• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülşen'in zayıflama yolculuğu..

gulsenbasak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
810
0
66
İstanbul
bugünden itibaren karar verdim yeniden zayıflayacağım :10::10: daha önce cuma yarış guruplarından birinde yaklaşık 10 kilo verdim..verdiğim kiloları yeniden almadan şu tatil modundan çıkmalıyım :)öyle belli bir liste uygulamayacağım,çünkü çabuk sıkılıyorum ..abur cuburu kesip akşam 7 den sonra yemek yemeyeceğim..şeker kullanmıyorum ve yemeklerimi yaparken 1 çorba kaşığı zeytinyağı kullanıyorum..
yarından itibaren düzenli olarak yediklerimi yazacağım,umarım başarılı olurum :61:
biraz kendimden bahsedeyim ; boyum 1.60 kilom 68 (şimdilik ) yaşım 29 ..2 çocuk annesiyim vede ev hanımıyım..hedefim 60 kilonun altına düşmek..

selam oncelikle saglikli olman gereken kiloyu body mass indexle hesaplamani tavsiye ederim . Biz kadinlar surekli belirli bir kilonun altina dusmeye calisiyoruz ama bilmiyoruz ki body mass indexte zayif kategorisine girdigimizde saglikli degiliz :( neyse onun disinda seker kullanmamaya tuz kullanmamayi da eklemeyi unutma 9 gr tuuzun 1 lt su tuttugunu soylemek isterim.

bir de yag konusuna gelince eger kendi yaglarini kaybetmek istiyorsan baska bir canlinin yagini yemeyeceksin .

bu bitkisel de olabilir hayvansal da. piyasada milyonlarca yagi azaltilmis urun var al gitsin emin ol hepsini kalsiyum degerleri daha yuksek :) bir de aksam 7 den sonra yemek yememek sakincali cunku bizim aptal bedenimiz ac kalacak ve sabah kalktiginda ilk yedigin seyi yag olarak depolamaya calisacak . saat 9 bcuk gibi bir ara ogun yaparsan daha hizli kilo kaybettigini goreceksin simdiden kolay gelsin sakin vazgecme belki bozabilirsin ama biraktigin yerden devam et hic olmamis gibi davran bir kere bozdugunda tm kilolarini geri almazsin.

bu kadar uzun yazmamin nedeni benim de annem var ve zayiflamasini istiyorum allah sana iki cocugunla uzun ve saglikli bir omur versin :)

teşekkür ederim kızlar ..günlüğüme birilerinin uğradığını görmek güzel :)tavsiyelerinize uymaya çalışacağım..gelelim günümün nasıl geçtiğine ..bu sbah çok erkenden hastaneye gitmek zorunda kaldım o yüzden kahvaltım pek hoş olmadı :(
sabah 1 bardak sirkeli ballı su
1 dilim beyaz ekmek
1 dilim kaşar peyniri
1 bardak şekersiz çay

öğlen çay-gofret :27:

akşam 4 kaşık pilav
küçük bir tabak nohut yemeği
yeşil salata

akşamda form çayı içmeyi planlıyorum..öğleni saymazsak bugün fena değildi ,yarın daha iyi olacak..yarın mutlaka yürüyeceğim :4:

Allah yar ve yardimcin olsun kolayliklar versin insallah
bende 40 kilo vermistim cok zor veriliyor yahu
biraz aldim geriye,
simdi yine devam edicem arada bir günlügüne bakip faydalanirim insallah :)

Allah yar ve yardimcin olsun kolayliklar versin insallah
bende 40 kilo vermistim cok zor veriliyor yahu
biraz aldim geriye,
simdi yine devam edicem arada bir günlügüne bakip faydalanirim insallah :)

sağol canım Allah razı olsun...maşallah 40 kilo dile kolay :53: asıl ben senin bilgilerinden faydalanırım ,uğra tabi beklerim her zaman..:71:

offf off bu ne yaaa :( normal zamanda tatlı aramam ama diyette olunca gözüm dönüyo :18:kendimi tutmalıyıııııımmmm:20:

hımm bakalım bugün neler yemişim..

aç karnına ballı sirkeli su :63:

sabah : kepek ekmeği ile yağsız tost
yarım kibrit kutusu kadar tulum peyniri
domates -salatalık
şekersiz çay
1 çay kaşığı bal

2 adet biskrem
çeyrek simit
maden suyu (sade )

1 tabak karpuz

1 tabak yalancı mantı :52:

merhaba canım
öncelikle başarılar diliyorum.gerçekten zor bir yolculuk.ben de 1 haftadır başladım ama sürekli kaçamak yapıyorum.hafta sonu il dışına çıkınca diyet gitti.düzenim bozulunca hemen vazgeçiyorum.burada arkadaşların azmini görünce kendime çok kızıyorum.bütün gruplar dolmuş.belki birlikte daha kolay olurdu.birbirimize destek olurduk.
boyum 155cm,kilom 69.8 offfffffff kilo vermek ne kadar zor

spor yapmalıyım ama tembellik yapıyorum
ne olacak bilmiyorum

merhaba canım
öncelikle başarılar diliyorum.gerçekten zor bir yolculuk.ben de 1 haftadır başladım ama sürekli kaçamak yapıyorum.hafta sonu il dışına çıkınca diyet gitti.düzenim bozulunca hemen vazgeçiyorum.burada arkadaşların azmini görünce kendime çok kızıyorum.bütün gruplar dolmuş.belki birlikte daha kolay olurdu.birbirimize destek olurduk.
boyum 155cm,kilom 69.8 offfffffff kilo vermek ne kadar zor

spor yapmalıyım ama tembellik yapıyorum
ne olacak bilmiyorum

günlüğüme hoşgeldin canım :71:
bende sana başarılar diliyorum...bende aynen senin gibi birkaçgün iyi gidiyorum sonra bozuyorum..bir ileri bir geri :26:istediğim kiloya inemedim bitürlü, bünyemde az yemeye bağışıklık kazandı sanırım :( spora gidicem bakalım belki o zaman olur ne dersin ??

canım kolay geldin. yanı bıraz saglıksız bır dıyet gıbı geldı bana :( olay az yemek degıl. onemlı olan sık sık yemek ve ıhtıyacın olan herseyı yemek. yanı mesela gayet guzel gıderken bıskrem sımıt falan :) cık cık cık olmaz :)

sabah- kuşluk-oglen-ara ogun-aksam-araogun yapman lazım. yanı gunde 6 öğün :)

bu sefer vucut kendını korumaya alıyor. bende dıyete başladım ve 6 öğün üzerine bır porgramım var. doktorumun önceden vermış oldugu bır program. 2007sonu 2008 başı gunde 6 ogun yıyerek 9 kg vermiştim. ama nasılsa verdım dıye tabıkı tatlılardan kendımı alamadım. 3 senede 7 kg yu gerı aldım. bende sende kendıne guzel bır dıyet programı belirle ve ona gore sıstemlı gıt.

birileri bana yuhhh desin duuur desin :( bu günlüğü açtığımda 68 kiloydum ..herzamanki gibi yarım bıraktığım diet sonucu şu anda 72 kiloyum :( kendimi bir an önce durdurmalıyım yoksa sonum kötü..neyse 3 gündür dietteyim ve en iyisi günlüğümede her gün uğramak olur motive olurum diye düşünüyorum ..

bu günkü menümle açılışı yeniden yapıyorum bu defa sonuca ulaşmadan pes etmem umarım :34:

sabah ekmeksiz azar azar peynir yumurta 1 zeytin biraz yeşillik vede şekersiz çay

4 ceviz
10 fındık

bir tabak ıspanaklı mercimekli çorba (az yağlı )

akşam brokoli salatası (zeytinyağlı ve limonlu )

1 fincan form çayı içeceğim birazdan ve aklıma geldikçe su içmeye çalışıyorum :7:

desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :kkk:

slm günlüğüm :) zor geçen bir gecenin ardından çok şükür bugün iyiyim..akşam fena acıktım ama direndim , regl dönemine girdiğim için dahada zorlanıyorum ama yinede bu defa pes etmek yılmak yok :41:
sabah ekmeksiz kahvaltımı yaptım
çok uyamasamda karatay diyetine göre beslenmeye çalışacağım..

mağazalara utana sıkıla girmekten, nasıl olsa bana olmaz deyip çok beğendiğim kıyafetlere dokunmamaktan sıkıldım artık...
şimdi egzersizimi yapacağım hadi bana kolay gelsin:35:

günlüğüme kimsecikler uğramamış :26: neyse sağlık olsun :)

öğlen yemeğimi yedim
1 koca tabak yeşil salata
yarım kk peynir

haa bide kahvaltıdan sonra 3 ceviz yemiştim..akşama dışarda olacağım için ne yerim bilmiyorum:18:ayrıntıları eve dönünce anlatırım sana günlükcüm:15:

öncelikle merhaba diyorum yeniden başlamanız çok güzel unutmayın başlamak bitirmenin yarısıdır. bende 1.60 boyunda 72 kiloyum yani aynı durumdayız. bende iki aydır diyetteyim 81 kilodan 72 kiloya düştüm tabi kolay olmadı benimde sıkıldığım zorlandığım bıraktıyım çok oldu ama her seferinde toparlandım. umarım istediğin kiloya ulaşırsın canı gönülden ve yürekten destekliyorum yalnız değilsin yalnız değiliz bunu unutma:45:

öncelikle merhaba diyorum yeniden başlamanız çok güzel unutmayın başlamak bitirmenin yarısıdır. bende 1.60 boyunda 72 kiloyum yani aynı durumdayız. bende iki aydır diyetteyim 81 kilodan 72 kiloya düştüm tabi kolay olmadı benimde sıkıldığım zorlandığım bıraktıyım çok oldu ama her seferinde toparlandım. umarım istediğin kiloya ulaşırsın canı gönülden ve yürekten destekliyorum yalnız değilsin yalnız değiliz bunu unutma:45:

hoşgeldin günlüğüme :79: ne güzel kilo vermişsin 2 ayda maşallah...darısı benimde başıma inşallah..
yalnız kalmamak ve destek görebilmek için hepimiz buradayız zaten..birbirimize motivasyon sağlıyoruz bence :)

şimdi gelelim akşam neler yediğime..dışarda olduğumdan ne yiyeceğime zar zor karar verdim..adana kebebı yedim:53:ama ekmeğine hiç dokunmadım..
eve döndükten sonrada şekersiz çay yanında 1er avuç kuru dut ve kayısı çekirdeği yedim...

inşallah bu günüm daha iyi geçer...

hoşgeldin günlüğüme :79: ne güzel kilo vermişsin 2 ayda maşallah...darısı benimde başıma inşallah..
yalnız kalmamak ve destek görebilmek için hepimiz buradayız zaten..birbirimize motivasyon sağlıyoruz bence :)

şimdi gelelim akşam neler yediğime..dışarda olduğumdan ne yiyeceğime zar zor karar verdim..adana kebebı yedim:53:ama ekmeğine hiç dokunmadım..
eve döndükten sonrada şekersiz çay yanında 1er avuç kuru dut ve kayısı çekirdeği yedim...

inşallah bu günüm daha iyi geçer...

kızlar szı ne guzl werıosunuz bn neden weremıorum anlamıorum bnde cok dıkkt edıorum yememe ama gtmıo:47:

Back
X