor oh oldu dokulur ins diyorumm.
simdi eczaneye gitti sormaya asitin adini yaz kagida dedi bende TCA KAFANA SURDUGUN YAKINDA SENI KEL BIRAKACAK ASIT HEHE DIBIS OLCAN YAKINDA ASKIMMM yazdm katladim verdin eline eczanede kagidi acinca yuzu ne hale gelcek gormek isterdim gelince evde senlik var kaydirigubbakcemile

lülülülülülü olcak desenize eczanede, ama gelince sorar size hihoyyyt, dedim ya matrak bir çiftsiniz valla, çok şeker :sm_cool:

Ayy eve gelince inşallah o seni kel bırakmaz delikafadulden Sen misin serumuma asit döken deyip asidin kalanını da senin kafana dökmez inşallah sırnaşık şey

:lepi: Çok şekersin yaa... sırnaşık şey

yangına körükle gitmişsin...iice sinir olacak eşin..bi de kağıdı direk eczacının eline verirse hadi :)

ayy bunu dusunmedim ya.. zaten yabanci turkce yazi okumakta gucluk cekiyo .. yine de bi goz atar sanirim:) :Saruboceq: napim ya sinirlenince cok komik oluyo konusmasi fln dayanamiyorm

canim yuzum icin tca yi ben kullaniyodm ondan sise almstm seyreltmek icin onun sorunu sac.. ama baktim dermaroller a iyi biseye benziyor arastrcam tskler

Canım dermaroller'ı daha ziyade saç dökülmesi sorunu olanlar kullandıkları losyonların daha fazla emilmesi için kulllanıyorlar. Bu konudan muzdarip olanların forumları falan var. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…