- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi.
Ama yalan söylemesi de yeterince kötü değil mi?
Bir de bunda saklamasını gerektirecek ne var ki. Çok saçma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yalan söyledi ama kötü bişey yapmaya gitmedi.
yalanını yiyim :) internet yokmuş muş.
tek ayak üzerinde kırk yalan atıyor. bu adama güven olmaz diyim sana.
ailesine ulaşma imkanın yokmu. kendin arayamasan bile, erkek birine aratsan onlar söyler nerde olduğunu.
bahsettiğimiz konu "sünnet" olsa yorumunuza fevkalade katılacağım da, ayy gülüvericem tutuyom kendimi. askerliği saklamak nedir ya.Burada bir çok erkeğin yalanlarını, bahanelerini duydum da böyle bir yalanı ilk kez duyuyorumBelki 30 yaşında olduğu için bu yaştan sonra askere gitmesini garip bulursunuz diye söylememiş olabilir çevresine ve size dönünce bedelli yaptım dicektir
Burada bir çok erkeğin yalanlarını, bahanelerini duydum da böyle bir yalanı ilk kez duyuyorumBelki 30 yaşında olduğu için bu yaştan sonra askere gitmesini garip bulursunuz diye söylememiş olabilir çevresine ve size dönünce bedelli yaptım dicektir
İlla bir bahanesi vardır...Evet 2 aydır biliyorum bekledim daha da beklerim... Bilmiyorum ama bunda utanacak bişey yok ki anlayamıyorum onu.
Bu kişiyle hala neden konuşuyorsun ve hala nasıl kale alabiliyorsun anlamıyorum.Bildiğin bu yalanın altında ezilmişsin.Harbi kadın olun biraz.yalan ortadaysa tak diye vur yüzüne gitsin.
Gercekten seviyorsun ki hala bu adamla evlilik umudun varki sen konuşmaya tahammül edip yalanı devam ettiriyorsun.
Önrümde bu kadar salak yerine koyulmak da görmedim.
Buna dayanmaya seni mecbur eden ne?
Güzel arkadasım bu adamla değil evliliğe markete bile gidilmez.Uzatmanın sebebi ne..
Bi oyunlar ..nasıl söylesemler ..ortaya nasıl cıkarsamlar..Kız seni niye kıvranıyorsun ki bırak o kıvransın.. Te allahım ya
Ama yalan söylemesi de yeterince kötü değil mi?
Bir de bunda saklamasını gerektirecek ne var ki. Çok saçma.