• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lumpy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bi de çok basit bi durum var. Sen hattını "yurtdışı aramaya" kapattır. ki çoğu hat default olarak kapalı olarak geliyor alınırken.
sonra aradığı numaraya mesaj at, gidiyorsa olay bitmiştir yani.
Hatta daha da basiti, hani mesela atıyorum 25 liraya sms dakka paketi falan yapıyoz ya. onların hepsi sadece yurtiçinde geçerli oluyor, yurt dışına mesaj attırmıyor mesela. O aradığında, dur kontorun gitmesin deyip suratına kapat, sen ara, bi dakka ya ben nasıl aradım seni falan de.
bunlar bile yeter yani.
nası bi salak yerine koymacadır bu?

Burada bir çok erkeğin yalanlarını, bahanelerini duydum da böyle bir yalanı ilk kez duyuyorum :KK48: Belki 30 yaşında olduğu için bu yaştan sonra askere gitmesini garip bulursunuz diye söylememiş olabilir çevresine ve size dönünce bedelli yaptım dicektir

Çok ilginç halbuki ne güzel vatani görevini yapmaya gitmiş insan bunu niye saklar ki,şaşırdım :)

yalanını yiyim :) internet yokmuş muş.
tek ayak üzerinde kırk yalan atıyor. bu adama güven olmaz diyim sana.
ailesine ulaşma imkanın yokmu. kendin arayamasan bile, erkek birine aratsan onlar söyler nerde olduğunu.

Bencede en iyisi ailesine ulaşmak. Evet güvenim kalmadı artık...

bedelliye parası yetmediği için fakir derler diye mi üzülmüş:KK53:. ne alaka ki. garip

Burada bir çok erkeğin yalanlarını, bahanelerini duydum da böyle bir yalanı ilk kez duyuyorum :KK48: Belki 30 yaşında olduğu için bu yaştan sonra askere gitmesini garip bulursunuz diye söylememiş olabilir çevresine ve size dönünce bedelli yaptım dicektir
bahsettiğimiz konu "sünnet" olsa yorumunuza fevkalade katılacağım da, ayy gülüvericem tutuyom kendimi. askerliği saklamak nedir ya. :D

Sana bu kadar buyuk yalan soylemis nasil konusmadan durabiliyosun cok ilginc ya.. Niye yalan soylemis onu da anlayamadim bazi erkekler askerde terk edilecegini sanar ondan mi acaba? Ya da asker beklemek zor diye sen uzulme diye mi? Ya da baska sey mi? O buyuk ve garip bi yalan soyluyo sen yuzune vurmadan iliskiye devam edebiliyosun, ilginc bi iliski bilemedim

Sebebi ne olursa olsun benim içimde hep bi huzursuzluk var :(

Sen şimdi ilk konuştuğunda, pasaport başvurusu yaptığını söyle, niye diye sorarsa bulunsun dersin.

Aradan bir kaç gün geçtikten sonra böyle sevinçli sevinçli

Aşkımmm dubaiye geliyorum seni görmeye de, hatta thy den rezervasyon yaptır ekran görüntüsünü çek at, paçaları tutuşsun.

Bu kişiyle hala neden konuşuyorsun ve hala nasıl kale alabiliyorsun anlamıyorum.Bildiğin bu yalanın altında ezilmişsin.Harbi kadın olun biraz.yalan ortadaysa tak diye vur yüzüne gitsin.
Gercekten seviyorsun ki hala bu adamla evlilik umudun varki sen konuşmaya tahammül edip yalanı devam ettiriyorsun.
Önrümde bu kadar salak yerine koyulmak da görmedim.
Buna dayanmaya seni mecbur eden ne?

Güzel arkadasım bu adamla değil evliliğe markete bile gidilmez.Uzatmanın sebebi ne..

Bi oyunlar ..nasıl söylesemler ..ortaya nasıl cıkarsamlar..Kız seni niye kıvranıyorsun ki bırak o kıvransın.. Te allahım ya

Hiçbir delilim yok ama pat diye söylesem değişen bişey olmayacak.

Yerinde olsam dubaiden su 7 yildizli otel manzarasi esliginde bir foto isterdim. Hos bunun da kolayi var ya neyse. Teli akilli degil mi aradiginda 3g den arasana

Yazmissinizdir belki sayfalari ara ara okudum. Siz nereden ogrendiniz ki dubaide olmayip askerde oldugunu

ben yalan söyleyen insandan korkarım arkadaşım. helede böyle ustaca yalan söyleyebiliyorsa.
yalan söyleyebilen insandan herşeyi beklerim. :KK14:

Back
X